Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2740
9.3.23 22:03

@Lotyyy od září a taky teprve o první. Jinak mě je 32, a občas mám taky prostě blbý myšlenky, že už nejsem nejmladší. Ale dřív nebyl vhodný partner, takže vlastně můžu být ráda, že teď je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
9.3.23 22:10

@TerkaS98
Jj tělo je fakt mazec :D ale je super ze když je problém tak se dá skoro vše vyřešit 🙏 😊
Moc děkuji. Doufám, ze ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla90
9.3.23 22:19

@TerkaS98 Moooc děkuji.♥️ ♥️
Ano, operovali mě pod narkózou a za hoďku jsem šla domů, operace a následné hojení bylo úplně v pohodě.☺️ Akorát co jsem absolutně nezvládla a dlouho se z toho vzpamatovávala bylo vyšetřeni. Teď nevím jak se tomu říká, ale prohlíželi mě kamerou (obřím kusem železa) ze vnitř. Řešilo se zda mám “jen” polyp nebo myom. Myom by byl horší, už jsem na jedné operaci byla a to není, že jdeš za hoďku domů. A ten polyp byl přesně v místech, kde mělo zacházet k nidaci a přes ten polyp se nic nedostalo. Během ovulace jsem začala i krvácet, pak i po, to mohla probíhat asi nidace, ale přes ten polyp se to nikam nedostalo. Od té doby, žádné krvácení.

Týjo vy jste si ale prošli věcmi. 😕 Oba jste moc stateční!♥️ Ono to chce prostě čas, my jsme doma zdraví, ale vidíš, taky to nejde. Vím píšu “čas” a za týden budu brečet, že jsem to zase dostala.😀 Ale musíme si dodávat odvahu.☺️

• Citovat
  • Upravit
2485
9.3.23 22:29

@madla90 Wau to si mela take narocne 🥺 ale je moc dobre, ze ti to zavcasu nasli, a hned se to vyresilo, je super jak ta medicina v dnesni dobe funguje🙏🏻
Jsme proste statecne zeny💪🏻 ❤️ tak doufam, ze brzo budeme obe resit jine problemy v podobe rannich nevolnosti a rostouciho briska😁 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
9.3.23 23:11

@TerkaS98 moc me mrzí, čím si manžel prošel :( ale uvidíš, že po všem zlém na vas uz čeká jen a jen to hezké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
9.3.23 23:13

@Lotyyy nejsi stará :* me teda bude 30 teprve teď v květnu a jedno dítě mam.. Ale např 10 let zpět jsem chtěla 1.dite do 25.. Nepovedlo se :lol: pak ze teda 2 děti do 30.. Nepovedlo se :lol: někdy to tak bývá.. No, spíš často, že plany jaksi nevychází :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
10.3.23 06:16
@Lotyyy píše:
Jinak holky, otázka na tělo :D komu tu je 30+ a snaha o první? Přijdu si nejak divne stará, ze sem to tak nejak neodhadla a měla začít driv :D

Mi je 31, taky jsem první chtěla stihnout do 30, ale bohužel se nepodařilo no 😅 :nevim:. Ale 30 pevně věřím je v pohodě ;). Ať se brzy zadaří :* :kytka:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
10.3.23 09:27

Holky tak já hlásím dneska asi 1DC. Ráno jsem sice ještě testovala a bylo to asi stejné jak včera, ale už začínám slabě krvácet, dneska se to určitě rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
10.3.23 10:09

@TerkaS98 Ahoj, my se snazime cca 9 mesicu a asi uz 6 mesic jsem to řekla dr a hned to zacala nejak řesit ikdyz mi rikala, že kvůli věku nemam panikarit, že jsme mladí a mame čas dělat nějaké negativní závěry :D ale hned mě poslala na krev kvůli horm. Profilu a hned mi vystavila zadanku na spermiogram a poté se zjistilo, že jsme zdraví a žadny hlavni problém tam neni jen teda u me pak našla polycystiske vaječníky, ale pry nic vážného a nasadila mi hned Utrogestan a clostik.. Ten jsem nedávno dobrala a šla na folikulometrii a byl tam jeden 12mm a v pondeli jdu zase a snad potvrdi ovulaci🙏🏻 🙏🏻 Takže klidně ji sama řekni, že chceš ten horm. Profil a spermiogram pro přítele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
10.3.23 10:49

@Betuska88
To mě mrzí 😕. Ale aspoň se to rozseklo, můžeš jít na hormonální profil a nasadit Clostil 😊. Pak už to bude šup, šup a hned se zadaří 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
10.3.23 11:34

Holky tak jsem po kontrole, a nasli mi cystu na vajecniku, vypada to ze vubec neovoluju (i kdyz mam ovulacni hlen a pozitivni testy). Budu muset na operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
10.3.23 11:42

@Slunečnice0303 díky, no uvidíme jestli se zadaří hned první měsíc. Mám ho napsaný na dva měsíce a pak se asi uvidí…
@TerkaS98 to mě mrzí, a kdy nastupuješ na operaci už víš? Odstraní se problém a uvidíš že pak se to určitě podaří. Třeba ti pak dá nějaké léky. Budu moc držet palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
10.3.23 11:46

@TerkaS98 To je mi líto. Přeji ti aby vše proběhlo hladce a rychle a brzy ses zotavila. 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
10.3.23 11:46

@Betuska88 achjo, to mě mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
10.3.23 11:48

@TerkaS98 to me mrzí :( takže cysta to tam nějak blokuje? Je nějaká velka, ze se musí odstranit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí