Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lůca162 já jsem 20DC a nic 🤷♀️ 🤦♀️ testuju teda dál, protože si říkám, že těch pár korun po těch X testech mě už nezabije, ale nejspíš nic tento měsíc no 🤷♀️ pár dní mě teda bolí jakoby v podbříšku ale úplně dole občas tak nějak zacítim, ale jako běžná bolest u ovulace co mívám to teda není no a ty testy stale stejny negativní. Dotoho jsem si rozkopla něčím asi žaludek před 3 dnama, tak bůh ví co je to tento měsíc u mě za sajrajt 🤣
@Slunečnice0303 @needtobreathe @Karmen23 měla by jsem ji s váma za normálních okolností, ale budu vám držet palce a sledovat jak testujete holky 🤗 😍 budu nervózní za vás normálně 😅
@Lůca162
Určitě ještě testuj. Já měla v cyklu, kdy jsem otěhotněla s dcerou pozitivní test 19 DC. No a teď? 🙈 😀 Teď jsem zachytila vrchol 27 DC 🙈 😀.
@Lenny93
Já bych to tak bledě neviděla. Když bys měla ovulaci později, tak je jasný, ze 12 DC tam ještě nebylo nic vidět 😊. Třeba se just zadaří, když to nejmin cekas 😀.
@Slunečnice0303 tak jsem zkusila testnout, ale trochu jsem se před testem napila šťávy, tak snad jsem to moc nezredila
Čárka je, ale slabší než kontrolní, takže zkusím zase zítra dopo a pak takhle vecer ![]()
@Terda18
snad budes moci testovat jen o chvilku po nas. Taky ti budu drzet pesti a cekat napjate
No, tak jako kazdy mesic, tahle faze se ted povlece nejdyl ![]()
@NellyK.
Je dobrý před tím alespoň 2 hodiny nepít 😊. A teď klidně testuj 1× denně a až bude čárka silnejsi, tak můžeš 2× 😊.
@Terda18
Díky ❤️.
@Slunečnice0303 jsi hodná
no jako upřímně fakt počítám, že nic a MS dojde. Bylo by to poradny překvápko, kdyby nakonec ovulace byla a vyšlo to nějakým zázrakem ted ![]()
@If88
Tak to mě moc mrzí
ale teď už to určitě bude v pořádku ![]()
Tato skupinka je velmi přátelská a každá tady touží po👩🏻🍼
Některé holky už našli své vytoužené // ![]()
@CandyAn
Ahojky
dnes ještě u nás to musíme pojistit a za 10 dnů zkusím testnout
tento měsíc konečně už ovulace proběhla tak uvidíme
🙏
U tebe je určitě všechno v pořádku a už se těším na další zprávy
jsem rada ze te přijali na nové gynde
ať se ti líbí… já chodila k ženský ale chlap mi vyhovuje víc
je strašně zlatý
zálež ale asi jak kdo ![]()
@Terda18
Už brzy budeš moct taky testovat
děkujeme
ozvu se za 10 dnů
dnes to ještě pro jistotu pojistime ![]()
@Terda18
A ty testujes 2× denne nebo jen jednou? Třeba jsi to jen nezacnytila
![]()
Holky moc dekuju za podporu, omlouvam se, ze jsem Vas vsechny neoznacila, je Vas hafo ❤️ dala jsem si na odpoledne pauzu, a byla z rodinou. Co se tyce vysetreni, byla jsem na normalni preventivce, s vyjimkou toho, ze jsem ji rekla, ze nam nejde otehotnet. Vzala mi stery, zkontrolovala hlen - ten byl v poradku, a pak delala vnitrni ultrazvuk, po chvilce jsem zacala tusit ze neni neco v poradku, poznala jsem to na ni. No a mam cystu 6×3×3cm na levem vajecniku. Na kontrole jsem byla minuly rok v lednu, takze v tu dobu tam snad jeste nebyla. Pry pravdepodobne neovuluju (coz mi prijde divne, protoze bolesti, hlen, i testy znaci neco jineho). Mamka zkusi v pondeli zavolat jeste svemu gynekologovi, jestli by me nevysetril a nerekl dalsi nazor, je nejaka kapacita v oboru. Tak uvidime. Ale co Vam budu, pekne jsem to obulela🙁 🙁
@Karmen23 jsem jak magor, takže na začátku 1, pak kolem te me ovu ( kdyz mela byt ) tak dvakrat a pak uz j dva dny 3× 🤦♀️ 😂 😂 😂 fakt myslím že by jsem si chytla 🤣 správný přístup ještě to pojisti 💪 🤭 za 10 dnů se těším na // čárky 🤗
@TerkaS98 Ach jo. No je to naprd takové zbytečně natáhnuté člověk si říká kolik času zbytečně ztratil když o tom nevěděl. Ale naštěstí to není nic neřešitelného a taky když už se o tom ví tak brzy budeš ok buď cesta praskne sama ale nevím jak tahle jestli už není moc velká to musí pozorovat lékař jestli dal neroste a nebo ti ji odstraní oni nějakým zákrokem a brzy se budete moct snažit naostro 😍 To bude dobrý neboj 🤗 🌹