Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TerkaS98 udelala jsi dobře, že jsi byla s rodinou
a bylo by super, kdyby se na tebe mrkl i jiný doktor a zhodnotil situaci. Věř, že ti naprosto rozumím, jak se cítíš.. Ja nikdy s ženskými vecmi neměla problémy, pak od prosince to zpoždění a v lednu me volali z gyndy, ze me vysla špatně cytologie.. Čekání na vyšetření, konizace cipku kvuli přednadorovym utvarum a pak 3 dlooouhy tydny čekání na histologie, jestli to je rakovina nebo není. A 3 měsíce správně neotehotnet.. No co ti budu. Probulela jsem tolik dní, ze uz nikdy nebudu mít dite a ze mam navíc rakovinu, nebudu tu pro dceru.. Hrozny. Naštěstí to dopadlo dobře - hodně jsme si v te době psaly s Loty odsud, protože měla to stejne.. No a snažíme se normálně hned po měsíci cca. Takže se neboj. Pokud ti cystu vyoperujou, bude to zase v pořádku a pak se hned zadari
nekdy si musíme chvíli počkat a potkají nas i špatné chvilky. Ale my ženy zvládneme vse ![]()
@Terda18
Aha, tak to by jsi asi neprošvihla
ale buď v pohodě, z toho si nic nedělej
to je teprve takto první cyklus ne? Jinak ovu mas?
![]()
Holky, tak můj test takhle. Zítra zase testnu, ale zítřek už budu brát jako 1 dpo. Dnešek beru jako ovulaci a uvidím 😊.
@TerkaS98 Ahoj Terezko, moc me mrzi jak dopadla tva prohlidka u lekare, jeste po tom vsem cim jste si doma prosli. ![]()
Docela me zarazil komentar jedne slecny tady s dotazem, kdy si byla na prohlidce, za me je tem komentar útočný. Kdyz my si doma rekli, ze chceme miminko, tak jsem sla prvne na prohlidku a byla jsem v poradku a za pul roku polyb. Tyhle veci v tele rostou a i se mohou samovolne v tele “vstrebat”. A ikdyz pravidelne chodis na prohlidky, tak tomu sakra nezabranis!
Vsechno dobre dopadne, neboj se.♥️
A jestli mohu doporucut, nevim odkud si ale vyzkousek kliniky Sanus, je to soukroma nemocnice a treba tam termin bude drive.♥️
@Mimi8 dekuju za podporu, snad mas pravdu, a neni to nic neresitelneho ❤️
@Lenny93 Leni to me moc mrzi, cim sis musela projit 🥺 je to opravdu neuveritelne, co zenske telo musi zvladnout.. a jak neni jednoduche otehotnet.. clovek ma pocit, ze to kazdemu jde raz dva, ale fakt to neni nic jednoducheho 😳 i Tobe drzim moc palce, je hezke, ze se tady takhle navzajem mame a muzeme se povzbudit ❤️ 💪🏻
@madla90 Madli dekuju za podporu ❤️ vim co myslis, ja doufam ze slecna se spis opravdu ptala jen na to, po jake dobe mi to nasli (kdy jsem naposledy byla na prohlidce), a snad to nebylo nic utocneho. Mam v tomhle ciste svedomi, ze na prohlidky chodim pravidelne kazdy rok, a tyhle cysty rostou hodne rychle (coz je na jednu stranu pozitivni, protoze rakovina takhle rychle neroste, takze se tim u me snad hned vylucuje). Jsou to opravdu tezke situace, ktere nas asi maji posunout dal (ikdyz uz mam pocit ze dal soupat nepotrebuju 😁 😁).
Moc dekuju, urcite Vas budu o dalsim postupu informovat, jsem rada ze Vas mam❤️
@madla90 Madli, úplně s tebou souhlasím s tim, jak ty změny v těle někdy nastanou strašně rychle.. Jak u me změny na cipku. Rok zpátky vše ok a hned další rok ty středně těžké útvary, které musí pryc. A to se přitom rika, jak se ty změny objevují postupně.. Nemusí to tak byt.
@TerkaS98 jsi moc hodna, taky ti děkuji
a jak rikas, je strašně super, ze se tu navzájem mame a podporujeme se
hele ja v tom lednu byla taky strašně smutná a rikala si, proč zrovna ja.. Ale ubehla nejaka chvilka a uz to beru jako neco, co mam za sebou. Vim, jak se ted citis, protože te vse teprve ceka - zakrok, hojení.. Ale ono to ve skutečnosti vše pomine, bude to za tebou a to hezké zase před tebou ![]()
@Lenny93 Dekuju, musim rict, ze jste me tu dost uklidnily a budu klidneji spat 🫶🏼 rano jsem byla ve stavu „tak, a je vsechno v haji“, ted se na to snazim koukat pozitivneji, a jsem rada, ze se to naslo🙏🏻 hlavne me prekvapilo, kolik s Vas si necim takovym proslo, rekla bych, ze snad kazda druha😳 Takze jsem rada, ze hned vim kam napsat 😁 ❤️
@TerkaS98 vážně jsem rada, ze se ti trošku ulevilo. A jak rikas, je hlavne dobře, že jsi tam zasla a přišlo se na to. Teď uz bude jen lip ![]()
A vid, ani se to nezdá, ale skoro každá něco řešíme. Upřímně ja v lednu taky nemela nikoho s kym ten cipek probrat a byla jsem rada, ze jsem tu našla Loty.. A pak tato skupinka skrz snažení. Je fajn nebyt sam na tyhle věci ![]()
@Lenny93 co jsi resila s čípkem? Promiň, nějak mi to uniklo..já také řešila problémy s čípkem ![]()
@NellyK. Úplně v pohodě, je toho tady hodně. Nejde si vše pamatovat
hele vyšla me špatně cytologie, ze mam zmeny na cipku v lednu. Doktorka me poslala na kolposkopii a doktor udelal přímo ambulantně konizaci, takže dal to špatné pryč. Histologie ukázala, že to byly ty středně těžké útvary.. Ale vse je pryč a snad se to uz znovu neobjeví. Ty jsi mela jake problémy?
@TerkaS98 myslím na tebe a drž se ✊ ❤️ vím, že se to snadno řekne, ale snad je to jenom cysta a ta se vyřeší velmi rychle a pak se dočkaš broučka určitě hned 😊 a alespoň nebudete ve stresu, proč to nešlo, kyz na důvod vypadá že se snad přišlo.
Jinak určitě zkus zajít ještě k dalšímu doktorovi, vždy je lepší mít dva názory! ❤️ Žádné špatně myšlenky!!! 😊 ❤️
Ahojky tak se přidávám mám tři děti 2 pozemské 10 a 3 roky a poté taky andělskou Andělku kterou sem rodila loni v listopadu zamlkle těhu ve 20 tt malá byla bez akce srdeční udusila se na pupeční šňůře. Tak doufám že nám 🌈 vysvitne co nejdříve.
@TerkaS98 Ahooj,
ta cysta mě mrzí, je to sice komplikace. Ale je to problém, na který se přišlo a dá se vyřešit. Až nebude cysta, určitě se brzy podaří
![]()
Hodně jsem četla o Gynexu ve spojitosti s cystami. Že holkám vymizely. Možná bych vyzkoušela. Ale samozřejmě záleží na tom, co řeknou lékaři, zda doporučí operativně odstranit.
Každopádně se drž, bude dobře
![]()