Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anka4 zkus test a uvidíš.. I když podle počtu me to taky nějak nevychází. Neni ještě brzo?
@Anka4 A mam trosku pocit, ze nás taháš za nos. To mas ovulaci dva dny pred ms a dva po ms?
@madla90
tak to je super teda a to jsou ovulacni nebo těhu paní v tom má nějaký curbes ne ![]()
Holky me napadlo, jestli si třeba nezalozime nějakou soukromou skupinu? Pokud samozřejmě nebudete chtít, tak nemusíme. Me to jen napadlo, protože 3 roky zpět, když jsem byla pri snažení s dcerou tady na emiminu, tak jsme si taky zacaly psát (xxx holek) normálně ve veřejné diskuzi, ale pak jsme presly do skupinky uzavřené. Spíš kvůli tomu, ze jsme vic a vic o sobe psaly osobnejsi veci - at uz třeba skrz samotné snažení nebo jsme si psaly i o sobě… A bylo to strašně fajn. Ja se cítím úplně super i tady s vama
tak me to jen tak napadlo.. Ze jak je to veřejné a může sem vlastně kdokoliv.. Ale rikam, je to jen nápad. Když nic tak nic ![]()
@Terda18
Určitě ano
muže se stát ze jeden cyklus muže byt anovulacni, příští měsíc už to bude určitě v pohodě ![]()
Jak dlouho se snažíte o mimi? Jestli jsi mi to už psala tak se omlouvám ze se ptám znovu ![]()
@Mirka92
Moc držím palečky 🙏 🙏 ozvi se, těším se na tvoje další testy
![]()
Holky tak super. Vsak vy si píšete některé i dyl než co jsem se k vám přidala ja prece, tak je jasny, ze tam musíte být
me to jen tak napadlo, protože me to přijde lepší. Tak uvidíme co ostatní holky a večer to třeba můžeme založit ![]()
Jé holky doufám, že budete teda něco pořád psát i sem, abych věděla, jak pokračujete! ![]()
Nechci se Vám tam vtírat, když už tam v podstatě nepatřím a zrovna výřečná taky nejsem. 😇 😔