Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak něco jsem založila a snad dobře 😁 pozvánky jsem poslala. Kdybych na někoho zapomněla, tak tu napište.. Jinak snad vam pozvánky dosly. Vzala jsem jména, co tu napsala za dnešek 😊
@Terda18
To určitě vyjde a už bude vše v pořádku
taky jsem měla 2× ZT před synem a třetí tehotenstvi bez problému ![]()
@If88
A to po dvou SP můžeš už takhle rychle zkoušet mimi? Vím, ze by měla byt asi pauza 3 měsíce?
dej tomu ještě čas ona MS přijde v rozmezí 4-6 týdnu
já měla u syna příznaky až v 8 týdnu těhotenství takze nemusíš mít žádné příznaky a jestli jste se snažili tak test určitě udělej
![]()
@Mirka92
Já na hledání duchu nemám oko
nic tam nevidím, ale to bude můj problém
jestli ty ho tam vidíš tak bude určitě sílit 😍 😍 🙏
@Claire1991 píše:
Ahoj holky, máte pravdu, že osobní věci, je lepší řešit v soukromé skupině. Ale my se snažíme už docela dlouho a uvažuji, že když by se to nepodařilo po sériích Clostilu, tak to asi s tím snažením necháme, alespoň na čas
To si vůbec neříkej, po clostiku to 100 % vyjde ![]()
@Karmen23 píše:
To si vůbec neříkej, po clostiku to 100 % vyjde
Děkuji, snad
😅
@Karmen23 mela jsem SP bez revize. V obou pripadech to odeslo samo. Tedy u prvniho jsem mela oxytocin inj a ergotaminove tablety. Mohli jsme hned. U druheho tomu dal dr 14 dni sanci a 4 dny pred kontrolou to odeslo, ale byla jsem na samem zacatku, hrozilo mimodelozni, nakonec se ukazal v deloze gest. vacek, prazdny. V pripade prvniho bylo i plodove vejce. Takze se cekat nemusi.
Ted jsme se nesnazili 🙂, vicemene v zadnem pripade jsme se nesnazili, ale nechali tomu volny prubeh. Nemerim si BT ani nedelam ovu testy. Ovu na sobe poznam a ani jeden sex nebyl bezprostredne s ni. Pred, po. Jak se chtelo 😅.
Taky jsem byla mile prekvapena že jsme dostali zelenou hned po šestinedělí. Dr.rika že teď do půl roku je dobře pohnojeno a byla by škoda to projet. Tak uvidíme,,všechny 3 porody jsem měla opravdu náročné u dcery po 3 dnech ukončeno císařem a syna sem rodila 30 hodin Taky ukončeno císařem oba z důvodu nepostupujici pro mou úzkou pánev zvládla jsem porodit jen tu naši Andělku ale byla jsem ve 20 tt tak to bylo snadnější. Jsem zvědavá jaké to bude po čtvrté
![]()
@Karmen23
Docela se to dá, čekala jsem to horší
. Kdy vlastně začínáš testovat
? Jsi měla včera nebo předevčírem úplně ukázkový ovulační test že
? Držím pěsti, ať to vyjde, ale šance je velká, když jste to tak pojistili
![]()
Holky docela by mě zajímalo v pondělí nastupuji do práce po mateřské
teď v březnu doberu rodicak a v té práci jsem na dpc když vemu to těhotenství jako že jo co potom se mnou??? Vydržet tak do 3 měsíce zda nabídnou hpp a potom oznámit těhu? Když nenabidnou prostě odejdu a budu asik do porodu na pracáku?? Budu mít nárok na nějaké peníze??
prostě blbě to vyšlo ale co nadělám
@Claire1991
Jj měla tak snad to klapne 😁 🙏 snad do těch 3 měsíců potom bych měla 3 měsíce pauzu a to bych se asi zcvokla
A dnes jsem 1 DPO tak až budu tak 9-10 DPO tak testnu
mě tentokrat bolelo dost břicho… asi z te větší dávky ale dnes přestalo úplně bolet tak už je po ovu určo ![]()
Ahoj holky, já se taky s dovolením přidám
Pročítám vás už cca od prosince, ale zatím jsem nic moc nepřidávala. S přítelem se nechráníme už asi dva roky, ale nikdy jsem nehlídala ovulaci, až teď od toho prosince. Přítel si zašel v lednu pro jistotu na spermio (já jsem zatím teda jen dle běžné kontroly měla vše v pořádku) a bohužel nedopadl úplně dobře, tak jsme nasadili Folandrol a uvidíme po třech měsících, co řekne kontrolní
Všem přeju hodně štěstí ve snažení, všechny se jednou dočkáme ![]()