Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12374
11.3.23 19:22

Tak něco jsem založila a snad dobře 😁 pozvánky jsem poslala. Kdybych na někoho zapomněla, tak tu napište.. Jinak snad vam pozvánky dosly. Vzala jsem jména, co tu napsala za dnešek 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.3.23 19:33

@Slunečnice0303
To vůbec nevadí :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.3.23 19:35

@Terda18
To určitě vyjde a už bude vše v pořádku :) taky jsem měla 2× ZT před synem a třetí tehotenstvi bez problému :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.3.23 19:41

@If88
A to po dvou SP můžeš už takhle rychle zkoušet mimi? Vím, ze by měla byt asi pauza 3 měsíce? :) dej tomu ještě čas ona MS přijde v rozmezí 4-6 týdnu :) :) :) já měla u syna příznaky až v 8 týdnu těhotenství takze nemusíš mít žádné příznaky a jestli jste se snažili tak test určitě udělej :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.3.23 19:43

@Mirka92
Já na hledání duchu nemám oko :? :D nic tam nevidím, ale to bude můj problém :D jestli ty ho tam vidíš tak bude určitě sílit 😍 😍 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.3.23 19:45
@Claire1991 píše:
Ahoj holky, máte pravdu, že osobní věci, je lepší řešit v soukromé skupině :). Ale my se snažíme už docela dlouho a uvažuji, že když by se to nepodařilo po sériích Clostilu, tak to asi s tím snažením necháme, alespoň na čas :nevim:

To si vůbec neříkej, po clostiku to 100 % vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
11.3.23 19:47
@Karmen23 píše:
To si vůbec neříkej, po clostiku to 100 % vyjde :srdce:

Děkuji, snad :* 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.3.23 19:50

@Claire1991
A jak se po něm cítíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
11.3.23 19:50

@Karmen23 mela jsem SP bez revize. V obou pripadech to odeslo samo. Tedy u prvniho jsem mela oxytocin inj a ergotaminove tablety. Mohli jsme hned. U druheho tomu dal dr 14 dni sanci a 4 dny pred kontrolou to odeslo, ale byla jsem na samem zacatku, hrozilo mimodelozni, nakonec se ukazal v deloze gest. vacek, prazdny. V pripade prvniho bylo i plodove vejce. Takze se cekat nemusi.
Ted jsme se nesnazili 🙂, vicemene v zadnem pripade jsme se nesnazili, ale nechali tomu volny prubeh. Nemerim si BT ani nedelam ovu testy. Ovu na sobe poznam a ani jeden sex nebyl bezprostredne s ni. Pred, po. Jak se chtelo 😅.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
11.3.23 19:59

Taky jsem byla mile prekvapena že jsme dostali zelenou hned po šestinedělí. Dr.rika že teď do půl roku je dobře pohnojeno a byla by škoda to projet. Tak uvidíme,,všechny 3 porody jsem měla opravdu náročné u dcery po 3 dnech ukončeno císařem a syna sem rodila 30 hodin Taky ukončeno císařem oba z důvodu nepostupujici pro mou úzkou pánev zvládla jsem porodit jen tu naši Andělku ale byla jsem ve 20 tt tak to bylo snadnější. Jsem zvědavá jaké to bude po čtvrté :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
11.3.23 20:10

@Karmen23
Docela se to dá, čekala jsem to horší :D. Kdy vlastně začínáš testovat :)? Jsi měla včera nebo předevčírem úplně ukázkový ovulační test že :*? Držím pěsti, ať to vyjde, ale šance je velká, když jste to tak pojistili :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
11.3.23 20:17

Holky docela by mě zajímalo v pondělí nastupuji do práce po mateřské :D teď v březnu doberu rodicak a v té práci jsem na dpc když vemu to těhotenství jako že jo co potom se mnou??? Vydržet tak do 3 měsíce zda nabídnou hpp a potom oznámit těhu? Když nenabidnou prostě odejdu a budu asik do porodu na pracáku?? Budu mít nárok na nějaké peníze?? :zed: :zed: prostě blbě to vyšlo ale co nadělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
11.3.23 20:19

Já chci taky za vámi do skupinky holky 😁 🙏 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
11.3.23 20:20

@Claire1991
Jj měla tak snad to klapne 😁 🙏 snad do těch 3 měsíců potom bych měla 3 měsíce pauzu a to bych se asi zcvokla :D :D :D A dnes jsem 1 DPO tak až budu tak 9-10 DPO tak testnu :D mě tentokrat bolelo dost břicho… asi z te větší dávky ale dnes přestalo úplně bolet tak už je po ovu určo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
11.3.23 20:23

Ahoj holky, já se taky s dovolením přidám :) Pročítám vás už cca od prosince, ale zatím jsem nic moc nepřidávala. S přítelem se nechráníme už asi dva roky, ale nikdy jsem nehlídala ovulaci, až teď od toho prosince. Přítel si zašel v lednu pro jistotu na spermio (já jsem zatím teda jen dle běžné kontroly měla vše v pořádku) a bohužel nedopadl úplně dobře, tak jsme nasadili Folandrol a uvidíme po třech měsících, co řekne kontrolní :nevim: Všem přeju hodně štěstí ve snažení, všechny se jednou dočkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí