Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pavla981 píše:
Ahoj děvčata, píši zde svůj první dotaz, ale zajima me Vas nazor…S přítelem se snažíme od října 22..mam krátký cyklus, po 9 dnech jasný ruzovy vytok jednodenní… ale v den očekávané MS přišlo třídenní krvaceni..krev jasně červená..příznaky žádné až na přetrvávající tlak v podbrisku.. gynekolog mi přišel po telefonu že jsem hysterka…nato že sám na me spěchal s těhotenstvím zkrze konizaci cipku…vidět me ani nechtěl.. nelamal si stim hlavu..Možná trochu to tlacim na silu, mám ale 32 a urcite obavy..moc si preju aby se to povedlo…
Asi nemá cenu si dělat test, viďte..![]()
díky Pavla
Ahoj Pavli, taky jsem měla jeden cyklus, kdy jsem to měla jen několik dní slabé…a taky jsem to řešila na gynde a sestra se mi vysmála, co si stěžuji (normálně to mám 7 dní a první dny dost silné). Zkus otestovat, uvidíš. Špinění může znamenat méně progesteronu. Kratší a slabší krvácení méně estrogenu. Neměla jsi teď více stresu? Můžeš zkusit požádat o hormonální profil. Držím palce, ať brzy najdeš// ![]()
@Lenka123981 j je mi divně pachy prsa mě bolí no uvidím fakt se modlím ať to nedostanu i když do středy este daleko
Ahoj holky, tak zkouším ovu testy, spodní dnes a zatím mi přijde, že den ode dne o trochu sílí, tak doufám, že se dočkám, že bude brzy silnější ta testovací čárka než čárka kontrolni
, co myslíte?
@NellyK.
Myslím, že to vypadá nadějně a ovulace bude brzy😉 🙏.
Též se chystáte příští týden někdo testovat
?
@Karmen23 tak jsem tady už a čekám jak mi to dopadne v pátek nebo během víkendu mi mají dorazit krámy tak uvidíme ale pořad mě picha v podbrisku buď cely nebo u levého vaječníku muže to něco naznačovat?
@NellyK. Nevím kdy dnes byl proveden ale asik bych to už pojistila přeji hodně 🍀
@Salko6
To já nevim… když jsem otěhotněla tak mi nic nebylo 🤷♀️ Až v 7 týdnu mi začalo byt špatně… asi je lepší se nepozorovat
a uvidíš jestli se MS dostaví…
@Salko6 sem tam mě taky pichne u mě by měly dorazit ve středu snad ne testy sílí tak snad to klapne
@Karmen23 Dobre celkem se bojim ze dělám něco špatně nebo ze něco semnou je když se už tak dlouho snažíme vím ze nejsem sama chtěla bych ještě přivést vnouče svoji mamince která zjistila ze má rakovinu
@Mirka92 já ještě test nezkousela už sem se hodnekrat zklama když sem test delala brzo
@Salko6 tak mě to vždycky sedí příznaky mám jsem 12 dpo takže buď a nebo a potom všem co mám už za sebou mě už asik nic nerozhazi