Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikeyla hod se do klidu zítra si pocurej pepino někde sežeň a uvidíš tu dálnici
@Nikeyla také jsem, neboj. Kdo tvrdí, že se nestresuje, tak keca ![]()
@veve15 Mi gravitest právě krásně zesiloval ducha, pak se objevili dvě stejné a včera jsem koupila mamatest a tam je teda čárka světlejší…
![]()
@a-šmudlinka Nebudu sprostá, kašlu na to.
Nečůrám, akorát mě to nervuje… ![]()
@Nikeyla jo, asi je, gravitest je sympatický
koukám, pro nás obě
@a-šmudlinka souhlas, mlží
Tady byla taková bouřka, že mi ani chvíli nešel net
Malá se mi vzbudila se slovy, prší prší jen se leje… ![]()
Ahoj ženský, tak vás zase po nějaké době zdravím - máme nějaké nové těhule? Kromě Nikeyly a a-šmudlinky? Já bych měla mít cca 5 dní po ovulaci, ale nevím, tentokrát jsem netestovala a moc to nepoznám. Navíc jsme nakonec celá rodina chytli tu střevní virózu takže jsem noc z neděle na pondělí totálně pro…
Tak tomu v tomhle cyklu moc šancí nedávám, ale uvidíme, třeba mě to zrovna překvapí
Testovat se chystám až kolem 5.5. jestli to vydržím ![]()
@Slonice79 tak to budem testovat spolu
ja mela ovu asi 21.4.takze jsem 3dny po a porad me boli bradavky, skoro furt zada a sem tam podbrisek, dneska jako bonus silene hlava, jsem jak prejeta ![]()
@a-šmudlinka pocurej a ukaz nam poradnou dalnici a neee ty nase dušiky
at se mame na co tesit ![]()
Tak jsem holky byla v krámě a skočila malé do dm pro ubrousky a samo mi to nedalo koupila jsem jeden test. Takže tady jeden odpolední ![]()
Čauky holky ![]()
Jsem tady celkem nová. Chtěla jsem se s Vámi podělit o moje pocity. ![]()
Dnes mam 6DPO a mám špinění. S manželem jsme se tulili když jsem měla OVU, od té doby mám citlivé bradavky, ráno nechutenství k jídlu, píchá mě v podbřišku a celkově se cítím, že mám nějakého špuntíka v sobě. Chtěla bych si udělat test v neděli a to bych měla 10DPO a moc bych si přála //
Co si o tom myslíte? měly jste taky špinění tak cca tyden po? ![]()