Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@liiida To je podle mě blbost. Podle mě dokáže těhotenství zaznamenat každý desítkový test až v době, kdy je v těle hcg hormon a ten se uvolňuje postupně. Ale dva dny po zahnízdění, to se mi teda nezdá. ![]()
@liiida píše:
Tak jsem na doporuceni zkusila koupit v dmku to pepino testale koukam, ze je tam jen jeden
uvidime teda6.5. u nas v lekarne maj za 40neco primo mojelekarna testy.nema nekno zkusenost s nima? bricho a zada porad poboliva akdyz zvedam malou tak me tam bodne
uz aby byl pristi prespristityden
Je to takovej barevnej obal s kytičkama? Jestli jo, ten jsem měla a narozdíl od jinýchj nedělal ducha a těhotná jsem nebyla, takže asi dobrej. Už aby bylo toho 5.-6.5., co? ![]()
Zdravím vespolek - něco nového? Já jsem cca 4-6 dní po ovulaci, nevím přesně… už mě zase bolí prsa, ach jo, ale těhu v tom zatím nehledám ![]()
@Slonice79 píše:
Zdravím vespolek - něco nového? Já jsem cca 4-6 dní po ovulaci, nevím přesně… už mě zase bolí prsa, ach jo, ale těhu v tom zatím nehledám
Cauky, ja jsem 8 DPO a cekani je nekonecneeee, podbbrisek me poboliva asi od utery vecer a prsa me taky boli, v nedeli zkusim testnout…kez by tam byly //
@Nikeyla no taktreba prave dva dny po uz by mela byt ta hodnota vyssi, ale to je dost variabilni u kazdyho tehu
@a-šmudlinka no ono se uvadi ze to je v prumeru7-10den a v krajnich 5-12,takze vyber si, pokud nemas implantacni pokles
takze stejne asi nema cenu delat driv jak 10.den @Slonice79 barvu kravicky uz si nepamatuju ale naka kytka tam byla
snazim se na to nemyslet, ale jde to tezko.prsa me dnes vyjimecne neboli, ale furt tyzada ![]()
Počítala jsem kolik jsem vrazila za týden do testů a normálně si připadám jak magor. ![]()
@Nikeyla píše:Počítala jsem kolik jsem vrazila za týden do testů a normálně si připadám jak magor.
Neboj, nejsi v tom sama… já minule protestovala určitě 500,– ten digitál to dost prodražil ![]()
Tak si říkám, proč já nejsem majitelka nějaké firmy, která ty těhotenské a ovulační testy vyrábí - to bych byla za vodou… ![]()
@Nikeyla @Slonice79 vy jste sileny
ja prvne delala asi tri a ted to taky necci prekrocit ![]()
Holky, já si objednávám balíky testů z Anglie, http://www.ebay.co.uk/…280860114911?… 50ks za cca 250 Kč, doporučuju…testy jsou hodně citlivé 10mIU těhotenské a 20 mIU ovulační. Takže si dopřávám tu testovací mánii za menší peníze.
Dokonce jsem koukala, že i na českých webech mají tuhle značku, ale prodávají mnohem dráž.