Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikeyla Kousek od Pardubic
Krásný čáry. PAráda, tak to já jsem žabař, sílí mi pomaleji, ale sílí ![]()
@Nikeyla píše:
@veve15 Jsem z OstravyMiminko bude vaše první, nebo už nějakého prcka doma máte?
Taky jsem z Ostravy… ![]()
@veve15 Taky mi sílily pomaleji, ale za to šlo krásně vidět, jak moc. ![]()
@Nikeyla Ano, máme doma skoro 3letou treperendu
Je tedy po IVF, takže vymodlené, právě proto je tohle pro mě pecka! ![]()
@miriskaw Tak to musí být vůbec hrozný
Nám se oba kluci povedli hned na poprvé, tak dělám tragedii z toho že se nepovedlo 3.na poprve, snažíme se teď druhý měsíc teprve ![]()
@Mishell nojo začátečnice
nám pokročilým to po půl roku už ani nepřijde ![]()
Nám se Lucinka taky povedla hned, takže ted je to něco co neznáme. Ještě, že to není nepříjemná práce ![]()
@Lenka1987 jeeee to je super! potichgounku blahopreji! kdy si to mela dostat?
vitam te meyi nas ostatní ![]()
@Mishell muzu se zeptat co znamena, povedlo ale odeslo to s MS, cetla jsem to uz u vice holek, to jako ze před MS mas pozitivni test a po ms uz negativni? nebo to při te ms nejak poznáš? ![]()
@Nikeyla Tobe uz se ta navsteva lekare blizi, ja jdu bud 9.5. nebo az 12.5. a to je teprve doba!
nato ze uz o tom tehu vim 9dni ![]()
Dneska jsem jela s malou busem k dr a musela jsem brat kocar, pac jsme jeli zrovna v obodobi jejiho spani, takze jinak bych ji musela zpet tahnout. cesta byla peklojak jsem dlouho stala, bylo mi na omdleni a bolelo me bricho
jesze, ze uz tam nemusim
@veronikacek píše:
@Mishell muzu se zeptat co znamena, povedlo ale odeslo to s MS, cetla jsem to uz u vice holek, to jako ze před MS mas pozitivni test a po ms uz negativni? nebo to při te ms nejak poznáš?
Ms měla přijít od pátku do neděle. Většinou mám ciklus tak 27 dní, což byla sobota.
Když to odejde s ms, tak to znamená, že bylo vajíčko málo uhnízděné.
@Lenka1987 no to chápu, ale jak to ta dotycna zjisti ze vlastne to odeslo? to jde videt, nebo toto nechapu! ![]()
@miriskaw no jo tak se zaučuju
jo to je fakt, výroba je příjemná, ale to čekání to už je horší ![]()
@veronikacek píše:
@Lenka1987 no to chápu, ale jak to ta dotycna zjisti ze vlastne to odeslo? to jde videt, nebo toto nechapu!
Vidět ne, ale holky si dělají testy právě ještě před termínem ms, kde třeba oběví //, ale pak dostanou ms. Psk už třeba test neukazuje těhu…