Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5929
29.4.14 11:42

@simcaak Moc moc gratuluji, to je paráda :hug:

Taky už bych chtěla. Holky dnes jsem si kyselinu listovou, myslíte že jí mám začít brát hned zítra, nebo si raději zajít nejdřív k doktorce? Že to mám tak rozházený, aby ta listovka nebyla zbytečná, není zrovna nejlevnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
29.4.14 12:21

@Jana1989 listovka a jine vitaminy se maj brat tri mesice pred tehu, takze tim nic nezkazis. nevim co je na tom drahyho? u nas obyc listovka 60tbl stoji neco kolem 40 kc. nemusis hned brat ty propagovany a predrazeny vitaminy pro tehotny.ja mam obyc listovku a pak jsem si koupila z dmka sumivky multivitamin a multimineral dohromady za 42kc, je tam 20tbl v jedny tube a k tomu este omega 3 z dmka 60tbl/80kc. to staci si myslim, nez zbytecne utracet

1. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
29.4.14 12:27

@liiida
no mě právě v lékárně dala Elasti-Q 800, že je to jinak na předpis ta listovka :nevim: a stálo to přes stovku 60tablet
když jsem čekala Natálku tak jsem taky měla listovku, ale tu obyčejnou sklinečku kolem 30ti korun to stálo, ale právě na předpis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
29.4.14 13:03

@Jana1989 ja teda kupovala pri prvnim tehu v praze a ted u nas v oseku a oboje bez predpisu :nevim: to je teda divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
29.4.14 13:34

@Jana1989 já zobu listovku už dlouho a taky si vždy kupuju tu obyčejnou za 40kč. V lékárně se mě jen zeptá jestli to chci před otěhotněním, nebo v prvním trimestru a když řeknu před těhu tak mi hned dá tuhle, že to stačí :nevim:

Jinak včera jsem se radovala asi předčasně srovnaným 28denním cyklem protože to bylo jen slaboulinké zašpinění na toal. papíře a od té doby nic :nevim: já už fakt nevím co to moje tělo dělá :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
29.4.14 17:44

@veve15 nic nic :,( porad jen pracovne a k lekari jdu az za dlouho! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
29.4.14 17:50

@simcaak suppppeeer gratuluji! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
29.4.14 17:54

@miriskaw třeba to vyslo!!! Ja to tak mela s první dcerou, mela jsem spineni tak jsem myslela ze jsem to dostala ale pak uz nic neprislo a byla jsem tehu¨!!! :potlesk: tak drzim palecky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
29.4.14 17:57

@miriskaw …ja mam obyc. listovku za 50kc, vcers mi ji prodali v lekarne…ono je nejaky rozdil pred otěhotněnim ci kdyz uz jsi tehotna?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
29.4.14 17:58

@miriskaw …ja mam obyc. listovku za 50kc, vcers mi ji prodali v lekarne…ono je nejaky rozdil pred otěhotněnim ci kdyz uz jsi tehotna?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
29.4.14 18:00

@veronikacek … :kytka: dekujuu :mavam: dej mi pak vedet co ta prace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
29.4.14 18:40

@veronikacek tento měsíc to nevyšlo určitě. Měla jsem to 16ti denní krvácení a u toho to byl nejspíš anovulační cyklus, takže ted nevím na čem jsem.Ale ono se to snad rozjede i když necítím že by něco mělo přijít :nevim:

@simcaak to přesně nevím, ale u nás v každé lékárně se mě ptají jestli to chci jako prevenci před otěhotněním, nebo už jako těhotná :nevim: Kdybych řekla že jako těhu třeba by mi doporučila něco jiného, nebo změnila dávkování-to uvidím třeba za pár měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
29.4.14 20:12

Listovek je víc druhů, obyčejná listovka je docela levná a o tom, že je dokonce i nějaká jen na recept slyším poprvé 8o. Já beru Femibion 800, který kromě listovky ještě obsahuje metafolin, což je biologicky aktivní forma kyseliny listové. Samotná listovka je pro tělo neúčinná a tělo si ji musí metabolizovat na tzv. aktivní formu a tomu právě pomáhá ten metafolin. Nevýhoda je, že femibion je drahý, stojí okolo 300 kc a je tam jen 30 tablet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
30.4.14 11:18

Tak jak je holky? me je poslednich nekolik dni hrozne :? jsem silene unavena, uz jak rano vstanu, jak kdybych vubec nespala.muj vecer rejpe, ze se mnou nic neni, ze jsem ho,,vyuzila,, jen kdyz jsem potrebovala a ted uz nic.ale ja fakt vubec nemam naladu, silu :roll: posledni asi tri dny mam docela i zaludek na vode, boli me hlava, ikdyz se porad snazim hodne pit. nechapu to :nevim: myslite, ze by se fakt mohlo zadarit? u prvniho si pamatuju akorat unavu, ale blbe mi bylo az kolem 8tt a ne 8 DPO :lol: mam cuky pouzit ten pepino test, ale zase nechci se zbytecne zklamat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
30.4.14 11:20

@liiida počkej dva dny a testuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie