Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2774
30.4.14 12:35

To me se dnes prave zdalo, ze jsem si delala test a byl slabe pozitivni :D dobre nam uz z toho hrabe.tak snad se to potvrdi. zenska inuice je zenska intuice.kdyz jsem cekala malou a nevedeli jsme co to bude, ze se nechtela poradne ukazat, tak se mi pak porad zdalo o holcicce a taky ze jo :mrgreen: pposeldni dva mesice se mi zase porad zdalo o tom ze jsem tehotna, rodim nebo ze vybiram oblecky pro mimi 8)a to me nalomilo, pritom jsem chtela druhy nejmin za 5 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.4.14 12:40

@liiida Tak to je taky slušnej haluz :)))))))))))))) Ale jsi fakt těhu, třeba už pracují ty hormony :))))))))) Já první test byla asi 10-11dpo a duch duchů tam byl, ale některé snažilky už měly čáru, což si myslím, že ovu musely mít dřív, i když… nejsem věštec ani doktor, takže jsou to všechno jen dohady a spekulace :))))))))))) Každopádně přeju moc moc štěstíčka, ať to vyjde a intuice zaboduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.4.14 12:41

@a-šmudlinka Pánové nevědí, o co přicházejí, že nemají splašené hormony. Někdy je to fakt pecka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
30.4.14 12:50

@veve15 jako hormony se asi fakt plasi, jsem koukala na to 15min video o poceti na fb a rikala jsem si jakej je to uzasnej zazrak to mimco, jak si toho nekdo nemuze vazit a malem uz jsem bulela :D ja mela ovu 22.4. a dnes jsem 34dc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
30.4.14 12:58

S těma hormonama jsem si vzpomněla, jak jsem přítele seřvala, za to, že mi sežral bílej nanuk a pak se zavřela do koupelny a brečela. :D :( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.4.14 13:13

@Nikeyla Taky dobrý :)))))Já u dcery vždycky vybuchla, když manžel jedl hermelín nebo nivu a já jen tupě koukala. Jednoou jsem to nevydržela a šla mu to vyhodit do koše, protože jsem na to všechno měla hroznou chuť!!!JAsně ochutnala jsem, ale při mé nenažranosti bych to do sebe hodila celé :))))Včera jsem opět manželovi řekla, že smrdí! Chudák, já to tak nemyslela, jen to prostě cítím jinak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
30.4.14 13:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255

A jak čarodky, jdete někam? Těším se na špekáček :))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040

Holky vy jste blázni to os jsem jen unavená a víc si věci beru spíš mi je vše lito a mam pocit, že mě mají všichni málo rádi. Ještě že mám to dítě ta je mazlivá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.4.14 13:25

@a-šmudlinka máme tě rády :hug:
Už je ti líp :)))))))))))))))))))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
30.4.14 13:26

@veve15 Jo s tím hermelínem, to mě vytáčí taky. :D Ještě mrcha řekne mňam, chceš? :D :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
30.4.14 13:31

@veve15 jo už ano. Já vás taky. Tady mám alespoň pocit, ze jsem užitečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
30.4.14 13:35

@veve15 my byli v sobotu, ale nic moc, hlavne to pocasi, tak jsem malou soupli na hodku k babi a sli na pivko, ja si dala jedno maly a utopence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
30.4.14 13:37

Holky, holky vás číst-aspon si u toho zvednu náladu :lol: :lol: :lol:
Já si pamatuju, že jak jsem čekala Lucinku tak mi jednu dobu vadilo i to, že manžel vedle mě sedí a dýchá…fakt jsem měla pocit, že mi vydýchává všecek vzduch :zed: :zed: naštěstí to trvalo krátce…Hormony jsou prevíti :mrgreen:

Jinak opravdu má radost z ms je v trapu bo nic :nevim: jen v to pondělí jednorázové malinkaté zašpinění a od té doby nic.Jen mě teda bolí v kříži, ale to mi vždycky dělalo u ovulace, tak fakt nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
30.4.14 13:39

@Nikeyla prevíti! :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie