Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To me se dnes prave zdalo, ze jsem si delala test a byl slabe pozitivni
dobre nam uz z toho hrabe.tak snad se to potvrdi. zenska inuice je zenska intuice.kdyz jsem cekala malou a nevedeli jsme co to bude, ze se nechtela poradne ukazat, tak se mi pak porad zdalo o holcicce a taky ze jo
pposeldni dva mesice se mi zase porad zdalo o tom ze jsem tehotna, rodim nebo ze vybiram oblecky pro mimi
a to me nalomilo, pritom jsem chtela druhy nejmin za 5 let ![]()
@liiida Tak to je taky slušnej haluz
Ale jsi fakt těhu, třeba už pracují ty hormony
Já první test byla asi 10-11dpo a duch duchů tam byl, ale některé snažilky už měly čáru, což si myslím, že ovu musely mít dřív, i když… nejsem věštec ani doktor, takže jsou to všechno jen dohady a spekulace
Každopádně přeju moc moc štěstíčka, ať to vyjde a intuice zaboduje.
@a-šmudlinka Pánové nevědí, o co přicházejí, že nemají splašené hormony. Někdy je to fakt pecka. ![]()
@veve15 jako hormony se asi fakt plasi, jsem koukala na to 15min video o poceti na fb a rikala jsem si jakej je to uzasnej zazrak to mimco, jak si toho nekdo nemuze vazit a malem uz jsem bulela
ja mela ovu 22.4. a dnes jsem 34dc ![]()
S těma hormonama jsem si vzpomněla, jak jsem přítele seřvala, za to, že mi sežral bílej nanuk a pak se zavřela do koupelny a brečela.
![]()
@Nikeyla Taky dobrý
Já u dcery vždycky vybuchla, když manžel jedl hermelín nebo nivu a já jen tupě koukala. Jednoou jsem to nevydržela a šla mu to vyhodit do koše, protože jsem na to všechno měla hroznou chuť!!!JAsně ochutnala jsem, ale při mé nenažranosti bych to do sebe hodila celé
Včera jsem opět manželovi řekla, že smrdí! Chudák, já to tak nemyslela, jen to prostě cítím jinak. ![]()
Holky vy jste blázni to os jsem jen unavená a víc si věci beru spíš mi je vše lito a mam pocit, že mě mají všichni málo rádi. Ještě že mám to dítě ta je mazlivá
@veve15 Jo s tím hermelínem, to mě vytáčí taky.
Ještě mrcha řekne mňam, chceš?
![]()
@veve15 jo už ano. Já vás taky. Tady mám alespoň pocit, ze jsem užitečná
@veve15 my byli v sobotu, ale nic moc, hlavne to pocasi, tak jsem malou soupli na hodku k babi a sli na pivko, ja si dala jedno maly a utopence ![]()
Holky, holky vás číst-aspon si u toho zvednu náladu
![]()
Já si pamatuju, že jak jsem čekala Lucinku tak mi jednu dobu vadilo i to, že manžel vedle mě sedí a dýchá…fakt jsem měla pocit, že mi vydýchává všecek vzduch
naštěstí to trvalo krátce…Hormony jsou prevíti ![]()
Jinak opravdu má radost z ms je v trapu bo nic
jen v to pondělí jednorázové malinkaté zašpinění a od té doby nic.Jen mě teda bolí v kříži, ale to mi vždycky dělalo u ovulace, tak fakt nevím ![]()