Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a-šmudlinka to jsem rády
Užitečná je žížala, ty jsi tu potřebná!!!
@miriskaw Ať žijí hormóni a partneři!!!
Určo to bude dobrý, uvidíš.
@miriskaw me u prvniho takhle zada nebolely
ted me boli od ovu a je to dost neprijemny kolikrat, takovej tlak az palcivej pocit
jsem zvedava co z toho bude
Holky, teď jsem vedle v ikonce na ploše viděla novou diskuzi, Když chlap u sexu slintá!! Jako přečetla jsem jen pár komentářů a mám dost
Nechci některou ženu urážet apod., ale i bublající bahno má větší IQ!
![]()
Ahojky, takze opet nic.. vcera jsem to nevydrzela a udelala jsem testik a zase snehobilo:(
Já na záda nikdy netrpěla až u porodu mě chytly křížové bolesti že jsem málem proskočila zdí, potom klid a ted když jsem vysadila HA tak vždy kolem ovu a někdy u ms pravá strana je peklo-píchá mě tam, bodá, vstávám jako stařenka. Když to ale rozchodím je to dobrý ![]()
@veve15 jj chlapi mějte nás rády takové jaké jsme ![]()
@miriskaw uz me to stve… chci taky uz resit ty tehotenske bolesti a tak ![]()
@kritrsak mě taky to mi věř. Je to hrozná doba, ale taky to budeme řešit neboj
a jak holky tady budou psát jak jsou nevyspané z kojení a přebalovaní budeme plné síly v půlce těhotenství ![]()
Holky ja mam bobky
vylezla jsem z vany a nahodou jsem objevila na zadech bouli, kdyz jsem koukala do zrcadla! jakoby natekly kolem patere v krizi. proto asi ten tlak v posledni dobe
vubec netusim z ceho, ty zada me zacly volet asi 2-3 dny pred ovu vicemene do ted, tak jsem myslela, ze je to k tomu.no fakt ze se mi chce k dr. jenze budu muset pockat min do pondeli, kdyz pondeli, utery chci delat tegutest abych vedela na cem jsem
mam docela strach…
@liiida nestresuj se-to nemusí nic znamenat
Jak je velká? Tvrdá-měkká? Jak píše @a-šmudlinka nezvedala jsi nic těžkého?
@a-šmudlinka @miriskaw je asi jako mensi dlan, neboli to, je to spis mekky, proste jako otok. taham maximalne tak malou, z postylky, do zidlicky nebo kdyz chce koukat z okna
ma cca 11kg, snazim se tomu uz vyhybat, ale nejde to uplne ![]()
@liiida a když si na to zatlačíš bolí to? Teda to fakt netuším co by to mohlo být, ale věřím, že nic hrozného to nebude ![]()