Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mishell jee
tak hodne zdaru, at se to malymu hezky hoji, toho se desi asi kazda mamina ![]()
@Mishell drz se a hlavne at to malej zvladne co nejlepe a nejdrive! ![]()
@veve15 no ten posledni test sem si delala dnes a MS byla 24.3. tak doufam ze u tebe neco videt pujde, ja kdu k lekari v patek tak sem moc zvedava! ![]()
@veronikacek To nevadí, ty ho zkomolit můžeš, že jsi to ty.
No já tady jen pokukuju, v pondělí v poledne jdu k doktorovi, tak budu vědět na čem jsem. ![]()
@Nikeyla Ahojky, určo to bude OK, pak písni, půjdu hned v úterý
Jinak mi už přestaly veškeré těh. neduhy. Nebolí mě prsa, břicho už taky OK. Tak snad… Jo, věřím, že se už mimi uhnízdilo a vesele roste ![]()
@veve15 Tak já kdyby mě nebolely prsa a břicho, tak ani nevím, že jsme těhotná. Za to bolí ale řádně. ![]()
@veve15 taky jsem si rikala, ze mi bylo zle kolem toho,,hnizdeni,,
ted uz jen ty prsa a bricho obcas. teplota porad kolem37st, cipek tvrdej uzavrenej
at uz je zitrek a muzu do lekarny pro testy
vcera se u nas stavila kamaradka se svym a 3,5letym klukem a prinesli obcerstveni a lahev tocenyho muskatu (bily vino) jee jak me stvalo ze jsem nemohla
je hrozne dobry, tak jsem cucala jen jednu sklenicku asi dve hodiny
divili se proc si nedam vic, a le nastesti se v tom dal nerejpali, muj me taky neprasknul. akorat kdyz jel z prace do kramu psal mi jestli mi nema koupit pivo pro rostu
tak jsem psala, ze ne, ze uz jsem mela vino
@a-šmudlinka to je kráása paráda že už srdíčko tluče ![]()
@Mishell to je mi strašně moc líto. Posíláme vám moc sil a neboj brzy bude dobře
![]()
@Nikeyla tééda to jsou čáry
už radši netestuj bo ti to vybuchne ![]()
U mě teda nevím. Je to týden co jsem jen jedorázově zašpinila a od té doby nic.MS se nerozjela a to jsem dneska 36DC a obvykle to mívám tak 30-32
Čipek celkem tuhý, ale tvrdý rozhodně není, tak ještě asi pár dnů počkám ![]()
@miriskaw jee ja myslela, ze budem testovat spolu
a ty vis kdy probehla ovu? my se najime a jdem do lekarny
teplota se porad drzi kolem37, 37,1 st. cipek vcera tvrdej, asi zavrenej. mohlo by byt neco trochu videt, ikdyz to neni z rani moci, kdyz jsem 13dc? snad jo, uz nevydrzim cekat do rana ![]()
@liiida já jsem si právě téměř 100% jistá, že jsem tento měsíc ovu neměla když jsem krvácela těch 16dní v kuse, tak si říkám jestli ty léky co mi dr. dal na zastavení krvácení to krvácení nezastavilo až moc ![]()
To víš, že bych nejraději do lékárny vletěla už teď a testovala už na chodníku, ale musím vydržet pár dní bo mám pořád pocit, že to brzy přijde. Občas mám tlak v podbříšku a jsem taková nafouklá
Jestli to půjde poznat i z odpolední moči nevím-ranní je větší jistota ![]()
@miriskaw Né netestuju, dneska jdu za panem doktorem, takže všemu testování je konec. ![]()