Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@liiida myslim ze muzeme pomalounku gratulovat, je sice slabunka ale je tam! Jak uz jsem psala me test ukazal DUCHA az 4dny po zpozdene MS do te doby byl test snehobilej!!!
bazalku jsem mela taky 37,1 myslim ze to nejspis vyslo! ![]()
@Nikeyla @a-šmudlinka a veronikacek, diky holky, snad to bude dobry, este vydrzet teda do ctvrtka-patka ![]()
@liiida Vydržíš, neboj. Všechny jsme vydržely a teď držíme dál, sice s okousanými nehty ale jde to. ![]()
@Nikeyla s okousanymi nehty a vyblutou podobou, hlasim ze dnes nejdu do práce jelikož mi je opet blujno!!!
![]()
@veronikacek toho bliti se teda bojim
prvni tehu mi bylo zle,,jen cca od8-12tt ale nezvracela jsem, pak uz,,jen,, skoromdloby
to me pronasledovalo az dodruhyho trimestru
Mi teda špatně není vůbec, uff.
Ale teda zas mě asi čtyřnásobně bolí břicho a prsa. To mám asi za trest, asi radši to blití. ![]()
Ahojky holky…
@liiida moc gratuluji!!! ale teda mít takovou čáru už, tak bych byla v klidu. To se vůbec nedá porovnat s tím mým dušíčkem ![]()
jinak já jsem první těhotenství prozvrcela až do porodu… na začátku mi moje máma říkala to ti na konci I. trimestru přejde, pak to bylo " hele maximálně do 5. měsíce" a v6. měsíce " no nedá se nic dělat, tak to do porodu už budeš muset vydržet". Bylo to děsný, zvracela jsem tak 6× denně každý den. Hodně jezdím v autě, takže pak už jsem měla blicí pytlíčky a vždycky za jízdy jsem si ublinkla do pytlíčku ![]()
@veve15 moc moc gratuluji, to je krása. ![]()
@liiida taky potichounku gratuluji, ale myslím že už je to jasné těhotenství ![]()
Holky a teď raďte jak se to dělá, aby se zadařilo??? ![]()
My teď zkoušíme obden, tak doufám že nám to vydrží. Holky je možné že bych měla ovulku už teď, týden po zkončení MS?
@Jana1989 klidně ano pokud máš krátké cykly já mám ovulaci 12 den cyklus
@Nikeyla tak to bud rada, ze te jen všechno boli, ono je sice blbe ze mas asi vetsi strach když te boli třeba bricho ale opravdu bud rada ze ti není zle, me v prvním tehu nebylo vůbec nic a ted mi je uz tyden zle, nic do sebe nemuzu dostat, piju jen podmasli, to jedíny mi trosku zabira, nemuzu vůbec videt nic sladkého at kokina nebo sladky jidla, to se mi hned zacina delat zle a to sem sladky milovala! Me je snad blbe celej den i v noci, to nemuzu ani spat, sice nezvracím ale to je takovej zvalstni pocit, bych to prirovnala k tomu když si hodne po velke alkoholove akci, vyzvracena a uz nemas co zvracet ale je ti porad zle, dnes sem nestihla ani nakoupit amusela jsem letet z obchodu ven na vzduch, no hruza, fakt hnus, bud rada ze si ok!
![]()
@kritrsak no to mi nerikej ani ze srandy, ja doufam ze tak max ty 4tydny to ještě vydrzim a pak uz mi bude dobře, nedokazi si představit v takovym stavu cely tehotenstvi! ![]()