Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AankaMa nejlip se kontroluje v podrepu ukazovackem. zkouma se jestli je vysoko(skoro nedosahnes),nebo nizko, otevreny/zavreny a jestli je mekky nebo tvrdy. idealni stav v dobe ovu je vysoko, mekky, otevreny(na ff high, soft, open).pred nebo behem ms se taky otvira, takze kdyz v dobe ms je stale uzavreny, tvrdy, muze to znacit tehotenstvi ![]()
@veve15 bude to jen krev a malý ultrazvuk a za 14 dní na to velký ultrazvuk
@liiida já nevím, to je hrozný
já tam prostě nedosáhnu, mám strašně krátký prsty, hodně lidí si ze mně dělá legraci, že je mám zakrslý
Nedostanu tam nijak prostě
A říkat muži, no
nemělo by to smysl, stejně by mi nepopsal, jaký teda jen čípek je
Ale moc dík za odpověď! ![]()
@AankaMa nic si z toho nedělej, taky na něj nedosáhnu v žádné fázi cyklu
,manžel tedy ano
,dokáže i pěkně popsat, co je třeba, ale víceméně nic nesledujeme ani nehlídáme, jen prostě podle chuti
![]()
@klapka1 ono je to asi nejlepší
„zkontroluj mi čípek“ by byla zvláštní předehra
![]()
@AankaMa
chcipam z vas…tak to neres, zbyttecny lamat pres koleno, teplota je dulezitejsi
ja kontrolovala ted vecer a uz to nevypadalo tak,,zle,,.tak nevim jestli se to nemeni behem dne…
lepsi nezkoumat a nestresovat se. teplota se mi porad drzi nahore, zitra zkusim ten test pro klid duse…
@liiida moc držím palečky, aby to všechno bylo v pohodě a tak jak má být, což bude
moc se těším, až budou fotky mimiška
už jsi testla?
Ahoj holky omlouvám se že jsem mezi Vás tak vtrhla, mám dotaz dnes jsem 11 den po ovu od včera mě bolelo břicho ale fakt tak nějak zvláštně částečně to připomínalo menstruační bolesti ale bylo to tak nějak jiné dnes růžový výtok (jen na toal. papíře)podobný jahodovému pudinku, očekávaná ms 10.05 včera test negativní co myslíte asi mám počkat jestli se MS rozjede že?
@AankaMa dekuju,nakonec budu testovat az zitra at mam stejny rozestup 3 dny
teplota se ted posledni 3-4 dny drzi porad 37,2 tak snad to bude ok.pak zkusim este v pondeli.chci mit hezkou carku jak v prvnim nez se objednam a budu mit jistotu, ze pekne sili ![]()
@veruskatecka tezkoo rict, muze to byt uhnizdeni nebo taky pomalu pricazi ms…
lutealni fazi znas? to je doba od ovu kdy ma par dorazit ms
Ahooj my se taky s pritelem snazime o druhe v lednu jsem o to prisla tak od brezna se snazime a v dubnu jsem nedostala MS a sla jsem na gyndu a jsem tehotna a doufam ze druhe bude zdrave…
@liiida spletla jem to ovulace proběhla 27.04 a MS má přijít 10.05