Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
10.5.14 13:11

@Jana1989 je krásné tak to urcite vyjde a bude to klucina! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
10.5.14 13:19
@veronikacek píše:
@Jana1989 je krásné tak to urcite vyjde a bude to klucina! :mavam:

Myslíš Veru? To by bylo krádné. Škoda že už doma nemám ovu testík, bych zkusila jak to vypadá dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.5.14 13:49

@Jana1989 kasli na ovu testy, ja nikdy netestovala prostě tak jak sem to cítila tak sem to brala! Kdyz sem si „myslela“ ze ji asi mám houply sme na to a hotovo s tim ze to nejspíš vyslo protože jsem měla sex 7DC pak 13DC (nejspíš oplodnovaci) a pak až 23DC a vidíš! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
10.5.14 13:49

Ja jsem byla pred tydnem a jeste to nebylo moc videt a pristi tyden jdu zas a to mi rekne v kolikatym tydnu jsem. to ja taky prave nevim kdy uslysime srdicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
10.5.14 14:15

@veronikacek Máš pravdu, kašlu na to, teď budeme jen čekat jestli se zadařilo nebo ne. Já si taky nikdy nedělala ovu testy, koupila jsem si jen jeden, náhodou ho včera udělala no abyly tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.5.14 14:37

@saky a podle MS jsi ve kterym tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.5.14 14:39

@Jana1989 tak uvidíš ale ja myslim ze to bude ok, to by bylo aby to nebylo! A mozna budes mit i hezci termin porodu nez ja! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja mam totiž 29.12. :lol: :lol: :lol: to semnou bude přes vanoce veselo! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
10.5.14 14:46
@veronikacek píše:
@Jana1989 tak uvidíš ale ja myslim ze to bude ok, to by bylo aby to nebylo! A mozna budes mit i hezci termin porodu nez ja! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja mam totiž 29.12. :lol: :lol: :lol: to semnou bude přes vanoce veselo! :jazyk:

No uvidíme, Ty už to máš alespoň potvrzené :hug: mě čeká dlooooouhé čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.5.14 14:52

@Jana1989 to jo ale az bude i to srdicko tak bude lip! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.5.14 14:54

@Jana1989 ono to ale utece, na jednu stranu to bylo fajn to cekani, když ted semnou nic není, je mi porad blbe, zaludek jak na vode, unavena, znicena, bolava, to jsem s dcerou vůbec nemela, to mi snad nebylo vůbec nic a ted si to asi vyziram i za ni! :mrgreen: za tento tyden jsem shodila uz 3kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
10.5.14 14:55
@veronikacek píše:
@Jana1989 to jo ale az bude i to srdicko tak bude lip! :roll:

To ano, člověk je potom takový spokojenější, že? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
10.5.14 14:56
@veronikacek píše:
@Jana1989 ono to ale utece, na jednu stranu to bylo fajn to cekani, když ted semnou nic není, je mi porad blbe, zaludek jak na vode, unavena, znicena, bolava, to jsem s dcerou vůbec nemela, to mi snad nebylo vůbec nic a ted si to asi vyziram i za ni! :mrgreen: za tento tyden jsem shodila uz 3kg

Snad Ti bude brzy lépe. já u první dcerky taky nic necítila, celé těhoteství proběhlo úžasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.5.14 15:10

@Jana1989 Tak uz ted se modly at ti je dobře i u druhého, nikdy jsem nechapala jak muze byt nekomu v tehotenstvi zle! Nebo spis sem si to nedokazala představit jak se musí dotycna asi citit ale ted ti muzu rict ze kdyby mi takhle bylo s dcerou tak uz bych asi další nechtěla! :nevim: ja mela třeba i strasnej porod, byl vyvolavanej a strasne dlouhej ale to byl jeden den tak na to clovek zapomene a rekne si ze ten jeden dva dny se to da prezit ale toto co citim ted je strasny, drzi me to uz 14dni a modlim se aby to uz brzy preslo, nemuzu vůbec nic do sebe dostat i když nezvracím ale nejde to, ve vode citim chlor a stavu nemuzu protože mi vadi sladky tak si musim varit caj no hruza! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
10.5.14 15:47

@veronikacek No jejej, tak to Ti vůbec nezávidím, držím palečky ať to brzy přejde a můžeš si užívat těhulkování. Já se modlím, aby to vůbec vyšlo to těhotenství. Já měla teda porod dobrý, přišla bouřka ve tři ráno, praskla mi voda a v 10:10 už byla malá na světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.5.14 15:53

@Jana1989 To je krasny, vim ze se to o te bource říká ale nikdy jsem neslyšela ze by to na nekoho opravdu zabralo! :palec: tak to je super, no ja prenasela 15dni, hnus a stejne sem se neotevírala rano v 7hod jsem byla na 2cm a v 19hod stále na 2cm, :zed: mela jsem jen strasny bolesti, na pokoji 33stupnu protože to bylo zrovna uprostřed leta no několikrát jsem se jim tam slozila a ze existuje nejaky epidural jsem vůbec nevedela takze jsem to valila naplno! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí