Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@liiida teď koukam ze píšeš ze ten první byl s dcerou, to si z toho vůbec nic nedělej, ja taky měla s dcerou pěkně pozitivní test uz před MS a teď 4dny po vynechání jen slabej duch a stejně zbarvenou jsem ji měla až 28DPO do te doby jen duchové! To bude ok uvidíš! ![]()
@veronikacek dekuju,snad to bude ok. delala jsem 10dpo pepino a pak 14 a 17dpo test od mojelekarna.vzdy o trosicku silnejsi duch.ms jsem nedostala samo
akorat asi posledni tri dny mam takovej vodnatej, skoro dalo by se rict bilkovej vytok/hlen, tak nevvim co to zas je
pristi patek chci udelat pepino test, to bych mela byt 24dpo, tak snad uz tam ta carka bude sakra
a pripocitala jsi k tomu,,realnymu,, stari od ovu ty dva tydny navic, co dr pocitaj? ![]()
@veronikacek .....pokud jsi takhle malo tak
nemuze byt jeste videt? Zlury vacek tam byl? Ja byla v pondeli a byla jsem dle doktorky taky 4+6 a mam jen dutinku se zlutym vackem.na dalsi uz jdu az 15.5 coz by mohlo byt i videt..ale to počítání mi nevychazi kdyz ms byla 29.3.
Neboj budeme ho tam take videt jen musime pockat ![]()
@veronikacek u dcery ještě v 7tt netlouklo, neboj..
Jdu si udelat znovu test. Už mám zpoždění 5-7 dní.
Zase negativní. To už ani nedoufam. Něco je špatně. Možná mimoděložní, zamklé..?
Po sexu jsem 22 nebo 18 dnů. To už je moc na to, aby se ani duch neukázal. ![]()
@Elilen to je divny, ale kdyby si měla mimodelozni nebo zamlkle tak by si podle me měla mit taky test pozitivní ne? ![]()
@simcaak no ja podle Ms 6plus4, podle ovu 4plus6 a podle uz 4tt tak nevím! Uvidim příští týden! Snad uz bude ![]()
@liiida ja myslím ze to bude ok, ten hlen mám taky měla jsem ho jakoby hned místo MS a mám ho do teď! Na netu jsem našla ze to je hlen který vylučuje cipek v těhotenství a včera mi doktor řekl ze to je vytok a ze to zatím nechá než se prokáže těhotenství takže je to asi ok! ![]()
@veronikacek dekuju opet za uklidneni
jinak ty pocty to je teda zvlastni, ze by rozdil skoro o tyden, kdyz vajicko vidrzi max den
tak snad to nic neznamena. skoda, ze clovek do svyho tela nevidi, aby vedel kdy co se deje ![]()
Moc dekuji
ja doufam ze vsechny testy a ultrazvuky dobre dopadnou
a at vam se to podari
drzim vam palecky
Ahojky holky, určitě srdíčka brzy uslyšíte, vydržte ![]()
Jinak mi na to skočily ráno, tak uvidíme. Ležela jsem po tom půl hoďky, tak snad tam něco zůstalo. ![]()
A v kolikatym tydnu muzu slyset srdicko? uz si to nepamatuji
@veronikacek píše:
@Jana1989 ja myslím ze uz se tam nekde v tobě zavrtava!
jéé kéž by ![]()
@saky to by me taky zajímalo zrovna to tu s holkama resim ze hromadu jich psalo ze jsou 6plus něco a uz jim tlouklo srdíčko a ja jsem byla včera na kontrole jsem 6plus4 a nic, žádný ![]()