Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20040
12.5.14 15:20

@Jana1989 ale jo super až na bolest prsou je mi dobře. Občas břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
12.5.14 18:48

Holkyyyyy tak ja se dnes konečně normálně s chuti najedla a neni mi zle! :mrgreen: ja mám takovou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
12.5.14 18:54
@veronikacek píše:
Holkyyyyy tak ja se dnes konečně normálně s chuti najedla a neni mi zle! :mrgreen: ja mám takovou radost :dance:

Tak to je super, teď už si budeš těhulkování jen užívat :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
12.5.14 20:28

@veronikacek supr,at je cim dal vic takovych dnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
12.5.14 21:24

Zdravím děvčata a samozřejmě vítám nové snažilky a vítám nové těhulky. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
13.5.14 07:13

@Nikeyla ahoj zlato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
13.5.14 11:35

Holkyyyy pomoc mam problém a nevim co delat, jsem zamestnana ve firme montix která je podfirmou helly u montixu mi konci k poslednímu kvetnu smlouva a ted mi volali z kanclu ze mi musí dat k poslednimu vypoved ze od prvního cervna mam nastoupit pod Hellu, neschopenku jsem jim totiž donesla od obvodaka na bolest zad, co mam ted delat? mam zajet na gyndu at mi neschopenku prepisi tam a donest jim ju do práce nebo jak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
13.5.14 11:43

@veronikacek neukoncovat neschopenku…!!! Nechci si ji na zada gyndu neres..ja to tak mam taky!! Pokud je to vse pod jednou firmou ICO nic neres..to neni tvuj ptoblem…ty marodis… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
13.5.14 12:09

@simcaak no to prave není pod jednou firmou, od fa Montix mi volali ze si mam prijit podepsat vypoved k 31.5. a od 1.6. prestupuji k jiné firme ale jakoby ve stejnem objektu, tudíž budu mit novou smlouvu s novou zkusebni dobou atd… vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.14 12:20

Ahoj holky, my se s přítelem snažíme sice už skoro rok, ale doufám že nevadí že se přidávám do diskuse. Poprvé zkouším nějaké diskusní forum, protože bych chtěla vědět, jestli už z toho nepovedeného těhotenství jsem v nervech jen já nebo je nás víc. :,( Dočetla jsem se spoustu věcí o tom že na to člověk nemá myslet, ale jak to udělat to už se nikde nepíše. Přeji Vám všem snažilkám brzké dvě //. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.5.14 12:41

@veronikacek Gratuluji k odeznění negativ!!! S oun prací, je to komplikované, ale rozhodně bych neukončovala neschopenku. Zkus se poradit na sociální správě nebo popř. jukni do zákoníku práce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.5.14 12:44

Jinak všechny zdravím, i nově příchozí. :))))
Dnes jsem musela k doktorovi, už 3dny mám fakt šílený křeče ( fakt i půl hodiny v kuse a opravdu silné, že lezu po zdi, to jsem měla až tak na porodním sále )+pořád trochu špiním. Tak mám nařízený klid nebo nástup do nemocnice, mám si vybrat :( Dle UZ jsem 5+3 a srdíčko už bylo vidět!!! Takže mimi roste a je v pořádku :)))))))) To je hlavní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
13.5.14 12:45

@veve15 veliká gratulace k srdíčku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.5.14 12:46

@a-šmudlinka Děkuji, snad to bude už jen lepší :) A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
13.5.14 12:50

@veve15 jsem hrozně unavená ale to asi diky dceři. Jinak prsa boli a pocit žaludku na vodě jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí