Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Elilen prave chci udelat posledni od pepina za tyden, tak snad vydrzim a pak hura objednat. teplota se mi taky drzi porad nahore, tak snad
ale ty zada by tak nemusela bolet, to u prvniho neznam ![]()
Jinak ahoj holky, dnes jsem dělala ovu testík, omlouvám se za nekvalitu. Co myslíte, máme na to vlítnout dnes, nebo stačí zítra? Mazlili jsme se včera.
Holky tak jsem doma a nic moc, vse je v poradku ale nato ze ste vsechny meli uz
tak ja nic a to sem 6plus4 a mám začínající těhotenství! To by me teda zajímalo kdy jsem otěhotněla!
příští týden jedu znova tak snad uz bude tlouci, všem vám uz tluče a nam nic! Takže ani fotecku nemám! ![]()
@Jana1989 krásný, bych vlitla i dnes i zítra ale myslím ze pokud bylo včera staci zítra!
![]()
Uvidíme, dnes je hokej večer, tak nevím jestli na něj přítel nepůjde do hospody. Ale nevím jestli to vydržím do zítřka a zas nechci něco pokazit. ![]()
@Jana1989 hospoda a hokej neni překážkou sex může byt i jak se vrati! ![]()
@veronikacek píše:
@Jana1989 hospoda a hokej neni překážkou sex může byt i jak se vrati!
No podle toho jak bude vypadat až dojde ![]()
@veronikacek Ahojky, já taky neměla srdíčko, jdu až 27.5.
To bude OK, třeba by už zítra bylo vidět, ale znáš to, stačí jeden den a ten mrňousek dělá pokroky ![]()
@Jana1989 Ahojda, určo bych to zkusila i dnes, já na ovu testech neměla silnější čárku než tu kontrolní a přesto proběhla a tulili sme se 2dny po sobě ![]()
@veve15 a ty si byla taky dnes? Kolikaty týden jsi! Ja jdu prave znova nakontrolu za týden a pak za další 2 týdnu
@veronikacek a kolik zi stari vychazi podle ovu??ono kazdy prcek je jiny, roste jinou rychlosti atd, ale chapu ze mas obavy.ja tu vysiluju kvuli testum, ze s malou jsem mela 14DPO hezkou carku a ted 17 DPO ducha ![]()
@liiida podle ovu asi 4plus6 ale dal mi i balíček pro těhotnou, nějaký letáky na vitaminy a brožuru jaký léky v kterém trimestru muzu tak me to tak nějak ani nedošlo až kdyz jsme jeli domu tak říkám chlapovi ze tomu prckovi nebusi srdíčko!
a nemáš třeba jiny test ze by byl min kvalitní než ten první? A nedostala si to ne?