Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
6.5.14 17:38

@Jana1989 Jasny ze je to mozny, když to vezmu podle sebe tak MS mi zacala v pondělí zkoncila v sobotu a nasledujici sobotu jsem mela nejspis ovulku, pridali jsme k tomu jeden sex a nejspis to opravdu ovulka byla pac jsem v 7tt a to ten sex byl jen tu sobotu a pak az za 10dni takze vidíš ze i ze dvou sexu za mesic muzes otěhotnět! :palec: tak sup sup nato a uvidíš ze to vyjde!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
6.5.14 17:45

@liiida super!!! Čára jak hrom. :)))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
6.5.14 17:49

@a-šmudlinka strašit? To snad ne? Já mám dnes po té prohlídce neskutečné křeče v břiše, to nebylo ani před ms. :((((( Ale nešpiním, už jsem vzala 2prášky utroše. Doba na prohlídku je dlouhá. Kdypak jdeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
6.5.14 17:51

@Nikeyla Děkuji, teď jen myslet pozitivně a neděsit se všeho, což nejde :))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
6.5.14 17:52

@Jana1989 Děkuji, je to milé. :)))) Takže se budete tulit? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
6.5.14 18:40

@veve15 já jdu do poradny 2.6 ale 27.5. Jdu na krev a malý ultrazvuk na screening pak ta poradna a nějak do týdne zase ultrazvuk velký screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
6.5.14 20:07
@veronikacek píše:
@Jana1989 Jasny ze je to mozny, když to vezmu podle sebe tak MS mi zacala v pondělí zkoncila v sobotu a nasledujici sobotu jsem mela nejspis ovulku, pridali jsme k tomu jeden sex a nejspis to opravdu ovulka byla pac jsem v 7tt a to ten sex byl jen tu sobotu a pak az za 10dni takze vidíš ze i ze dvou sexu za mesic muzes otěhotnět! :palec: tak sup sup nato a uvidíš ze to vyjde!!! :hug:

Jééé, tak to děkuji za podporu. My se mazlily dnes ráno, tak uvidíme. Budeme to zkoušet dál, chceme alespoň obden, tak uvidíme. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
6.5.14 20:09

Ahojky všem, přála bych letos otěhotnět, ale nevím „jak na to“. :) Myslela jsem si, že už to je teď, ale bohuzel. Jdu jsem s dotazem. Doktor mi řekl na prohlídce, že mám zakloněnou dělohu a v březnu po cyto mi bylo řečeno, ze mám zánět. V dubnu mi po testech předepsal KLION D 100. V březnu jsem měla ms normální a další mela přijít po 29 dnech jako vždy, ale přišla dříve, po 26 dnech a hodne bolestiva. V dubnu jsem zacla před očekávanou ms zavádět prášky. Začala jsem mít bolesti jako na ms, ale jiny bolesti v podbřišku než normálně, nemohla jsem se pořádně sednout a narovnat se nebo třeba vstát. Kdyz jsem to nakonec teda jako ze dostala, tak to bylo hrozně slabounký, jako špiněni a trvalo to celých 6 dni. Těhotenský test jsem si dělala včera po skončení ms a byl neg. nebo mozna jen slabý dušík. Co myslíte co by to mohlo, ze by ta slabá na byla po těch práškách nebo ze by se uhnizdovalo mimi?

Díky za rady, byla bych radši kdyby to bylo mimi, přítel by dostal krasny dárek k narozeninám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5929
6.5.14 20:10
@veve15 píše:
@Jana1989 Děkuji, je to milé. :)))) Takže se budete tulit? :hug:

Nemáš vůbec za co :hug: Tulíme se obden, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
6.5.14 20:27

@Janecka02 se zaklonenou dělohu je dobrý sex ze zadu kvůli spermiím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
6.5.14 20:47

@a-šmudlinka jj to vím a pak cca půl hoďky po akci ležet na břiše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.5.14 21:11

@veronikacek No právě že ta bolest signalizuje cokoliv, klidně i to, že může být něco špatně a jak mám pak poznat co je dobře a co ne. :/ Asi fakt radši tu nevolnost, aspoň teda já to tak vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.5.14 07:18

Dobré ráno :-) Tak mé těhu se tentokrát nekoná. Dnes jsem to dostala… a mé ponaučení pro příště je, že nikdy nebudu testovat před očekávanou MS :-) takže jupííí na další snažení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
7.5.14 07:36

@kritrsak cože? Vždyť byla úžasná čárka nechápu to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.5.14 08:11

@ a-smudlinka byla a taky byla na ostatních testech… takže se budu chovat, tak jako bych žádnou čárku neviděla a tenhle měsíc se budeme snažit znova… nebudu myslet na nějaké SP a tak :-). Vychází mi to, že ovulace by měla být cca kolem 20. takže držte palečky ať se v červnu k Vám přidám. To Vám už v té době bude všem těhulkám lépe a nebudete se stresovat, jestli Vás bolí bříško hodně nebo málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí