Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20040
5.5.14 09:25

@miriskaw děkuji. Dnes jsem zaspinila tak jsem taková Nervni ale jen lehounce naruzovely vytok. Volala jsem mudre a prý v pohodě určitě rupla jen cévka jak se zvětšuje děloha. Ale stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
5.5.14 09:35

@miriskaw ja po vysazeni ha taky krvacela asi dva tydny a stejne ovu podle teplot probehla.tak drzim palce, treba to este vyjde :hug: @Nikeyla tak pak dej vedet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
5.5.14 09:47

@Nikeyla jůů tak hlavně at jsou samé dobré zprávy :kytka:

@a-šmudlinka jj teď teprve začnou ty pravé nervy.To my snažilky jsme proti tomu prd :)
Hlavně být v klidu :hug:

@liiida takže že bych tu ovu měla? To nevím ale zatím jsem ji vždycky poznala.

Navíc dneska mě to břicho bolí fest, tlak jako by se mi tam nafukoval balon, tak si myslím, že tak den a je jisté, že ta mrcha dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
5.5.14 10:23

@miriskaw ja taky myslela, ze na 100% poznam ovu a ted tenhle cyklus jak jsem na to resila, prisla pozdeji nez jsem myslela, sice jen o par dni. takze nadeje umira posledni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
5.5.14 10:27

@miriskaw právě. Snažím se být v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.5.14 12:54

@a-šmudlinka Buď buď, ahojky. :) Také jsem dnes trošku špinila, zítra jdu na kontrolu, jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.5.14 12:55

@miriskaw Třeba mrška nedojde a budou // 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.5.14 12:56

@Nikeyla Jůůů, tak ať je vše OK a doktor tě potěší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.5.14 12:56

@liiida Ahojky a už jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
5.5.14 13:10

@veve15 tak zadny testovani nebude asi az vecer :pocitac: boze ja jsem nasrana, ze bych rvala, vrazdila :zed: ten muj blbec mi vzal prachy z penezen :zed: ky, hlavne, ze jsem mu rikala, ze chci zitra koupit ty testy, lavne ze ma sakra u sebe kartu! taky kvuli nemu muzu vyhodit maso k obedu, pac ten *** ho uz druhej den neuklidil do lednicky a nechal ho vtroube, prijde mi ze uz smrdi.fakt na zabiti :cert: pardon, ale jsem fakt vytocena…
jsem mu napsala at se domu bez testu nevraci :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.5.14 13:14

@liiida Jestli tě to tolik vytočilo, hormony pracují…že by? :)))))))))))))))) Kdybych mohla, pošlu ti testy, mám ještě 2!! Ale vydrž do večera. Já jsem zjistila, že testovat ráno nemůžu, až rak okolo 10h! Měla jsem jasnější testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
5.5.14 13:24

Tak, 6.týden, 7 mm, se srdíčkem a tam kde má být. :srdce: :potlesk: A dostala jsem seřváno od přítele, že nemám fotku!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
5.5.14 13:34

@Nikeyla :mavam: :hug: super gratuluji :potlesk: ja jsem od tebe mene tak dnes byl videt uz zluty telisko a dalsi uz 15.5 a ory bude mozna vidět i :srdce: jsem 4+6 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.5.14 13:35

@Nikeyla Gratulace!!! Přítel už se chce kochat, to je hezký! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
5.5.14 13:36

@Nikeyla :dance: :dance: :dance: gratulujůůůůůůůůů :hug:

@liiida já to vidím na hormony :mrgreen: Chlapi jsou někdy na přeražení

Já teda nevydržela, koupila test, testla z odpolední moči a ani náznak čárky víc jak sněhobílo :? a jelikož mám už 5den zpoždění, tak by tam už něco být muselo i odpoledne, takže nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí