Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miriskaw děkuji. Dnes jsem zaspinila tak jsem taková Nervni ale jen lehounce naruzovely vytok. Volala jsem mudre a prý v pohodě určitě rupla jen cévka jak se zvětšuje děloha. Ale stejně
@miriskaw ja po vysazeni ha taky krvacela asi dva tydny a stejne ovu podle teplot probehla.tak drzim palce, treba to este vyjde
@Nikeyla tak pak dej vedet ![]()
@Nikeyla jůů tak hlavně at jsou samé dobré zprávy ![]()
@a-šmudlinka jj teď teprve začnou ty pravé nervy.To my snažilky jsme proti tomu prd ![]()
Hlavně být v klidu ![]()
@liiida takže že bych tu ovu měla? To nevím ale zatím jsem ji vždycky poznala.
Navíc dneska mě to břicho bolí fest, tlak jako by se mi tam nafukoval balon, tak si myslím, že tak den a je jisté, že ta mrcha dojde
@miriskaw ja taky myslela, ze na 100% poznam ovu a ted tenhle cyklus jak jsem na to resila, prisla pozdeji nez jsem myslela, sice jen o par dni. takze nadeje umira posledni ![]()
@a-šmudlinka Buď buď, ahojky.
Také jsem dnes trošku špinila, zítra jdu na kontrolu, jsem zvědavá.
@veve15 tak zadny testovani nebude asi az vecer
boze ja jsem nasrana, ze bych rvala, vrazdila
ten muj blbec mi vzal prachy z penezen
ky, hlavne, ze jsem mu rikala, ze chci zitra koupit ty testy, lavne ze ma sakra u sebe kartu! taky kvuli nemu muzu vyhodit maso k obedu, pac ten *** ho uz druhej den neuklidil do lednicky a nechal ho vtroube, prijde mi ze uz smrdi.fakt na zabiti
pardon, ale jsem fakt vytocena…
jsem mu napsala at se domu bez testu nevraci ![]()
@liiida Jestli tě to tolik vytočilo, hormony pracují…že by?
Kdybych mohla, pošlu ti testy, mám ještě 2!! Ale vydrž do večera. Já jsem zjistila, že testovat ráno nemůžu, až rak okolo 10h! Měla jsem jasnější testy.
Tak, 6.týden, 7 mm, se srdíčkem a tam kde má být.
A dostala jsem seřváno od přítele, že nemám fotku!!! ![]()
@Nikeyla
super gratuluji
ja jsem od tebe mene tak dnes byl videt uz zluty telisko a dalsi uz 15.5 a ory bude mozna vidět i
jsem 4+6 ![]()
@Nikeyla
gratulujůůůůůůůůů ![]()
@liiida já to vidím na hormony
Chlapi jsou někdy na přeražení
Já teda nevydržela, koupila test, testla z odpolední moči a ani náznak čárky víc jak sněhobílo
a jelikož mám už 5den zpoždění, tak by tam už něco být muselo i odpoledne, takže nic ![]()