Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A-šmudlinka, děkuji já mám takovou radost.. už jsem ani nedoufala… dneska jsem zrovna manžovi říkala, že to už není možný ty bílé testy… protože se prostě těhotně cítím… smál se mi jako blázen a teď to má…
@liiida)
teď ještě ty ![]()
@kritrsak ja udelam nakonec zitra rano, pac ted odpoledne, vecer litam kazdou chvili na zachod, tak by aso nic nebylo videt ![]()
@liiiida já dneska lítám celý den také stále na záchod… ale snad každou půl hodinu… a test mi přesto vyšel pěkně… Ale ráno to bude samozřejmě nejlepší
tak držím moc palce…
jinak mě docela bolí stále ten podbříšek… je to normální? nějak si tohle u prvního těhu nepamatuju
@kritrsak Mě taky bolí podbříšek a doktor mi řekl, že pokud se k tomu nepřidává krvácení či špinění, tak je to v pohodě. ![]()
@Nikeyla píše:
Tak, 6.týden, 7 mm, se srdíčkem a tam kde má být.![]()
A dostala jsem seřváno od přítele, že nemám fotku!!!
Juuu. Moc moc gratuluji
to je krása ![]()
@Nikeyla mooooc blahopreji! je to krasne, takove male a uz to musis milovat!
taky budu chtit v patek fotku, ale pro dceru, moc si preje videt sourozence!
![]()
@kritrsak ja na testu do 16DPO nemela nic! ani ducha opravdu az po zpozdeni se duch ukazal! Drzim pesticky at to dobre dopadne! ![]()
Ahojky holky, tak jsem dorazila od doktora, je tam 5tt! Srdíčko ještě ne, jak mám dlouhý cyklus a byla dlouho i ovulka, tak je to o nějaký den šoupnutý. Mám utrogestan a kontrola 27.5., pokud bude vše OK, dostanu obrázek i průkazku
@kritrsak zadařilo se, gratuluji ![]()
@veve15 tak veliká gratulace. Na co mas utrogestan? Špinila jsi?
@veve15 @veronikacek @kritrsak holky,jaky dpo jste meli uz silnejsi dobre zntelnou carku? dnes jsem 14dpo a mam zase ducha, znatelnejsiho nez 10dpo, ale jsem i tak nervozni, pac u maly jsem mela 14dpo peknou jen o trochu slabsi carku
snad to neni nic spatnyho. dalsi test udelam asi az v patek, jinak teplota se drzi 37-37,2,ms zatim nikde, dnes mela dorazit…nevim jestli neco uvidite, ten fotak je na ho*** ![]()