Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kritrsak jee
treba se to udrzi, nebyla by jsi prvni, co mela ms a cekala ![]()
@liiiida stojím nohama na zemi, lepší je vědět na čem jsem, než si dělat planý naděje…
ale děkuju
Ahojky holky. Všem těhulinám moooc gratuluju a všechny netěhuliny vyzývám, že do toh půjdem zas
Mám dotaz. Jestli někdo děláte grafy na fertilityfriend. Jsem taká nechápavá
Když se tam registruju, vyplním cyklu, nahážu tam teploty a hlen a tulení a tak. Co mám udělat, aby se mi v tom grafu udělaly ty červený čáry?
Jako aby se mi tam vyznačila ovulace
Moc díky za odpověď! papa ![]()
A ještě jeden dotaz. Prosím, prosím
Vůbec se v měření teplot a tak nevyznám, ale každopádně měřím tento cyklus poctivě. Jak jsem zjistila, natáhl se mi na 34 dnů(teda podle minulýho) a teď co s tím…pomohla by mi nějaká zkušenější vysvětlit, co tam vidí, jestli jí to přijde normální a tak
Já mám pocit, že si ty teploty dělají co chcou a vůbec si netroufám odhadnout, kdy by jako měla dojít ovu
moc dík za názory a komentáře a cokoliv ![]()
@AankaMa ahoj,ty,,cary,, se ti tam objevi po tom, co bude podle teplot zaznamenana ovulace
kdyz neprobehla, nebudou cary
ten graf vypada na anovulacni, tedy neni tam ten trvaly vzestup teploty oprot pocatecnim…
tam jsem hod i ty starsi at vidim.ja uz to nakou dobu merim a mam i na ff.
@AankaMa doufam,ze tedy meris podle tech danych pravidel, aby to bylo vypovidajici, merit nejlip vaginalne, ve stejnou dobu(rano) nez vstanes, min po 3h spanku, nejlip po6h
@AankaMa davala jsem svuj graf 3 strany zpet, tak se podivej, tam je hezky ovu vyznacena ![]()
@a-šmudlinka Také jdu 27.5., tak to se tu určo sejdeme a pokecáme. a už máš screening? Není to brzy?
Ahoj moc díky, pravidla pro měření dodržuju, ale právě teprve tento cyklus měřím od začátku, minule jsem to ještě nedělala a měřila jsem akorát posledních deset dní
Takže právě nemám s čím porovnávat zatím…Jenže já nevím, jestli na OVU ještě není čas…minulý měsíc jsem ji pořád čekala a čekala a nakonec příznaky typu hlen, tlak v prsou a moje osobní pocity, co tak nějak mívám, byly až kolem 19DC. My se o mimčo snažili v dubnu poprvý a já se v tom ještě vůbec nevyznám, dřív jsem si hlídala jen délku cyklu, nic víc…a teď na to koukám jak tele
Ale moc díky, až dojedu cyklus, tak sem ten graf dám znovu a koukneš ještě, co myslíš, ju? Jsi moc hodná ![]()
@kritrsak Ahojky, také bych počkala po krvácení a zkusila test, popř. zajít na krev, kdyby na testu něco bylo. Četla jsem, že i s ms ( klidně 3 cykly za sebou ) byla žena těhotná. Vím, je to trochu sci-fi, ale… ![]()
@AankaMa neni zac
me tohle bavi, merit a poznavat telo
jinak ty priznaky tak ynejsou vsechno, nakonec se muze ovu zpozdit, ikdyz bolesti, hled atd jsi mela v ten a ten den, proto je nejlepsi pravidelne merit, to je jistota ![]()
@kritrsak píše:
Dobré ránoTak mé těhu se tentokrát nekoná. Dnes jsem to dostala… a mé ponaučení pro příště je, že nikdy nebudu testovat před očekávanou MS
takže jupííí na další snažení
Ahoj všem, já jsem na tom stejně - duchy snad na všech testech, na pepinu krásná růžová druhá čárka a dneska jsem to dostala… Ale nějak jsem s tím tentokrát počítala, jen se divím, že mi ty testy pořád pididušíky ukazují
Tak kolem 20. hurá na to! ![]()
@Slonice79 no ja se tak zacinam bat…zitra rano testnu jestli duch sili, ael dneska jsem kontrolovala cipek a prijde mi ze se zkratil a otvira se
tak aby nakonec mrcha opozdene nedorazila…vcera byl sex, tak snad se to nehnulo tim
ale to jsem myslela, ze to ma vliv az ke konci tehu…
@liiida prosím tě, ještě jednu věc nechápu. Jak kontrolujete ten čípek? Já ať dělám co dělám, tak tam opravdu nedosáhnu
je na to nějaký trik? ![]()