Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2774
7.5.14 08:43

@kritrsak jee :( treba se to udrzi, nebyla by jsi prvni, co mela ms a cekala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.5.14 08:57

@liiiida stojím nohama na zemi, lepší je vědět na čem jsem, než si dělat planý naděje… :-) ale děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
7.5.14 10:15

@kritrsak jasny :) ale vis jak, nadeje umira posledni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.5.14 12:15

Ahojky holky. Všem těhulinám moooc gratuluju a všechny netěhuliny vyzývám, že do toh půjdem zas :-) Mám dotaz. Jestli někdo děláte grafy na fertilityfriend. Jsem taká nechápavá :-D Když se tam registruju, vyplním cyklu, nahážu tam teploty a hlen a tulení a tak. Co mám udělat, aby se mi v tom grafu udělaly ty červený čáry? :-D Jako aby se mi tam vyznačila ovulace :-) Moc díky za odpověď! papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.5.14 12:23

A ještě jeden dotaz. Prosím, prosím :-)Vůbec se v měření teplot a tak nevyznám, ale každopádně měřím tento cyklus poctivě. Jak jsem zjistila, natáhl se mi na 34 dnů(teda podle minulýho) a teď co s tím…pomohla by mi nějaká zkušenější vysvětlit, co tam vidí, jestli jí to přijde normální a tak :-D Já mám pocit, že si ty teploty dělají co chcou a vůbec si netroufám odhadnout, kdy by jako měla dojít ovu :roll: moc dík za názory a komentáře a cokoliv :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
7.5.14 12:34

@AankaMa ahoj,ty,,cary,, se ti tam objevi po tom, co bude podle teplot zaznamenana ovulace :mrgreen: kdyz neprobehla, nebudou cary 8) ten graf vypada na anovulacni, tedy neni tam ten trvaly vzestup teploty oprot pocatecnim… :think: tam jsem hod i ty starsi at vidim.ja uz to nakou dobu merim a mam i na ff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
7.5.14 12:35

@AankaMa doufam,ze tedy meris podle tech danych pravidel, aby to bylo vypovidajici, merit nejlip vaginalne, ve stejnou dobu(rano) nez vstanes, min po 3h spanku, nejlip po6h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
7.5.14 12:37

@AankaMa davala jsem svuj graf 3 strany zpet, tak se podivej, tam je hezky ovu vyznacena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
7.5.14 13:16

@a-šmudlinka Také jdu 27.5., tak to se tu určo sejdeme a pokecáme. a už máš screening? Není to brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.5.14 13:18

Ahoj moc díky, pravidla pro měření dodržuju, ale právě teprve tento cyklus měřím od začátku, minule jsem to ještě nedělala a měřila jsem akorát posledních deset dní :-D Takže právě nemám s čím porovnávat zatím…Jenže já nevím, jestli na OVU ještě není čas…minulý měsíc jsem ji pořád čekala a čekala a nakonec příznaky typu hlen, tlak v prsou a moje osobní pocity, co tak nějak mívám, byly až kolem 19DC. My se o mimčo snažili v dubnu poprvý a já se v tom ještě vůbec nevyznám, dřív jsem si hlídala jen délku cyklu, nic víc…a teď na to koukám jak tele :-) Ale moc díky, až dojedu cyklus, tak sem ten graf dám znovu a koukneš ještě, co myslíš, ju? Jsi moc hodná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
7.5.14 13:20

@kritrsak Ahojky, také bych počkala po krvácení a zkusila test, popř. zajít na krev, kdyby na testu něco bylo. Četla jsem, že i s ms ( klidně 3 cykly za sebou ) byla žena těhotná. Vím, je to trochu sci-fi, ale… :)))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
7.5.14 13:20

@AankaMa neni zac ;) me tohle bavi, merit a poznavat telo :) jinak ty priznaky tak ynejsou vsechno, nakonec se muze ovu zpozdit, ikdyz bolesti, hled atd jsi mela v ten a ten den, proto je nejlepsi pravidelne merit, to je jistota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
7.5.14 15:54
@kritrsak píše:
Dobré ráno :-) Tak mé těhu se tentokrát nekoná. Dnes jsem to dostala… a mé ponaučení pro příště je, že nikdy nebudu testovat před očekávanou MS :-) takže jupííí na další snažení

Ahoj všem, já jsem na tom stejně - duchy snad na všech testech, na pepinu krásná růžová druhá čárka a dneska jsem to dostala… Ale nějak jsem s tím tentokrát počítala, jen se divím, že mi ty testy pořád pididušíky ukazují 8o Tak kolem 20. hurá na to! :lol:

• Citovat
  • Upravit
2774
7.5.14 16:55

@Slonice79 no ja se tak zacinam bat…zitra rano testnu jestli duch sili, ael dneska jsem kontrolovala cipek a prijde mi ze se zkratil a otvira se 8o tak aby nakonec mrcha opozdene nedorazila…vcera byl sex, tak snad se to nehnulo tim :nevim: ale to jsem myslela, ze to ma vliv az ke konci tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.5.14 18:09

@liiida prosím tě, ještě jednu věc nechápu. Jak kontrolujete ten čípek? Já ať dělám co dělám, tak tam opravdu nedosáhnu :-D je na to nějaký trik? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí