Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2774
8.5.14 11:01

@veruskatecka nezbyva nez cekat noo :roll: uvidis v den kdy ma prijit ms jestli bude neco na testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
8.5.14 15:51

@saky taktéž gratulace :)))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
8.5.14 15:55

@veruskatecka Ahojky, ještě bych počkala s testem, může být brzy, oplodnění kliďánko až za další 2dny, takže proto třeba ten test negativní. I mě pořád bolí břicho, rošku špiním, takže to opravdu nemusí být přicházející ms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.5.14 16:18

Holkyyyy zítra jdu poprvé kouknout na mimi, tak mi drzte pesticky at je vse v poradku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
8.5.14 16:31

@veronikacek držíme,držíme :-) Užij si to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
8.5.14 16:34

https://www.emimino.cz/…hlen-189559/ Holky tuhle diskusi jsem zakládala já… Netušíte co bych to zase mohla mít???
MS jsem nedostala pořád, nic mě nebolí-jen občas malinko podbříšek, nekrvácím, nešpiním… netušíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
8.5.14 17:06

@veronikacek …drzim :pankac: a dej pak info s foteckou :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
8.5.14 18:13

@veronikacek Ahojky, užij si to, a pak dej vědět první dojmy :)))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
8.5.14 18:16

@miriskaw Tak zítra šupej k doktorovi!!!Pokud nebudeš mít zítra pozitivní test, tak bych hned utíkala, ať ti píchne injekci a bude. A´t máš vše v pořádku před dalším tulením :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.5.14 18:26

ukonceni HA, taktez snazilka

Ukonceni HA
Vsechny Vas zdravim, jsem tady poprve a prosim o radu: 12 let jsem brala HA, kterou jsem ukoncila v prosinci minuleho roku. Mestruace prisla leden, unor, brezen okolo 20. V dubnu nic. Delala jsem si par tehotenskych testu, ale vzdy negativni. Minuly tyden jsem byla u doktora, kde delali test z moci a opet negativni. Uz asi 5 dnu a nafoukle bricho, divne bodani po obou stranach, ktere neni tak bolestive jako PMS, zato dost intenzivni a kdyz treba zvednu neco tezsiho, tak pichne, bodne silneji. K tomu jeste tak jakoby me ztvrdla obe prsa, jsou trosku citlivejsi po stranach na dotek, bradavky se nejak neprojevuji… Myslite, ze to muze byt srovnavani hormonu po tolika letech brani HA i kdyz jsem uz 3× menstruovala nebo muze jit o tehotenstvi? S pritelem bychom si miminko moc prali. Moc dekuju za pripadne odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
8.5.14 18:32

@Barababs Ahojky, a co test z krve? Ten ti nedělali? Mohla si otěhotnět pozdeji ( ovulace mohla dorazit opravdu déle - já ji měla a ž 21den po ms ) a ještě není hcg tak vysoké na těhotenský test? každopádně po vysazení HA je tělo nevyzpytatelné a dělá si, co chce :) Já nedostávala ms vůbec, pouze po injekci. Kdyby do týdne ms nedorazila a tt negativ, tak jedině k doktorovi. Nic jiného ti nezbude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.5.14 18:38

Ahoj, moc dekuju za odpoved. Je to trochu slozitejsi, ziju v UK, zdravotni sestra me rekla, ze na testy z krve se jeste brzo to se dela az 2-3 mesice pote, pry se mam zatim jenom pozorovat, lekarska pece je tady silena, dokonce ani vyvolavaci injekce neznaji, tak nevim asi opravdu budu testovat doma. Ovulaci vubec netusim kdy mam, jenom to trvde a pichave bricho je divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.5.14 18:38

@miriskaw dekujiiiii, no podle toho co pises bych rekla jestli si samovolne nepotratila! :think: nevim, ja nikdy toto nemela tak je to jen ma domenka, kamarádka potratila v 7tt a licila mi to presne takhle jak si to ty napsala! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.5.14 18:39

@simcaak urcite dam info, jsem objednana na 9hod tak pak se ozvu a fotečku dam! Snad tam uz něco pujde videt, dcerka si moc preje fotku tak uz jen kvůli ni ji musim nechat udelat! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
8.5.14 18:40

@veve15 dekujiiiii dam hned vedet! snad bude vse ok, jak se to blizi mam vetsi a vetsi strach aby tam vůbec něco bylo! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí