Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kritrsak to si delas prcu?!
ja jsem dnes taky 10dpo a nevydrzela jsem to a udelala test a mam taky taky pididusika, ze na fotce to taky nejde videt!!!
posledni dva dny me boli i kuze, jak kdyby na me neco lezlo a prsa taky zacla bolet.tak snad v utery ms nedorazi. @a-šmudlinka myslim na tebe, pak dej vedet ![]()
@veve15 ahoj celkem to jde, obcas mi je divne a oo unave ani nemluvim, tento tyden jsem mela rani, jejej to vstavani! a co ty? byla si uz na kontrole? ja se chystam ale nevim kdy! ![]()
Tak holky podle poslední ms jsem 5+6 miminko má 5 milimetrů máme srdíčko a krásně tuka. Vše je úplně v pořádku
@a-šmudlinka parada gratuluji! Kdy si mela posledni ms? ja se chystam pristi patek na kontrolu! ![]()
@a-šmudlinka ja si stahla do telefonu aplikaci womanlog pregnancy perfektni aplikace ukazuje ti to jak je miminko veliky ve kterem si tydnu! ![]()
Holky z ceho se mi bude pocitat neschopenka kdyz sem byla 5let zamestnana ale ted od 13.1. jsem byla do 31.3 na neschopence po operaci v dubnu sem byla v praci a nejspis za 14dni pujdu znovu na neschopenku! simcak mi uz psala co a jak ale znama mi zase rikala neco jinyho tak nevim! ![]()
@liiida no tak to je hustý
tak doufám, že nám to obměma klapne… já příznaky nemám teda absolutně žádný a to mě zneklidňuje. Jen mě tedy dneska pěkně bolí v podbřišku… ![]()
@veve15 jinak já to určitě nevydržím testovat až za pár dní. Takže ráno opět čůrám.. Nakoupila jsem zásobu testů, tak můžu testovat do aleluja.
@Smudlinka
strašně moc gratuluju!!!
@veronikacek …Veru…pocita se to rok zpetne
neboj mam to takjaaa
mam to moc dobre osefovany ![]()