Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky gratuluji novým tehulkam. Nějak nebyl čas tu nakukovat. Holky mám z vás radost @veronikacek velká gratulace k tehu a neboj srdíčko bude
Ahoj holky, moc vám tu nepíšu, ale poctivě čtu nové info ![]()
Já má teda už 14dní zpoždění a těhu test včera negativní, tak jsem se na středu objednala na gyneko a uvidí se. Rovnou mu řeknu o tom, co ze mě vyklouzlo před týdnem a uvidíme co dál.
Držte mi palce ![]()
Jinak všem novým těhulkám moc gratuluju ![]()
Ahojky holky tak dnes už mám výtok hustější a bílý, tak nevím. Jinak BT jestli se dá podle toho řídit byla 7.5 36,6, 8.5 36,4, 9.5 36,5, 10.5 36,5, 11,5 36,6 a dnes36,8ale dnes byla docela náročná noc, šla jsem spát kolem půlnoci a pak na mě dcerka co chvilku volala a o sedmi už vstávala..
@Jana1989 a ty uz jsi mela ovu nebo na ni cekas(uz se najak neorientuju kdo co
)jestlisi toho moc nenaspala, tak je to asi tim ![]()
@liiida mám po ovulaci, dávala jsem tu pozitivní ovulační testík ![]()
@Jana1989 jo aji uz jsem si vzpomnela
ty jo, to mas nizky teploty po ovu
hold kazda je jina…kez by ti to uz klaplo co? drzim palce! to cekani je nejhorsi
ja uz jen cekam na zitrek, koupim test(y)…asi do patku nevydrzim, udelam ve stredu a pak nevim…jen se modlim, aby uz byla pekna carka, aspon vc viditelna, jsem porad z toho jak na trni ![]()
@liiida To se Ti nedivím, já bych taky byla. A to čekání je opravdu hrozný. Myslíš tedy že na těhu mám moc nízkou teplotu? Byla bych ta nejšťastnější, kdyby se zadařilo, ale nevím nevím teda.
@Jana1989 nee tak jsem to nemyslela, jsem psala, ze kazda je jina, treba pred ovu mas este nizsi, kazda to ma jinak prece
nezbya ti nez cekat min do predpokladane ms…me meska tyden.ale predtim jsem mela slaby duchy ![]()
@a-šmudlinka píše:
@Jana1989 a doma to už máte v pohodě?
Jj, doma už je zase pohodička, snad nám to vydrží. Děkuji za optání
A co Ty, jak je těhulinko?
@Jana1989 ahoj, myslim ze teplota by se ti mohla zvednout třeba az po zahnizdeni, ne? Ja mela tako kolem 36,8 a az tak 5dni před vynechanim MS mi stoupla na 37,1 a to se me uz drželo! Tak uvidíš…
snad to dopadne dobře ![]()
@veronikacek Tak to je pořád šance, tak uvidím, no. Jsem nedočkavá.
@Jana1989 ja se ti nedivim, ja myslim ze matka v ocekavani je nedockava od zacatku poceti az po ten okamzik kdy miminko drzi v naruci, protože to je celou dobu strach o toho prcka a obavy aby se nic nestalo! ![]()