Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a-šmudlinka Také občas nepobírám, co ty prckové vymyslí
A kolik je dcerce? Té naší budou v srpnu 3, do školky se dostala, tak jsem ráda. ![]()
@veve15 ja uz myslela, ze je 3.8. jak ja
nas taky vzali do skolky, ale jelikoz v dubnu ji byly dva, jde na 3 mesice na zkousku. zitra jdu delat test pepino, tak jsem nervozni
Je to tam! jsem 22DPO, uz bylo na case
za to je mi dneska zle, toci se mi hlava a je mi na
pristi tyden se objednam k dr.
@liiida Jůůůů, moc moc gratuluji
![]()
Já měla dnes zase BT 36,8 ale od rána už žádný hlen, tak nevím, nejspíš se nezadařilo ![]()
@Jana1989 proč myslíš? Na co ma vliv hlen? Ty si teprve pár dni po ovu, ne?
@veronikacek píše:
@Jana1989 proč myslíš? Na co ma vliv hlen? Ty si teprve pár dni po ovu, ne?
Hlen není i při zahnizďování? No já už blbnu. Pozitivní ovu test jsem měla 9tého
@liiida Ahojky, taktéž gratulace, tak jestli tohle není pozitivní, pak už nevím. Takovýhle čáry jsem snad neměla
Super, jen tak dál.
@Nikeyla @veronikacek @Jana1989 @a-šmudlinka @veve15 dekuju holky
jsem fakt rada, ze uz jsou to pekny dalnice
akorat na houby, ze muj zrovna od 19. na mesic bude pres tyden pryc, takze nemuze treba ani se mnou na kontrolu :/ @Jana1989 jinak jani nevim co furt plasis?
je brzo a hlen se k tomu vubec nevztahuje, podle teplot se drzi porad nahore. musis vyckat a ne se zbytecne nervovat…
@Jana1989 ja jsem si niceho u zahnizdovani nevsimla, nejspis jsem ani nevedela ze se něco zahnizduje, mela jsem hlen az potom když jsem to mela dostat to jsem vždycky letela na zachod ze uz to prislo a přitom ze me tekl jen hlen, takovej hodne mokrej! A to mam doted! ![]()
@veronikacek @liiida Holky já vím, už mě s toho hrabe, v pátek jedu s malou na víkend k mamce, tak na to nebudu tak myslet a budu v klidu. ![]()
@veronikacek presne par dni kolem obdobi ms, ale uz me to preslo…v dobe zahnizdovani MUZE se objevit spineni, ale to je u minima zen…