Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
22.5.14 13:42

Tak tedy díky za přijetí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
22.5.14 15:31

@veronikacek
No, vzhledem k tomu, že beru dvoje hormony a hrozí mi potraty či postižení plodu, a současně mám problémy s uvolněnými svaly pánevního dna, tak já si to asi moc nelajsknu… ráda bych donosila zdravé dítě, což jsi tímhle nezaručím, ale budu alespoň minimalizovat rizika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.5.14 08:12

Ahojky já vůbec nějak nestíhám. Celé dny jsme venku na zahradě s dcerou a sem tam návštěva děti a kamarádek. Takže cachtani v bazénku. Snažím se číst a reagovat na novinky ale sem tam mi něco unikne. Jinak já se cítím úplně netehotna. Jen když se dotku víc prsou tak trochu je cítím spis po stranách ale jinak je mi úplně dobře jako u dcery tak snad je vše tak jak má. V utery jdu na krev na screening a malý ultrazvuk pak druhého na poradnu a ten týden poté velký screening ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 08:17

@a-šmudlinka Ahooj maminoo. He s tím netěhotným pocitem jsem na tom stejně. :D Tak snad je vše ok, ale kdyby nebylo, tak si myslím, že to poznáme. Ty se máš, já jdu 2.6. na kontrolu a tam se dozvím, co se dál bude dít. Už aby to bylo… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.5.14 08:18

@parfumela Vitej mezi námi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.5.14 08:19

@Nikeyla jeee ja te nepoznala, mas jinou fotku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.5.14 08:20

@Nikeyla určitě je vše v pořádku mám tucha, že po včerejšku jsem večer cítila bříško tak se mimis ozval. Ještě aby ne po tom zahulu s detma. Každopádně jsem Ráda že nemám termín třeba září to by mi asi hráblo v tech vedrech s pupkem. Takhle se to dá úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.5.14 08:21

@Malicka07 jo tak to potom je urcite lepší se sexu vyhnout, ale jináč to nevadí, aj kdyby si se snažila bůhví jak dlouho, ale samo ze záleží proč to nejde pak se podle toho musí žena nejspíš chovat cele těhotenství! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 08:21

@veronikacek Jooooo :D Muže a sebe na chvíli vyměním za psíka. :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 08:23

@a-šmudlinka Jo to je pravda no, taky by mi hráblo. Jediné, co mi je, tak jsem nafouklá jak balon, ploché břucho mám jak v pátém. V práci se mě už ptali, ty jsi těhotná? Říkám JÁ? nééééééééé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.5.14 08:24

@a-šmudlinka je ty se mas! U nas to na koupání ještě neni, je sice teplo ale dosti fouka studenej! Koukám ze jste vseci ranní ptacata! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 08:24

@veronikacek Ranní ptáčata slabé slovo, každý den 5:15 vzhůru. :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.5.14 08:27

@Nikeyla Jooo, ty chodíš ještě do práce? Ja se valimpekne doma, ale uz mi asi bude za chvili z toho hrabat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.5.14 08:28

@veronikacek tady teď dva dny opravdu léto pozor koupaly se jen děti v nafukovacím bazénku takže vodička tepla. Já se placatila na dece a popijela vychlazenou Pepsi. Ještě aby mi bylo zle když mimcu dopravam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.5.14 08:29

@Nikeyla po screeningu to řekneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie