Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@veronikacek
No, vzhledem k tomu, že beru dvoje hormony a hrozí mi potraty či postižení plodu, a současně mám problémy s uvolněnými svaly pánevního dna, tak já si to asi moc nelajsknu… ráda bych donosila zdravé dítě, což jsi tímhle nezaručím, ale budu alespoň minimalizovat rizika
Ahojky já vůbec nějak nestíhám. Celé dny jsme venku na zahradě s dcerou a sem tam návštěva děti a kamarádek. Takže cachtani v bazénku. Snažím se číst a reagovat na novinky ale sem tam mi něco unikne. Jinak já se cítím úplně netehotna. Jen když se dotku víc prsou tak trochu je cítím spis po stranách ale jinak je mi úplně dobře jako u dcery tak snad je vše tak jak má. V utery jdu na krev na screening a malý ultrazvuk pak druhého na poradnu a ten týden poté velký screening ultrazvuk
@a-šmudlinka Ahooj maminoo. He s tím netěhotným pocitem jsem na tom stejně.
Tak snad je vše ok, ale kdyby nebylo, tak si myslím, že to poznáme. Ty se máš, já jdu 2.6. na kontrolu a tam se dozvím, co se dál bude dít. Už aby to bylo… ![]()
@Nikeyla určitě je vše v pořádku mám tucha, že po včerejšku jsem večer cítila bříško tak se mimis ozval. Ještě aby ne po tom zahulu s detma. Každopádně jsem Ráda že nemám termín třeba září to by mi asi hráblo v tech vedrech s pupkem. Takhle se to dá úplně v pohodě
@Malicka07 jo tak to potom je urcite lepší se sexu vyhnout, ale jináč to nevadí, aj kdyby si se snažila bůhví jak dlouho, ale samo ze záleží proč to nejde pak se podle toho musí žena nejspíš chovat cele těhotenství! ![]()
@a-šmudlinka Jo to je pravda no, taky by mi hráblo. Jediné, co mi je, tak jsem nafouklá jak balon, ploché břucho mám jak v pátém. V práci se mě už ptali, ty jsi těhotná? Říkám JÁ? nééééééééé ![]()
@a-šmudlinka je ty se mas! U nas to na koupání ještě neni, je sice teplo ale dosti fouka studenej! Koukám ze jste vseci ranní ptacata! ![]()
@veronikacek Ranní ptáčata slabé slovo, každý den 5:15 vzhůru.
![]()
@Nikeyla Jooo, ty chodíš ještě do práce? Ja se valimpekne doma, ale uz mi asi bude za chvili z toho hrabat! ![]()
@veronikacek tady teď dva dny opravdu léto pozor koupaly se jen děti v nafukovacím bazénku takže vodička tepla. Já se placatila na dece a popijela vychlazenou Pepsi. Ještě aby mi bylo zle když mimcu dopravam