Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
697
23.5.14 20:17

@Nikeyla jak pak se daří, těhulko? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
23.5.14 20:28

Teda já mám pech :,( přijdu pozdravit a nikdo není online :zed: ale nevadí, kdo si počká, ten se dočká :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 20:29

@Ilunka Ale jo, nebýt těch veder, tak je to lepší. Ale jinak se cítím netěhotně. :D A co ty? Jak se daří tobě? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
23.5.14 20:33

Já jsem ok :) hele ale chtěla jsem s mimi vydržet do podzimu…a jak tak furt plánuju a plánuju, tak jsem tím strašně začala rozčilovat muže :mrgreen: tak mi řekl, že jestli mimčo chci, tak ať si ty svoje plány strčím někam :mrgreen: a že to necháme na přírodě… :palec:
takže teď jsem oficiálně snažilka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 20:35

@Ilunka Nechej to náhodě, správně. Pak se budeš nervovat s testama, pak se budeš nervovat s výsledkama, pak se nervovat návštěvy gyn. no samé nervy! :D Vůbec ti to za to nestojí! :D Takže neřešit, to přijde v ten vhodný čas samo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
23.5.14 20:41

@Nikeyla asi tak :palec: já jsem chtěla, aby mi to těhu hezky vyšlo kvůli škole atd…Ale umíš si to představit čekat až do října??? :cert: :cert: to fakt nešlo…ale muž mě uklidnil, že to zvládnem :-) mi řekl: „a od čeho máš mě? ti přece pomůžu“. no není k sežrání? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
23.5.14 20:44

Jen to mám po tom vysazení HA úplně rozházený. minulý měsíc vůbec nepřišla ovulka a cyklus jen 26 dní (mívám delší) a ms taky taková nějak divná…tak ti teď nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
23.5.14 20:44

@Nikeyla a jaký si to vlastně týden? tak 7 - 8, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.5.14 20:46

@Ilunka ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 20:57

@Ilunka Asi spíš kašlat na všechno, vypočítej si orientační ovulaci v tomto období sexujte jak aminy a mělo by to vyjít. Já MS nepravidelnou, pravděpodobná ovulace a sexovali jsme dva dny před až dva dny po a zadařilo se. :D Jinak dle MS 9+1, podle UTZ 8+6 takže krása :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
23.5.14 21:05

@Ilunka ahoj,tak preju hodne stesti do (ne)snazeni, uzivejte si a uvidis :) to je fakt mily od toho tvyho! :andel: ja po druhy HA mela prvni dva cykly anovulacni, pak se zkracovaly, jedou tak pak zas jinak ale rozmezi 30-40 DC…jinak ja se cejtim taky dost netehotne :)akorat ty prsa trochu porad boli. u dr.jsem este nebyla, nemuzu se jim dovolat, maj podle webu omezenej provoz a vubec nevim jak tam jsou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
23.5.14 22:02

@Nikeyla to je krásný…tvl letí to :-) před chvíli si ukazovala ducha na testu a teď už skoro první trimestr za tebou :mrgreen: :kytka:
@liiida děkuji :) a jak ty jsi na tom? který týden?
přiznám se, nečetla jsem diskuzi od doby, kdy jsem tu byla naposledy..takže vůbec nejsem v obraze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
23.5.14 22:02

@a-šmudlinka ahoooj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
24.5.14 06:16

@Ilunka Jo docela to letí no. :D A jak na to všechno člověk nemyslí, tak to letí ještě rychleji. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
24.5.14 06:32

Dobré ráno holky. Jsem úplně hotova. Mam zánět dásní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie