Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda já mám pech
přijdu pozdravit a nikdo není online
ale nevadí, kdo si počká, ten se dočká
![]()
@Ilunka Ale jo, nebýt těch veder, tak je to lepší. Ale jinak se cítím netěhotně.
A co ty? Jak se daří tobě?
![]()
Já jsem ok
hele ale chtěla jsem s mimi vydržet do podzimu…a jak tak furt plánuju a plánuju, tak jsem tím strašně začala rozčilovat muže
tak mi řekl, že jestli mimčo chci, tak ať si ty svoje plány strčím někam
a že to necháme na přírodě… ![]()
takže teď jsem oficiálně snažilka ![]()
@Ilunka Nechej to náhodě, správně. Pak se budeš nervovat s testama, pak se budeš nervovat s výsledkama, pak se nervovat návštěvy gyn. no samé nervy!
Vůbec ti to za to nestojí!
Takže neřešit, to přijde v ten vhodný čas samo. ![]()
@Nikeyla asi tak
já jsem chtěla, aby mi to těhu hezky vyšlo kvůli škole atd…Ale umíš si to představit čekat až do října???
to fakt nešlo…ale muž mě uklidnil, že to zvládnem
mi řekl: „a od čeho máš mě? ti přece pomůžu“. no není k sežrání? ![]()
Jen to mám po tom vysazení HA úplně rozházený. minulý měsíc vůbec nepřišla ovulka a cyklus jen 26 dní (mívám delší) a ms taky taková nějak divná…tak ti teď nevím ![]()
@Ilunka Asi spíš kašlat na všechno, vypočítej si orientační ovulaci v tomto období sexujte jak aminy a mělo by to vyjít. Já MS nepravidelnou, pravděpodobná ovulace a sexovali jsme dva dny před až dva dny po a zadařilo se.
Jinak dle MS 9+1, podle UTZ 8+6 takže krása ![]()
@Ilunka ahoj,tak preju hodne stesti do (ne)snazeni, uzivejte si a uvidis
to je fakt mily od toho tvyho!
ja po druhy HA mela prvni dva cykly anovulacni, pak se zkracovaly, jedou tak pak zas jinak ale rozmezi 30-40 DC…jinak ja se cejtim taky dost netehotne
akorat ty prsa trochu porad boli. u dr.jsem este nebyla, nemuzu se jim dovolat, maj podle webu omezenej provoz a vubec nevim jak tam jsou ![]()
@Nikeyla to je krásný…tvl letí to
před chvíli si ukazovala ducha na testu a teď už skoro první trimestr za tebou
![]()
@liiida děkuji
a jak ty jsi na tom? který týden?
přiznám se, nečetla jsem diskuzi od doby, kdy jsem tu byla naposledy..takže vůbec nejsem v obraze
@Ilunka Jo docela to letí no.
A jak na to všechno člověk nemyslí, tak to letí ještě rychleji. ![]()