Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reaskiller díky moc za odpověď.-) už jsem si říkala, že mi nikdo neodpoví…
fakt je mi dneska zle…tohle jsem ještě nezažila… ![]()
@Ilunka verim..je to dost neprijemne ale vacsinou to odoznie dost rychlo..ako prislo tak odide ![]()
Ilunka Také jsem ovulku špatně cítit nikdy předtím, takže jsem neměl. Bohužel, po potratu názoru změnilo téměř vše. I teď, když čeká na ovulaci
@Nikeyla Ahojky, fakt? To je mi líto. Třeba se to zlepší a půjdeš ještě do práce
Nebo jak říkáš, až do porodu ![]()
@a-šmudlinka Ahojky, tak to je super zpráva. Gratulace k habánovi( habánce )! Na screening jdu taky 13+2(3), takže to bude snad dobrý
Tak teď už je samá pozitiva.
@Nikeyla COOOO??? Jakto ze nemas vycházky? Ja si je byla nahlásit po trech dnesch na neschopence a rovnou sem rekla ze chvi na 6hodin od jedne do sedmi! To je divny, vycházky ti nemůžou dat na ty první tri neplaceny dny ale pak uz jo a to mas neschopenku od kozniho? nebo z gyndy? Kdyztak prejdi na gyndu az tam pujdes a mas klid! ![]()
@Nikeyla no to snad ne jak žádné Vycházky no na gynde ti to změní
@Ilunka Ja když jsem mela ovulku tak jsem myslela ze umiram, nemohla jsem si ani sednout jak me strasne bolelo v krizi a strasne me pichal podbřišek, tu bolest bych prirovnala k zanetu mocaku! Hrtuuuuuza opravdu! ![]()
@a-šmudlinka @veronikacek To mám teď přes kožní, v pondělí jdu ke gyn. na kontrolu, tak mu řeknu ať mi to přehodí. Vycházky mi prý jako kožní může vypsat až po kontrole. Připadala jsem si, jakože chodím po rukou, když nemůžu kvůli ekzému na prstech ven. ![]()
@Nikeyla no to je divny no akorát nevím jestli si nebudeš muset vyzvednout na koznim ten papír s tim červeným pruhem, da ti ho sestra kdyz ji řekneš ze přestoupis na gyndu! Hele si pridana v nasi skupině na FC?
@veronikacek To asi všechno pak dořeším, moje první nemocenská, tak jsem zmatená jak lesní včela.
Jinak né na fejsbuku nejsem a asi ani nebudu. Na fejsbuk moc nechodím. ![]()
Hezký večer holky…tak dneska už jsem ok…příroda asi nechce, abych byla těhu…protože s takovou bolestí při ovu jsem neměla na sex ani pomyšlení…
no ale musím se pochlubit…dneska jsem přes net objednala z lékárny nějaké vitamíny, těhu testíky atd. a mělo jsem to skoro o 200 levnější (bacha i s dopravou to vyšlo líp než kdybych šla do obchodu) a za hodinu a půl od objednání už mi zvonil kurýr u dveří…paráda
![]()