Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
23.5.14 08:29

@a-šmudlinka Ty joto jdes docela brzo na ultrazvuk! Ja jsem k mymu dokorovi objednana na 6.6. na odbery a pro průkazku a na 17.6. jsem objednana do fakultky do OL na genetiku! Myslis ze uz muzes citit pohyby? to je ještě asi brzo ne? Ja si uz totiž s dcerou nepamatuji kdy jsem je citila, prece jen je to uz 8let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 08:30

@veronikacek Jo chodím, doma bych se asi zcvokla, mám jenom odpolední a přítel má zas ranní a odpolední. Takže celý den sama doma se psem, takže aspoň ta práce, když už nic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 08:31

@a-šmudlinka Chci to říct až tak v červenci. Už asi šestým rokem mi prodlužujou smlouvu na dobu určitou i kyž se to nesmí. A mi smlouva končí 31.6.2014. kdybych to řekla, tak mi ji neprodlouží. :D Chci v práci zůstat aspoň do září. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.5.14 08:32

@a-šmudlinka ha ha, me ten muj chlap povedel ze zadna pepsi, ze tam je kofejn a budu tlusta! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: stejne sem ji nakonec taky vyzrala, ale ja si vlastne koupila coca colu! :dance: bublinky mi delaj dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.5.14 08:34

@Nikeyla A nni to skoda bytkovym krasnym počasí odpoledne v praci? to mas jak? od 14-22hod? Nebo to mas jinac? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 08:35

@veronikacek No je to škoda, ale zas co v takovém vedru. :D Ano oficiálně od dvou do desíti, ale odcházím z baráku o půl 3 a doma jsem v 8. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.5.14 08:37

@Nikeyla Ty si blazinek stejne, mas si užívat to tehotenstvi! A gor ted přes leto když bude krasne! Hlavne aby te neprekvapily a smlouvu ti neprodlouzily! :,( me taky smlouvu prodluzuji uz 5let po mesici, po dvou, nekdy po trech a porad mam na dobu určitou, zrovna ted mi koncila v kvetnu tak uz sem podepsala vypoved a včera mi volali ze mi to ještě prodlouzily kdyby se něco stalo tak at se muzu vratiti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.5.14 08:40

@Nikeyla Tak to je pekna pracovni doba! :mrgreen: no hele ono pokud budes jako ja tak to v sestem mesici uz neutajíš? tak nevim nevim, muzu ti poslat fotku když jsem byla v sestem mesici s dcerou! Vseci si mysleli ze cekam slona! A přitom dcera mela jen 3510g :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.5.14 08:42

@veronikacek neee pohyby ale bolelo bricho po včerejším dni tahání děti atd. Nejdu brzo na ultrazvuk jdu na krev na screening a tam si ten doktor udělá kontrolní ultrazvuk změří velikost miminka a podle toho objedná na screening ultrazvuk vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.5.14 08:44

@Nikeyla dobra pracovní doba a chápu s tou práci, že by ses doma zbláznila já tak byla s dcerou a bylo to docela dost na psychiku ale já měla po dvou nevydarenych tehu rizikové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
23.5.14 08:46

@a-šmudlinka tak ted uz to chápu! :palec: jo tak z tahanano nto by sis mela davat pozor, nas byla taky v utery sestra se synem, ma 2,5roku a tyky jsem ho nosila a vecerjsem to taky citila, stejne je to zajimavy! Ale na internetu psali ze klasicke zvedani občas tezsisch věci, sex, namaha atd nemá vliv na tehotenstvi, pokud nejsou zadny problémy, tak snad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 08:47

@veronikacek Smlouvu mi prodlouží, nemají naštěstí důvod neprodlužovat, teda pokud jim zatajím těhotenství. :D No s tím bříškem, říkám já jsem tak nafouklá, že bříško už trochu mám, navíc pokud to všecko zdědím po mamince, tak budu mít břicho už od teď až do porodu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.5.14 08:48

@a-šmudlinka Jako je kolikrát pravda, že bych se na to nejraději vykašlala. Ale co doma? Navíc všechny těhulky, které neměly rizikové, tak odcházely až tak v 5-6 měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.5.14 08:49

@veronikacek určitě ne pokud není větší stádium tehu a neotvira se žena není důvod se bát. Já s Viktorkou skládala dřevo vozidla hlínu atd pak do ni stouchla zda je v pohodě kopla jako ze jo a byla jsem klidná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20040
23.5.14 08:52

@Nikeyla hele klidně můžeš na rizikové a na smlouvu to nemá vliv. Ale záleží jak se cítíš a hlavně sama uvidíš jak to dáš v tech vedrech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí