Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka1987 jee dalsi, se mas, ze uz to cekani mas za sebou
kolikaty dc jsi byla? tak at hezky sili
ja musim cekat este 9 dni ![]()
Holky pořád vás čtu, ale tak něak za nás nemám co psát. Dneska ta červená mrcha opět dorazila
ale zase poprvé přesně po 28dnech, tak snad se mi srovnává cyklus a v blízké době se zadaří. No nic budeme najíždět na 9měsíc snažení, tak snad se brzy dočkáme
Jinak všem holkám co tam už mají dálnice přeju at se brzy najde silné srdíčko a kdo loví duchy, at jsou lovy úspěšné a dál hezky sílí ![]()
@miriskaw to je dobře, že se ti to srovnalo člověk je hned blíž miminku
@liiida píše:
@Lenka1987 jee dalsi, se mas, ze uz to cekani mas za seboukolikaty dc jsi byla? tak at hezky sili
ja musim cekat este 9 dni
Ahoj jsem dneska 29 dc a 16 dpo… ![]()
Mě včera skončila MS, ale tenhle cyklus nevím nevím. Máme teď s přítelem krizi. 24. května spolu budeme 7 let a to je kritický, takže buď svatba nebo rozchod ![]()
Hoj, přidávám se ke sledovatelkám dubnových snažilek..
nj, ale co psát, když pořád čekám a čekám.. grrr…
no ve středu budu určo informovat jestli ms dorazila nebo nee.. nemusela by potvora…
@miriskaw budu držet palce ať už to v květnu konečně vyjde… ![]()
@Jana1989 aale takovy povidacky jako svatba nebo rozchod? vse se da resit normalne a ne bud to nebo to…tak at si to v klidu srovnate.my taky nedavno meli krizi, ze jsme se malem stehovali od sebe, ale snad uz je to zazehnano. ![]()
Ahoj já měla ovu před 2 dny, takže budu pokud dřív nedorazí MS testovat tak za 10 dní..je to druhý měsíc snažení..minulý se nám to v podstatě povedlo, ale neudrželo se to a odešlo s MS
tak snad se ted zadařilo ![]()
Ahojky, také vás sleduji - až budu mít novinku, hned napíšu
@Lenka1987 gratuluju a tiše závidím!