Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
25.4.14 22:43

No jooo, já testuju z recese, jdu k doktorovi až 5.5. tak se furt ujišťuji, že tam ta čárka fakt je. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
25.4.14 23:12

@liiida take sem testovala mojelekarna test ma zeleny obal carku ukazal po 17DPO 10DPO nic! :-) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.14 23:19

Ahoj holky. Chtěla bych požádat o radu. Jsem dnes 6 DPO, ale následně po dnu oplodnění jsem dostala menstr., ta byla celkem slabá, jeden den dokonce úplně zmizela, včera jsem měla pocity zánětu močov. měchýře a dnes mám zase slabou menstruaci. V prvních dnech po oplod. jsem měla bolest v podbřišku, pocity na zvracení.. myslíte, že mám tento měsíc jen nějak divnou menstruaci nebo je možné, abych byla těhotná? nevím si rady.. test zatím neukazuje nic. :roll:

• Citovat
  • Upravit
815
25.4.14 23:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chtěla bych požádat o radu. Jsem dnes 6 DPO, ale následně po dnu oplodnění jsem dostala menstr., ta byla celkem slabá, jeden den dokonce úplně zmizela, včera jsem měla pocity zánětu močov. měchýře a dnes mám zase slabou menstruaci. V prvních dnech po oplod. jsem měla bolest v podbřišku, pocity na zvracení.. myslíte, že mám tento měsíc jen nějak divnou menstruaci nebo je možné, abych byla těhotná? nevím si rady.. test zatím neukazuje nic. :roll:
:nevim: :nevim: :nevim: To opravdu netuším, co ti to tělo vymýšlí za vtípky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
25.4.14 23:22

@Nikeyla ty si porad jeste kupujes testy? nebo tu castku beres kdyz si nevedela zda jsi tehu? :think: a jestli si delas testiky ted tak proc? jestli treba carka neslabne? Ja si totiz udelala za cely 2mesice co se snazime jen 4testy a ty dva byly tento tyden prvni sle pozitivni druhy o dva dny pozdeji a hotovo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
25.4.14 23:25

@veronikacek Nene nekupuji. Ta částka je od data poslední menstruace do jakože této :D takže zhruba měsíc. Ale pár testů doma ještě mám, asi tři. Takže počítám, že do toho 5.5 je ještě spacifikuji a jeden hned zítra ráno. Už jen abych se ujistila, že tam ta čárka fakt je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
25.4.14 23:29

@Nikeyla jo tak to potom jo, ja myslela ze to ma nejaky duvod ze porad testujes! kdy si mela posledni ms? ja totiz akorat nevim kdy jit k doktorovi chystam se 9.5. ale nevim jestli neni brzy! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
25.4.14 23:35

Anonymni ma test je brzo tak i tak podle me a muze to byt cokoli, zacinajici tehu, PMS, nebo taky hormony po vysazeni antiko, spinit nebo slabe krvacet muzes i pri ovulaci tak boli i to bricho! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
25.4.14 23:36

@veronikacek Já měla poslední MS 20.3. a k doktorovi jsem se objednala na 5.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
25.4.14 23:39

@Nikeyla tak by si mi pak po kontrole mohla pisnout zda uz videl srdicko atd… ja mela MS 24.3. to vychazi presne o ty ctyri dny i k tomu lekari, takze by jsme meli byt v den navstevy ve stejnym ale upne stejnym tydnu! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
25.4.14 23:41

@veronikacek Jo, to teda měly. Já vím, že všichni v okolí, šli hned. Říkají mi podle MS jsi už skoro v 6 týdnu, už si měla jít. Říkám jo „papírově“ jsem skoro v 6tém, ale dle početí (vím na hodinu přesně) jsem teprve ve 3 skoro 4. Takže by viděla leda prd. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
25.4.14 23:47

@Nikeyla je to tak lekari to pocitaji taky podle tech tydnu posledni MS ale ja kdyz cekala dceru tal sem jela hned a nebylo mi to k nicemu, doktor mi rekl ze je brzy a ze mi tak brzo neda ani prukazku ze se dava myslim od 8tydne! takze sem jela domu a vlastne nic jinyho nez co sem vedela sem se nedozvedela, a kdyz sem jela v 7tt (take podle MS) na pohotovost kvuli krvaceni tak az tam sem poprve videla tlouct srdicko! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
26.4.14 10:51

Ahoj snazilky..nedavno jsem se as ptala na tinkturu z drmku obecneho…tak mi uz mame odzkouseno a zaseto! Ovulace po nem nabehla krasne…do konce jsem ji prvne i citila(docela dost) a hlavne dnes na me kouka krasny duch na tt. Jinak jsem se docetLa, ze ovu testy tamy ukazuji tehotenstvi taj jsme to s kamRadkou zkusily(ona je v 7tt) ja uplne na zacatku..a obe jsme ho meli pozitivni…ona teda mela tu prvni carku silnejsi ez tu testovaci a nabehla okamzite…na ji mela stejne silnou do 2. Min… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
26.4.14 10:52

Preji i Vam ostatnim at se brzo zadari a testech objevite taky //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
26.4.14 10:57

Takze secteno podtrzeno…nac kupovat tehu testy kdyz ty ovalacni testy, tehu odhali taky…pak staci jeden tt na potvrzeni a hlavne usetrite dost penez :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí