Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jooo, já testuju z recese, jdu k doktorovi až 5.5. tak se furt ujišťuji, že tam ta čárka fakt je.
![]()
@liiida take sem testovala mojelekarna test ma zeleny obal carku ukazal po 17DPO 10DPO nic!
![]()
Ahoj holky. Chtěla bych požádat o radu. Jsem dnes 6 DPO, ale následně po dnu oplodnění jsem dostala menstr., ta byla celkem slabá, jeden den dokonce úplně zmizela, včera jsem měla pocity zánětu močov. měchýře a dnes mám zase slabou menstruaci. V prvních dnech po oplod. jsem měla bolest v podbřišku, pocity na zvracení.. myslíte, že mám tento měsíc jen nějak divnou menstruaci nebo je možné, abych byla těhotná? nevím si rady.. test zatím neukazuje nic. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chtěla bych požádat o radu. Jsem dnes 6 DPO, ale následně po dnu oplodnění jsem dostala menstr., ta byla celkem slabá, jeden den dokonce úplně zmizela, včera jsem měla pocity zánětu močov. měchýře a dnes mám zase slabou menstruaci. V prvních dnech po oplod. jsem měla bolest v podbřišku, pocity na zvracení.. myslíte, že mám tento měsíc jen nějak divnou menstruaci nebo je možné, abych byla těhotná? nevím si rady.. test zatím neukazuje nic.
@Nikeyla ty si porad jeste kupujes testy? nebo tu castku beres kdyz si nevedela zda jsi tehu?
a jestli si delas testiky ted tak proc? jestli treba carka neslabne? Ja si totiz udelala za cely 2mesice co se snazime jen 4testy a ty dva byly tento tyden prvni sle pozitivni druhy o dva dny pozdeji a hotovo!
@veronikacek Nene nekupuji. Ta částka je od data poslední menstruace do jakože této
takže zhruba měsíc. Ale pár testů doma ještě mám, asi tři. Takže počítám, že do toho 5.5 je ještě spacifikuji a jeden hned zítra ráno. Už jen abych se ujistila, že tam ta čárka fakt je. ![]()
@Nikeyla jo tak to potom jo, ja myslela ze to ma nejaky duvod ze porad testujes! kdy si mela posledni ms? ja totiz akorat nevim kdy jit k doktorovi chystam se 9.5. ale nevim jestli neni brzy! ![]()
Anonymni ma test je brzo tak i tak podle me a muze to byt cokoli, zacinajici tehu, PMS, nebo taky hormony po vysazeni antiko, spinit nebo slabe krvacet muzes i pri ovulaci tak boli i to bricho! ![]()
@veronikacek Já měla poslední MS 20.3. a k doktorovi jsem se objednala na 5.5.
@Nikeyla tak by si mi pak po kontrole mohla pisnout zda uz videl srdicko atd… ja mela MS 24.3. to vychazi presne o ty ctyri dny i k tomu lekari, takze by jsme meli byt v den navstevy ve stejnym ale upne stejnym tydnu! ![]()
@veronikacek Jo, to teda měly. Já vím, že všichni v okolí, šli hned. Říkají mi podle MS jsi už skoro v 6 týdnu, už si měla jít. Říkám jo „papírově“ jsem skoro v 6tém, ale dle početí (vím na hodinu přesně) jsem teprve ve 3 skoro 4. Takže by viděla leda prd. ![]()
@Nikeyla je to tak lekari to pocitaji taky podle tech tydnu posledni MS ale ja kdyz cekala dceru tal sem jela hned a nebylo mi to k nicemu, doktor mi rekl ze je brzy a ze mi tak brzo neda ani prukazku ze se dava myslim od 8tydne! takze sem jela domu a vlastne nic jinyho nez co sem vedela sem se nedozvedela, a kdyz sem jela v 7tt (take podle MS) na pohotovost kvuli krvaceni tak az tam sem poprve videla tlouct srdicko! ![]()
Ahoj snazilky..nedavno jsem se as ptala na tinkturu z drmku obecneho…tak mi uz mame odzkouseno a zaseto! Ovulace po nem nabehla krasne…do konce jsem ji prvne i citila(docela dost) a hlavne dnes na me kouka krasny duch na tt. Jinak jsem se docetLa, ze ovu testy tamy ukazuji tehotenstvi taj jsme to s kamRadkou zkusily(ona je v 7tt) ja uplne na zacatku..a obe jsme ho meli pozitivni…ona teda mela tu prvni carku silnejsi ez tu testovaci a nabehla okamzite…na ji mela stejne silnou do 2. Min… ![]()
Preji i Vam ostatnim at se brzo zadari a testech objevite taky //
Takze secteno podtrzeno…nac kupovat tehu testy kdyz ty ovalacni testy, tehu odhali taky…pak staci jeden tt na potvrzeni a hlavne usetrite dost penez
![]()