Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a-šmudlinka díky
Trocha slov, vždy potěší
Musím těh 13dní ještě vydržet.
Jé, teď trochu z jiného soudku, jestli máte zkušenosti, co na akné?!!! Asi 2týdny zpět se mi zbáznil ksicht a jsem samý pupen. Hrůza. Dekolt, ruce, záda OK, jen ten GESICHT!!! ![]()
@veve15 jo to jsem zapomnela dodat
taky uz asi skoro dva tydny mam zas podobanej oblicej, jsem se modlila, aby to nebylo jak u prvniho tehu a prd
takze klid, jsou to zas ty hormony
@veve15 @liiida Holky, u minulého těhu jsem byla jak chodící beďar
…ale naštěstí to trvalo jen ten první trimestr…hormony bláznivý…ale co bych za to dala, abych byla zase v tom ![]()
Já u dcery krásná pleť nehty vlasy nic mi nebylo a teď úplně to samé
Zdravííím, screening máme za sebou. Vše v naprostém pořádku, akorát nemám žádnou pěknou fotku, mám prý hyperaktivní miminko, všude stihl zachytit jen určitou část těla.
Řekl mi už pohlaví, že to je tak na 70% ale že si to mám nechat zatím pro sebe, kdyby se náááhodou spletl.
Riziko všech nemocí minimální, krev ok, moč ok.
Přeji všem podobné výsledky. ![]()
@Nikeyla veliká gratulace já si na screening ještě počkám. Mam radost, že jste s miminkem v pořádku
@Nikeyla To je super! Gratuluju
Mně čeká screening až 9.7… Už se nemůžu dočkat ![]()
@Nikeyla Teda tak vy uz skoro víte co mas za prcka pod srdickem! Kolikaty ty si týden? To si byla dnes?
Ahoj holky, tak je to v haji
Dnes jsem chtela jit dopoledne ke sve gyn. kvuli tomu spineni, ale v 1:15 jsem zakrvacela, takze me kamarad odvezl do nemocnice a malou pohlidali. Podle velikosti 6+2 a byla hezky videt fazolka oproti sobote (5+2), ale nebylo srdicko. Takze prej se nevyviji, ze uz by melo byt.(stejne mi to vrta hlavou, ze by teda najednou bylo vetsi, zretelnejsi a pri prepocitani bylo proste jen o tyden mladsi po ovu.desi me predstava, ze treba vse bylo ok a za par dni mohlo byt srdicko videt
. znama pry mela srdicko videt taky az v 7tt. nevim proc to brala striktne podle ms, ze mam byt uz v 11tt
) Tudiz hospitalizace a kyretaz. Nebylo to tak hrozny, moc me nic neboli, ale celkove v ty nemocnici zas katastrofa pro me
Priste jedine uz do usti. A tri mlady nezodpovedny frackove, co sly na potrat je taky kapitola sama o sobe. Je mi z toho smutno, ale je to tak lepsi, jestli neco bylo spatne (ja to proste tusila od zacatku – intuice), ale fakt nejvic me boli, kdyz takovy cubky jaky tam byly a i vlastne jejich rodiny si nevazi toho zazraku. preju vam a miminkum hodne zdravicka
@liiida To me moc mrzi
Takove veci by se nemely stavat. Bud silna.
![]()
Zni to mozna divne, ale ja jsem uz pred nejakou dobou premyslela jak bych se zachovala v situaci, ve ktere jsi byla ty-zkratka kdyz by mi dr. rekl, ze se plod prestal vyvijet…asi bych zkusila nechat emryjko odejit, kyretaz me desi. Doktori to nechteji rikat nahlas, ale stejne jako zena dokaze sama porodit, muze i potrat probehnout prirozene, samozrejme je dobre mit dozor osviceneho lekare…Promin, ze se ptam, nemusis samozrejme odpovidat, ale proc Te hnali na kyretaz tak rychle? Bylo nejake velke riziko?
@lucillee sama netusim, ted mi hodne holek pise ze to bylo brzo
prej je pak riziko infekce blabla…oni si to vzdycky nak okecaj.je mi z toho fakt zle, ze stacilo treba ar dni navic.pac hodne holek v tehu spini a krvaci…a ted z nasi puvodni skupiny, rikala, ze mela srdicko az 7+1 a byla o 9 dni mladsi… ![]()
@veronikacek Byla jsem včera, dnes 12+0. Jo víme no, paráda! Tebe že čeká kdy? @liiida To je mi moc líto, je pravda, že mohlo být srdíčko později, ale zase za předpokladu, že by to sedělo s růstem, což nesedělo. Ale o to víc nemyslet a snažit se znovu a dále. ![]()
@liiida
Ani nevim co napsat, vazne me to moc mrzi…mam to stejne jako ty, taky premyslim, co by bylo, kdyby se stalo neco jinak a pak to boli o to vic. A taky se snazim vsechno pochopit. Nejsem doktor, nechci soudit zdravotni rizika…ale ty jejich propocty, ultrazvuk, mereni, tabulky…ja napriklad rekla memu gyndari, ze jsem mela ovulaci pozdeji, ale presto mi vypocital termin porodu na 20.12., a dle utz dokonce na 5.12.(mela jsem velke dite)…ja si ho spocitala na 24.12. 23.12 uz me strasili planovanym vyvolavanim po svatcich a nakonec si syn sam rekl, ze chce na svet presne 24.12. v noci a druhy den se narodil…nejsem zadna alternativka, ale to, ze z tehotnych delaji pacientky se mi nezamlouva.
Hodne sil. ![]()
@lucillee presne,my snad zname svy telo…delaj z nas nesvepravny blbky, tak ynejsem zadna aktivistka a le tohle me fakt vytocilo
@Nikeyla kdyz by nesedelo, tak proc jsem byla 6.6. 5+2 a o ctyri dny pozdeji 6+2?a byla krasne videt fazolka oproti prvne? nechapu…proste ovu byla pozdeji skoro o mesic, tak nevim proc to brala hlavne podle ty podelany ms kdyz to nesedelo. ![]()