Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
16.7.14 22:47

@lucillee Taktéž velká gratulce :)
@liiida Ahojky, jak se vede? Co malá? Pořád řádí a zlobí mamku? :-) A tobě doporučili, ať to nějaký měsíc necháte být nebo spíš si chceš odpočnout a užíat sluníčka a pohody? :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
17.7.14 11:04

@liiida Držím palce ať je brzy lépe, cyklus se postupně určitě srovná, přestane to bolet a určitě se druhátka brzy dočkáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
17.7.14 11:28

@veve15 @lucillee ahoj.no dr rikala, ze cekat 3 mesice nez se srovna cyklus a brat hned dopredu listovku vitaminy. muj ze by teda rovnou za ty 3 mesice na to hupsnul, ikdyz puvodne jsme si rekli k novymu roku. ja uz na to tak nespecham, uzivam klidu, ikdyz mala porad zkousi a navic pritel pritahl z prace kote, takze mam o dalsi zabavu a nervy postarano :mrgreen: ovu jsem mela ted 10.7. (29DC), den po jsme se,,chranili,,(preruseno :oops: )a 4-5DPO bez niceho. uvidime, jak to priroda zaridi :pankac: ja myslim, ze nehrozi… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
23.7.14 11:53

@liiida Tý jo, koťátko, tak to je ze začátku jak s miminem, než si malý zvykne. :)
Jak říkáš, příroda to zařídí, ale bylo by to příjemné. :lol:
A co nějaká dovča? Máte v plánu nebo už jste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
23.7.14 13:35

@veve15 nevim jestli naka bude. pritel rikal, ze si tyden veme a budem na zahrade (vetsinou asi pracovat)…ale zatim to nevypada. nekam jet, to asi nehrozi, na to nejsou prasule. a co ty jak se mas? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
24.7.14 19:22

@liiida Na zahrade taky dobre. Také nikam nepojedeme, ani nemůžu, od 6.8. jdu na tu neschopenku, jsem ráda, že se to srovnalo. :) Naše malá dračice mi dává zabrat, občas z ní jdu do vývrtky :lol: Jsem zvědavá, jak od září bude šupajdit do školky. Jinak jsem ráda, že už vedra padla a dá se normálně fungovat :) A do kdy jsi ještě na rodičovské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
25.7.14 10:19

@veve15 nase taky zkousi, co vydrzim, ale je to lepsi nez ten mesic a pul zpet. jde taky od zari na 3 mesice do skolky na zkousku.3 ji budou az v dubnu, ale je sikovna :) uz jsme bez pliny uplne. ja mam rodicak na 4 roky, pac jsem (nedo)studovala, chteli jsme to udelat pres pritele na 3 roky, ale byl v te praci teprv kratce.ted pri druhy bysme to chteli tak udelat. tem mam brouka v hlave, mela jsem to dostat uz vcera, bricho poboliva, jenze do ted nic :think: ale myslim, ze to dneska prijde, teplota klesa. uz se mi stalo, ze to den meskalo..no uvidime, bych se hooodne divila kdyby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
25.7.14 11:35

@liiida no jo, dětičky nás mají pěkně omotaný :) Ty si měříš teplotu vždycky? Klesnout můžu, i když si těhu, já měla 37.1 a pak 36.9 a bylo to tam! :)))))))) Třeba se opravdu zadařilo. A testík doma ještě nějaký nemáš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
25.7.14 13:11

@veve15 nee prave ze kleslo z 36.9 na 36,6 a ms dorazila :roll: test nemam, zatimneplanuju kupovat :mrgreen: zacla jsem teda uz zobat listovku, takze radsi min ty 3 mesice pockame (pokud se to nezaridi samo :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
28.7.14 13:38

@liiida Tak to jo, listovku ti schvaluju, ta je dobrá a pak to nechat na přírodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.8.14 13:42

Ahojky, pokud jsem tedy ještě někdo nakoukne :) Jak ste na tom holky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
13.8.14 21:07

@veve15 17.tt, čekáme kluka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
14.8.14 13:16

@Salvaje Krásný den, 20tt a uvidíme v úterý na utz, co mám v bříšku. :) Nechce prďolka, vůbec otočit. 8o Jinak moc gratuluju. A první miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
14.8.14 14:29

@veve15 @Salvaje 21 tt a nechce se ukázat potvůrka! :D :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
14.8.14 18:04

@Nikeyla No vůbec, už jsem napjatá jak špagát :) A co u vás? Už víte? a co TP? Já měla mít 2.1.2015, ale je prý tak o 5dní starší, takže prosinec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí