Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
815
22.12.14 07:48

Tak co, dámy? Jaká? My pořád 2 v 1. 3 Dny do termínu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
22.12.14 14:40

@Nikeyla Držím palce ať máš pohodový porod a krásný vánoční dárek :hug: Mně začaly kontrakce před dvěma roky přesně 24.12. někdy okolo 20hod, tedy po rozbalení dárků a malý se narodil 25.12. ráno. :srdce: Samozřejmě je o něco lepší nechat si to až po svátcích, ale mimča si řeknou a my to zas tak moc neovlivníme! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.12.14 15:23

@Nikeyla Ahojky,taky 2v1, 29.12. císař. Ale může to být dřív. Krásné Vánoce přeji a ať to zvládnete a jste brzy 3!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
1.1.15 13:19

Tak jak jste na tom holky? My 24.12.2014 ve 4.52 akutní císař, zkažená plodová voda, já horečky přes 38°, 28.12. nás pustili domů, teď už jen bojuju s kojením a nalitými prsy, je to děsný, chladím, odstříkávám, ale pořád to jedno je jako šutr a strašně bolestivý. Nemám prý ale odsávat, protože by se mi udělalo ještě více mléka.
Takže Štědrý den se nám trošku zvrtnul, 23.12. jsme ještě s manželem připravili salát, já upekla 3štrůdle, uklidila, večer po 19h jmse jeli do nemocnice, protože jsem z tý horečky necítila pohyby malý, tam na sále natočili monitor, dali mi prášky na kašel, mohle jsem i paralen na horečku a pustili mě domů, že mám přijít 26.12. na kontrolu, no malá byla naštěstí u našich a ve 3.30 mi rupla voda, no děs, když jsem to viděla :((((( úprk do porodnice, otevřená na 4prsty, ale malá KP-nožičky, takže císař ihned v celkový, protože nevěděli, co ta voda. Jinak jizvy OK, jen jak pořád kašlu ( doteď), tak to zezačátku bolelo jen díky chrchlání :) Moc na vás všechny myslím, doufám, že už máte miminka u sebe a jste v pořádku.
Krásný Nový rok a v roce 2015 jen samé zdravíčko, štěstíčko a rodinné pohody. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
1.1.15 13:27

@veve15 jej to teda muselo byt, ale hlavne ze jste v poradku :hug: krasny darecek, gratuluji! taky jsem zvedava, co ostatni prckove :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
1.1.15 15:54

@veve15 Gratuluju!!! :kytka: Ať jsi brzo fit a mimčo si už jen užíváš :hug:
Já mám termín 24.1., ale dle doktorky můžu porodit už kdykoliv - otevřená na prst a jen zbytky hrdla, navíc malej dost tlačí dolů. Tak se mě furt všichni ptají, jak to vypadá a kdy hodlám rodit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.1.15 19:27

@Salvaje Ahojky, děkuji a doufám, že je ještě mimi v bříšku a dopéká se :lol:
Už mi je fajn, malá je kouzelná, hodná, bohužel díky nemoci a trošku stresu se mi ztratilo mlíčko, takže už dokrmuji, ale je to nádherný. Starší dcera pomáhá, simonku opečovává… v po už ji pošlu do školky, myslím, že ji to už také prospěje.
Tak dej pak vědět, až bude malej na světě. Přeju hodně zdraví a síly k porodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
9.1.15 19:28

@liiida Ahojky, a jak si na tom ty? Už roste bříško, viď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
10.1.15 16:14

@veve15 ahoj, docela to jde, jen v noci nejak nemuzu spat, strasim este treba ve 2-3 rano :zed: a pri delsi chuzi nebo kdyz jsem musela parkrat malou nosit, (pospichaly jsme na bus) boli me cela panev, hl. stydka kost a zada ja svin, ze se pomalu nemuzu hybat…no jsem zvedava, c o budu delat ke konci :roll: zatim nevime, co cekame, prte se nechtelo na velkym utz ukazat. zbytku rodiny jsem to oznamili po vanocich, no kecy jak jsme ocekavali, hlavne od pritelovy mamy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
11.1.15 17:29

Holky, tak 8.1. se nám narodil Jonášek, ve 37+5, s mírami 50 cm a 3,15 kg. Dneska nás pustili domů :mavam:

@liiida Jaké kecy na takovou zprávu??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
11.1.15 18:21

@Salvaje gratuluji! no…pritel si vyslechl jakej je deb*l atd, ze se mnozime jak cigani, ze kdyby to bylo za 5 let tak nerekne(jakej je rozdil oproti 3 rokum, kdyz se pocita 9mes tehu??!), jak jsme vlastne vypocitavi, ze prece dostanem to porodny )pritel se totiz pred tim zminil, ze si chce kvuli praci nasetrit na ridicak na dodavku) atd…proste jeho mama je kr…muj deda zas ze budu jak matka od pluku a nikdy nenastoupim do prace :pocitac: jako by bylo neco nepripustnyho mit dve deti :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
12.1.15 19:51

@Salvaje gratulace velika!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
5.2.15 08:28

Dámy, totálně jsem vás vypustila. :D Celkově tedy celé emimi. 2.1 se nám v 8:46 narodila Natálka :) Břišní baťůžek jsem přenosila o týden, tak byla celý vymočná a ještě teĎ se nám loupe z kůže. :D Ale jsme zdravé a to je hlavní. Příští týden konec šesinedělí, jupí jou. :D Krásně se smějeme a trápí nás prdíky! Doufám, že zbytek je na tom taky tak dobře, možná i lépe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
5.2.15 10:33

@Nikeyla gratulace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
5.2.15 18:31

@Nikeyla gratuluju!!! :kytka: