Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@liiida No kolem mě je 5 kamarádek těhu. Jedna se snažila stejně jako já a už i jí se to povedlo a já nic =( No já jsem čekala na jednu MS a pak jsme začaly zkoušet. Vyšlo to teda na 2 měsíce po kyretáži. Jako myslím, že když už jste jednou mimi spolu chtěly tak proč to nezačít zkoušet hned jak to půjde. ![]()
Zdravím těhulky, netěhulky, milované snažilky. Trošku odlehčím téma. Neví některá z vás, co má domácího mazlíčka jak se nejúčinněji zbavit psího línání? Vyčesávám, koupu v preparátech, drahé granule. Ale pes líná snad čím dál tím víc, dnes jsem ji línající vykoupala a myslela jsem že se „pokadím“ jelikož pes je černý a všude světlá podlaha ( světlá dlažba, světlá plovoučka)Už vážně nevím co s tím, nejde mi tak o ten nepořádek ( ten se uklidí, že jo) Ale přijde mi, že pes za chvíli snad ani nebude mít žádné chlupy, kolikrát to jsou trsy.
Podotýkám veterinář neporadil.
Holky dneska screening konečně jsem ve 14 týdnu takže druhý trimestr. Myslete na mě
Ahoj holky jsem doma ze screeningu všechno v nejlepším pořádku miminko ukázkově roste. Máme všechno co máme mít. A teď třešnička na dortu bude to holčička
@a-šmudlinka jeeee moc gratulujuuj
u me na screening to nepoznala holt si budeme muset jeste pockat ![]()
@a-šmudlinka Jůů, moc krásná fotečka.
Moc gratuluji k druhé holčičce ![]()
@Nikeyla děkuji moc. Ulevilo se mi. Já úplně bez příznaků krom prsou tak červík pochybnosti hlodal
@a-šmudlinka Chápu, mě už ani ty prsa nebolí, nebýt zvětšující se břuch, tak o tom taky nevím. ![]()
@Nikeyla jsem ráda že tohle me těhotenství je bezproblémové a bezpriznakove
@a-šmudlinka Gratuluju k holčičce a vzornému screeningu!
Mně čeká za 2 týdny. ![]()
Závidím to bezpříznakové těhotenství. Mně je tak šíleně zle a tak strašně mi vadí ty vedra a slunko… Až je mi prvního synka líto, že se mu nijak zvlášť nevěnuju a nikam s ním nechodím…
Ještě že máme ten dvůr aspoň… ![]()
@Salvaje hele bud v klidu já sice tehu super ale mam šílenou alergii až mi teď zjistili z alergického kašle astma. Takže jsem taky zavřená ponejvíce doma.