Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky které se snažíte otěhotnět od začátku roku, přidejte se a můžeme se spolu dělit o dojmy a pocity ![]()
Ahoj, tak se ráda přidám. Začali jsme se snažit tento měsíc.
Ahoj, my od včera, minulej měsíc jsme to flákali, tak teď budem poctivě sexovat ![]()
My jsme to tenhle měsíc už taky nestihli. Začali jsme se snažit asi 4 dny po ovulaci. Takže naostro jedeme až příští (což nám nebrání se snažit už teď
).
Ahojky taky se přidávám, snažíme se sice už od listopadu, ale neustále s nějakým zdravotním problémem, 2 děti - děvčata už máme, teď bychom rádi chlapečka, ale zatím to nejde, po špatných hladinách hormonů jsme na příští 3 cykly dostala prášky, tak snad se zadaří. Držím nám všem pěsti:-)
@Vokaju píše:
My jsme to tenhle měsíc už taky nestihli. Začali jsme se snažit asi 4 dny po ovulaci. Takže naostro jedeme až příští (což nám nebrání se snažit už teď).
My to prvně taky zkusili pozdě, asi týden než jsem to měla dostat, a světe div se, nic se nestalo ![]()
Holky a kolikáté to bude mimi? U nás druhé, mám už dceru, které v dubnu budou 4 roky.
My se snažili loni od května do srpna a nezadařilo se
tak jsem zvědavá jak to půjde teď ![]()
My první. A proč jste na takovou dobu přerušili? Nemusíš odpovídat, jestli je to něco citlivého…
U nás to bude taky první ![]()
@Blanka89
Blani? jmenuješ se tak? jestli jo, já taky
to byla otázka na mě s tím přerušením? jestli jo, tak odpovídám: koupili jsme si barák s obr zahradou a začaly nám galeje
vnitřek už tak nějak máme hotový, teď na jaře nás čeká plot a hlavně zahrada ![]()
@Blanka89 Dcera měla zdravotní problémy, tak jsme čekali. Definitivně se to vyřešilo až loni v říjnu. Tak jsme ještě počkali na refinancování hypo, když už to bylo za chvíli.
Jinak ten rozdíl, co budu mít mezi dětmi, mě pěkně štve.