Snažilky jaro 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1736
19.2.14 15:41

@Blanka89
Mě bude za měsíc 23 a příteli 29. A tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
19.2.14 16:04

@mookiee taky dobře, jen malá je marod, tak jsme zalezle doma a už se obě nudíme, malá je protivna, je zvyklá být celý dny venku.. Čekám MS v sobotu, už je mi divne, tak možná i dřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.2.14 20:18

@ivalinka ahoj :-) hele ten kotryhel je dobry na srovnani ms??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
20.2.14 08:02

@Miška b
Ahoj, hele co jsem se dočetla tak je to tak celkově na ženské pohlavní ústrojí. Srovnání MS, používá se při snažení, ale jen do ovulace, také se prej používá u žen v přechodu. Na internetu je toho hodně :-) Ty něco bereš- nějaký dopněk stravy jako listovku nebo nějaké vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
20.2.14 13:13

@ivalinka vim, že dotaz nebyl na mě, ale…kontryhel je fajn - na srovnání cyklu super, ten mi srovnal, ale ještě jsem měla špinění před MS a s tím nic neudělal. Ale beru listovku - jen tak prevenivně, kdyby se náhodou už zadařilo…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
20.2.14 13:36

@Danpe
Ahoj :-) Já si čaj koupila včera a dneska jsem ho začala popíjet. Můžeš mi prosím říct svůj názor na užívání toho čaje… Někdo píše, že by se měl pít po celou dobu cyklu a někdo píše, že by se určitě neměl pít přes ovulaci. Máš s tím nějaké zkušenosti, informace?
O té listovce taky uvažuji. Ta se užívá jak často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
20.2.14 13:39

@ivalinka Listovku beru kazdy den a taky vlastne zelezo - mam dlouhodobou chudokrevnost. Co se tyce kontryhelu tak ja po nem poprve sahla loni v dubnu a pila ho v podstate nepretrzite (vyjma dovolených v léte) po cely cyklus cca hrnek denne. ted co jsem zacla koukat do diskuzi tak ctu ze se ma pit jen do pulky cyklu. Takze pro me novinka a ted prvni mesic testuju a piju jen do pulky cyklu.Ma zkusenost s kontryhelem je takova ze mi srovnal cyklus, ale menstruace nezacla byt treba slabsi ci mene bolestiva…takze asi pusobi jak na koho…kazdopadne bylinkam verim moc a poridila jsem si gynex kapky - taky na prirodni bazi…uvidime za pomuzou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
20.2.14 13:47

@Danpe
Děkuji za výstižnou odpověd. My na to úplně nespěcháme a netlačíme, spíš nad tou listovkou uvažuju z preventivniho hlediska…Co kdyby náhodou se zadařilo :-) Jak dlouho se vy snažíte? A už máš nějké děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
20.2.14 14:00

@ivalinka snazime se o prvni a teprv druhy mesic ale nijak cilene..spis tomu nechavam volny prubeh a postupne koukam co a jak…Jinak listovka je dobra jako prevence proti rozstepu a vyvojovym a genetickym vadam…takze neuskodi..A jak dlouho to zkousite vy? a kolik ti je? me 29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
20.2.14 14:04

@Danpe
My se snažíme od ledna, ale taky jen tak po lehku… Mě bude 23 za chvíli a příteli 29.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
20.2.14 14:24

@ivalinka No tak my už máme asi víc na čase - mě 29, příteli 37.TAk snad to brzy klapne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
20.2.14 15:45

Ahoj holky, já listovku taky zobu, femibion 800, mám vysoké riziko rozštěpů u plodu :? ale berou ji skoro všechny co se snaží o mimčo, někdo bere klasickou listovku, ten femibion je lepší v tom, že obsahuje ještě látku, která tu listovku štěpí a jde jí do těla co nejvíc :lol: občas si ještě vezmu rybí tuk s vysokým podílem DHA. mě bude v dubnu 28, příteli je 28, takže taky nejvyšší čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
20.2.14 16:01

Tak já už si jí taky dneska koupila. Jinak Vám holky přeji ať to co nejdřív klapne :-) a hlásíte pozitivní testíky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
20.2.14 20:46

Mohu se k vám také jeste pridat??? :)) s přítelem jsme akorát přestali řešit ochranu a tak nějak pozvolna bychom chtěli mimco… Koukam, ze kyselina listová není k zahozeni :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
21.2.14 05:55

Ahoj, tak jsem si taky sehnala listovku. Ještě teda nevím značku, přiveze mi ji mamka.

Jinak teda ovulaci zatím něřeším. Zhruba vím, kdy jí mám (jednu dobu jsem měla problémy s cyklem, tak jsem měřila BT a naučila jsem se ji poznat). Akorát pokud mi plodné dny vyjdou na dobu, kdy bude mít manžel třeba tři noční, tak mám smůlu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí