Snažilky jaro 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
822
7.3.14 08:23

@Vokaju určitě zkus…to už je fakt dlouho..už by tam mělo něco být. Záleží ale kdy byla ovulka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
7.3.14 08:48

@Danpe A nemyslíš, že tři dny po prvním testu je moc brzy? Mohlo by se už něco ukázat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
7.3.14 11:08

@Vokaju choriongonadotropin v těle v těhotenství přibývá každý den, takže by tam určitě mohla být aspon slabá čárka…Myslím na tebe :hug: Tak pak dej vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.3.14 08:25

@Danpe Ahoj. Tak nic. Ms včera dorazila. Musíme s manželem promyslet, jestli se budeme snažit příští měsíc- termín by byl na vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
10.3.14 08:44

@Vokaju to mě mrzi…No záleží na vás, ale já původně jsem chtěla dítě na léto, a teď je mi úplně jedno, kdy bude, hlavně aby bylo…Jinak, když to nejmíň budeš čekat, tak se zadaří:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.3.14 12:39

Ahojky holky, tak se přidávám, s přítelem se nechráníme od září 2013,ale až od minulého měsíce jsme začali na mimískovi poctivě makat a dr. mi rovnou dala hormonální injekce, máte s nima některé taky zkušenost?? měla jse před 4 lety totiž zamlklé těhotenství a prý je to zároveň i na udržení… budu ráda, když budete některá reagovat na můj příspěvek, jestli jste na tom podobně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
12.3.14 13:02

Ahoj Nino, jaké hormonální injekce? Já jsem řekla gyndošovi, že se asi 3 měsíce snažíme a jestli by mi něco nedal na podporu, či nějaký hormonální profil neudělal, abych se ujistila, zda ovulace vůbec probíhá. Vzhledem k mému věku: 34 let. Ale jen mávl rukou, prý tři měsíce nic není, snaží se i půl roku atd atd, neřekl mi ani, jestli ovuluji, zrovna jsem byla 12. den cyklu, chtěla jsem vědět, zda na ultrazvuku vidí ovulku, ale prý to takhle nezjistí, tak nevím. Ale je fakt, že to nějak neřeším, žádné čaje nepiju, listovku neužívám, BT neměřím, ovulační testy nekupuju, prostě souložím :) a hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
12.3.14 13:05

…Jo a dnes jsem 18. den cyklu a pravidelně jsme se s přítelem věnovali reprodukčním aktivitám :) nejméně obden a 12. 13. a 14. den cykl denně :mrgreen: Tak jsem zvědavá. Ale mám momentálně i zánět močáku a beru ATB, tak ten zánět to mohl nějak překazit, co myslíte? Možná radši aby to nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
12.3.14 13:12

Ahoj holky, taky se přidávám ke snažilkám jaro 2014, v úoru jsem vysadila HA a včera byla pravidelná menstruace, což jsem ani nečekala, že bude pravidelná..máme s přítelem téměř pětiletého chlapce a ted mu chceme pořídit sourozence. Na první mimi jsme čekali asi rok a ted uvidíme jak rychle se zadaří. Začla jsem pít i Kontryhel, tak uvidíme.
 S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.3.14 13:15

Agolutin a Neofollin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.3.14 13:17

Kontryhel taky piju, i Kotvyčník, beru Selen + Zinek forte a kys. listovou, snad se zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
12.3.14 13:26

Nino, ty nenecháváš nic náhodě, co? :) Ono záleží, proč to zamlklé těhotenství tehdy bylo, z jakého důvodu, no. Já se spíš obávám mého věku, ve 34 letech už šance a pravděpodobnost početí dosti klesá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.3.14 13:29

Moje dr. už nás chce brzy poslat do Brna do reprocentra na testy. ta taky nenechává nic náhodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
13.3.14 09:14

Tak to máš dobrou Dr. Jak říkám, můj gydnoš jen mávl rukou…už jsem se objednala k jinému, chtěla jsem ho už dávno změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.3.14 10:05

Z vlastní zkušenosti musím říct, že první, co musíš udělat, je změnit dr. Mám hodně špatnou zkušenost s mým bývalým gynekologem, u kterého jsem byla pacientkou, když jsem potratila. Teď jsem spokojená a Vždycky když příjdu, tak cítím, že mi chce pomoct a ne jen mně odbít. Tak Ti mooc držím palečky, aby jsi našla někoho jiného a pomohl Ti. Vím jaké to je… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí