Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sandra752 Takže dneska jsi 13 dní po ovulaci, to myslím, že by krev už zjistila. Nebo holt ještě počkej.
Já jsem si včera nestihla koupit test, takže musím počkat ještě do zítra. Dneska jsem 33DC a MS jsem poslední dobou měla 26-27 dní. Snad nám to vyjde. ![]()
@Sandra752 Ahoj tak jak jsi na tom? já právě udělala desítkovej test a mám stejný problém jako ty. Obyčejný dvacítkový z drogerie ukazuje druhou čárku a desitkový mamatest jen takového ducha…tak nevím co si myslet…budu asi muset testovat znova dal…
@Danpe To je fakt divný…já si vždycky kupovala jen 10, ale asi změním názor. ![]()
@Sandra752 Jinak teda ještě na tom testu nic nevidím…ona ta fotka není moc ostrá.
@Vokaju no já jsem z toho úplně janek…nikdy jsem TT netestovala, jelikož nebylo potřeba - MS se rozjela dřív, než mohla mít zpoždění…A když mi chlap už třetí den tvrdil, že jsem těhotná, tak jsem to testla, ale výsledek je divný…Fakt nevím co si myslet…
@Danpe Ale tak ty píšeš, že i 10 máš pozitivní, ne? I když slabě.
@Vokaju Jo to je, jenže nejsem si jistá, že to bylo do těch pěti minut co uvádí v návodu. chodím se na něj dívat ještě teď:-) Ale přišlo by mi logický, že na citlivějším testu bude čárka silnější než na méně citlivém…
@Danpe Tak to by samozřejmě dávalo smys.
Ale hlavně, že je vše pozitivní. Já zatím dělala jen jeden ve čtvrtek ráno a byl negativní.
@Danpe Tak ono těžko říct, posledních pár měsíců jsem měla ms po 26-27 dnech (dnes jsem 33DC a test jsem dělala 27), ale předtím mi to strašně lítalo, většinou 28-34 dní, ale jednou jsem měla i 40 dní. Takže mi nezbývá nic jiného, než čekat. ![]()
@Danpe NAvíc tenhle měsíc nevím, kdy byla ovulace, takže se ani nemám čeho chytnout.
@Vokaju Já dřív taky mívala delší cykly - okolo 27-35 dní, poslední dobou tak 27-29. I když myslím, že 27 den může být na test ještě brzy - já dělala první 30DC a ovulku jsem mela okolo 17…no a jak testy dopadly už víš, takže jsem z toho zmatená:-(
@Vokaju já mám cykly 28 dni a ovulja 18 den. MS meska od patku
příkladem test… a myslis, ze by to z krve poznali takle brzo??