Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Urcene pro vsechny maminky a budouci prvni maminky ktere chteji se zacatkem snazeni zacit v lete 2014,my mame uz jeden poklad nejuzasnejsi na svete a radi bysme poklad druhy ![]()
Já bych se jenom chtěla zeptat podle čeho se rozhodujete, že zrovna od léta? nebo zrovna od června atd. ![]()
my jsme prostě řekli: TEĎ! žádný plánování dopředu. tak mě to jen zajímá.
Holky, já se přidávám. Nyní dorekonstruováváme byt, který bude do léta hotový, poctivě začínám pít kontryhelový čajík a za pár měsíců hurá na to ![]()
@Bellafox píše:
Urcene pro vsechny maminky a budouci prvni maminky ktere chteji se zacatkem snazeni zacit v lete 2014,my mame uz jeden poklad nejuzasnejsi na svete a radi bysme poklad druhy
taky se přidám.. chtěla bych se snažit tak od května června.. jak staré máš dítko? ![]()
Ahoj, taky se přidávám. Doma máme jednoho prcka (16 měsíců) a od června se začínáme snažit o druhé dítko
Já se přidávám
To, kdy začnem mám v metříku. Bude to koncem června. Do té doby nechci, protože budu s nervama v háji kvůli státnicím
![]()
Jinak prcka ještě nemám. Jen mám pocit, že to nepůjde tak lehce, nevím proč. Brala jsem dlouho dobu..asi 8 let antikoncepci a poslední 2 roky už ne..t.ak cyklus někdy blbne.
@Adduše my nechceme planovat jako vylozene ze si rekneme ted, ale chtela bych zase letni miminko tak by bylo skvele kdyby se povedlo my spis od leta nebudeme brat na to zretel, a prestaneme si davat pozor jelikoz mam endometriozu na nic bych cekat nemela s druhym miminkem
tak doufame ze do te doby se cyklus srovna a povede se ![]()
@S.maya brala jsem antikoncepci 8 let sla na operaci s ednometriozou a bum 4mesic po operaci a vysazeni prasku sem otehotnela ![]()
@Bellafox taky máme letňátko
ale druhý je teda ještě vélkáááááááá budoucnost
tak ať se zadaří.
Ahojky
My tomu taky někdy v létě dáme volný průběh, akorát spíš až cca srpen…máme už dva rarášky, skoro 4 letého a 2 letého…chceme ještě zkusit holčičku ![]()
Příspěvek upraven 16.02.14 v 22:32