Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nihaska-taky bych si jí přála ale docela se toho bpjím že vyjde zase klučík ale zdraví aby byl taky to je fakt to duležité.
Snad někdo poradí jak na holku.
Jak dlouho se snažíte o mimíska.
Mě to vyšlo vždy hned nebo za dva měsíce po ukončení menzes.
Nihasko-Právě jsem se dívala na tvuj deníček co jsi napsla a vím že jsem tam psala.
jsi tak statečná že smekám před tebou jaá je moje touha po holčičce tak tvoje touha je aby jsi byla hodně štastná a měla miminko s tím správným chlapem.
Moc ti to ze všech sil přeji.A doifám že budeš brzo mít taky zravé miminko v bříšku. ![]()
zoubky píše:
Staninko, no vidíš, já bych chtěla opět chlapečka…samozřejmě holčičku si nechám taky a budu jí milovat
A z jakého duvodu chceš chlapečka já bych byla štastná i za něj to je jasné a já vždy chtěla páreček ale jak vidím není my přána holka jen samý kluci i ti jsou hodní to je jasné ale holky jsou uplně něco jiného.
Staninko děkuji
u nás zatím snažení neprobíhá.. Ono mladý má strach aby se to nestalo znova (nebyl otec malé) Já tomu dávám čas, chci aby vše bylo v pořádku.. Věřím že bys chtěla holčičku a možná se ukáže .) v dnešní době už nejde o pohlaví, ale o zdraví
![]()
To „jak na holku“ by mě taky zajímalo
i když přítel by rád kluka
tak jsem mu řekla, že až to bude veliký že sex apod. vysvětluje klukovi on, tak hned otočil
![]()
Staninka30 píše:zoubky píše:A z jakého duvodu chceš chlapečka já bych byla štastná i za něj to je jasné a já vždy chtěla páreček ale jak vidím není my přána holka jen samý kluci i ti jsou hodní to je jasné ale holky jsou uplně něco jiného.
Staninko, no vidíš, já bych chtěla opět chlapečka…samozřejmě holčičku si nechám taky a budu jí milovat
Pro někoho je to asi hloupý a sobecký důvod, jsou vlastně dva důvody - využít plně oblečení po synovi a přijde mi, že bych to s holkou neuměla, jako to neuměla moje máma se mnou, jako s holkou
Já mám v rodině 10bratránků a jednoho bráchu, všichni jsou mladší než já, a nikdy jsem se ani s holkama nekamarádila, neuměla jsem to, nebavilo mě špitání si o klukách ![]()
Určitě bych jí neoblékala do šatů, sama v nich nechodím, stříhala bych jí nakrátko, ani s emi holčičí věci moc nelíbí…no prostě bych z ní dělala kluka ![]()
Samozřejmě, pokud to bude holčička, budu jí milovat, ale určitě jí nebudu vychovávata jako holku ![]()
zoubky píše:Staninka30 píše:Pro někoho je to asi hloupý a sobecký důvod, jsou vlastně dva důvody - využít plně oblečení po synovi a přijde mi, že bych to s holkou neuměla, jako to neuměla moje máma se mnou, jako s holkouzoubky píše:A z jakého duvodu chceš chlapečka já bych byla štastná i za něj to je jasné a já vždy chtěla páreček ale jak vidím není my přána holka jen samý kluci i ti jsou hodní to je jasné ale holky jsou uplně něco jiného.
Staninko, no vidíš, já bych chtěla opět chlapečka…samozřejmě holčičku si nechám taky a budu jí milovatJá mám v rodině 10bratránků a jednoho bráchu, všichni jsou mladší než já, a nikdy jsem se ani s holkama nekamarádila, neuměla jsem to, nebavilo mě špitání si o klukách
Určitě bych jí neoblékala do šatů, sama v nich nechodím, stříhala bych jí nakrátko, ani s emi holčičí věci moc nelíbí…no prostě bych z ní dělala kluka
Samozřejmě, pokud to bude holčička, budu jí milovat, ale určitě jí nebudu vychovávata jako holku
Já bych to zase neuměla s klukem
a není to sobecké.. Mě máma vychovala jako holku, ale chovám se jak kluk
občas si říkám že mi táta zapomněl přidělat pindíka
ale chtěl holku a za pár dní se mu narodí vnučka (moje neteř) takže u nás v rodině asi nevedeme kluky
i když švára byl na mrtvici, protože nebude moct s holkou chodit na letadýlka, i když to bude mít geny po mě
tak jí to zajímat bude..
Malá ani neví že první co uvidí bude tetička
chudáák se lekne až vyleze
![]()
zoubky píše:Staninka30 píše:Pro někoho je to asi hloupý a sobecký důvod, jsou vlastně dva důvody - využít plně oblečení po synovi a přijde mi, že bych to s holkou neuměla, jako to neuměla moje máma se mnou, jako s holkouzoubky píše:
Staninko, no vidíš, já bych chtěla opět chlapečka…samozřejmě holčičku si nechám taky a budu jí milovatJá si myslím že bys to krásně zvládla i z holkou ale myslm si že i tobě nebude dopřána když máte v rodině samé kluky jak je to i unás.
A z jakého duvodu chceš chlapečka já bych byla štastná i za něj to je jasné a já vždy chtěla páreček ale jak vidím není my přána holka jen samý kluci i ti jsou hodní to je jasné ale holky jsou uplně něco jiného.
Moje švaagrová má dvě děti z jiným.
A tři děti má z mím bráchou poslední i jim vyšla holka.
Ještě od mojí tety ta má dva kluky a to třetí vyšla holka a tak proč zrovná já musím mít kluky
A neboj sobecká rozhodně nejsi.
Hlavní zdraví aby bylo i když to bude ve tvím případě kluk i holka.Já mám v rodině 10bratránků a jednoho bráchu, všichni jsou mladší než já, a nikdy jsem se ani s holkama nekamarádila, neuměla jsem to, nebavilo mě špitání si o klukách
Určitě bych jí neoblékala do šatů, sama v nich nechodím, stříhala bych jí nakrátko, ani s emi holčičí věci moc nelíbí…no prostě bych z ní dělala kluka
Samozřejmě, pokud to bude holčička, budu jí milovat, ale určitě jí nebudu vychovávata jako holku
zoubky píše:Staninka30 píše:Pro někoho je to asi hloupý a sobecký důvod, jsou vlastně dva důvody - využít plně oblečení po synovi a přijde mi, že bych to s holkou neuměla, jako to neuměla moje máma se mnou, jako s holkouzoubky píše:
Staninko, no vidíš, já bych chtěla opět chlapečka…samozřejmě holčičku si nechám taky a budu jí milovatNo vidíš uvás jsou zase víceméně holky.
Asi taky není dpřáno míti kluka.
i když třeba se tak chováš ale i holka tomuže mít všekeré věci po tatínkovi.
Ale přeji i tobě hodně uspěchu aby vyšla to co si přeješ.Já mám v rodině 10bratránků a jednoho bráchu, všichni jsou mladší než já, a nikdy jsem se ani s holkama nekamarádila, neuměla jsem to, nebavilo mě špitání si o klukách
Nihaska píše:zoubky píše:Já bych to zase neuměla s klukemStaninka30 píše:Pro někoho je to asi hloupý a sobecký důvod, jsou vlastně dva důvody - využít plně oblečení po synovi a přijde mi, že bych to s holkou neuměla, jako to neuměla moje máma se mnou, jako s holkouzoubky píše:A z jakého duvodu chceš chlapečka já bych byla štastná i za něj to je jasné a já vždy chtěla páreček ale jak vidím není my přána holka jen samý kluci i ti jsou hodní to je jasné ale holky jsou uplně něco jiného.
Staninko, no vidíš, já bych chtěla opět chlapečka…samozřejmě holčičku si nechám taky a budu jí milovatJá mám v rodině 10bratránků a jednoho bráchu, všichni jsou mladší než já, a nikdy jsem se ani s holkama nekamarádila, neuměla jsem to, nebavilo mě špitání si o klukách
Samozřejmě, pokud to bude holčička, budu jí milovat, ale určitě jí nebudu vychovávata jako holku![]()
a není to sobecké.. Mě máma vychovala jako holku, ale chovám se jak kluk
![]()
![]()
občas si říkám že mi táta zapomněl přidělat pindíka
![]()
ale chtěl holku a za pár dní se mu narodí vnučka (moje neteř) takže u nás v rodině asi nevedeme kluky
![]()
![]()
i když švára byl na mrtvici, protože nebude moct s holkou chodit na letadýlka, i když to bude mít geny po mě
tak jí to zajímat bude..
![]()
Malá ani neví že první co uvidí bude tetička
![]()
chudáák se lekne až vyleze
![]()
![]()
Nihaska píše:
Staninko děkuji![]()
u nás zatím snažení neprobíhá.. Ono mladý má strach aby se to nestalo znova (nebyl otec malé) Já tomu dávám čas, chci aby vše bylo v pořádku.. Věřím že bys chtěla holčičku a možná se ukáže .) v dnešní době už nejde o pohlaví, ale o zdraví
![]()
To „jak na holku“ by mě taky zajímalo![]()
i když přítel by rád kluka
![]()
![]()
tak jsem mu řekla, že až to bude veliký že sex apod. vysvětluje klukovi on, tak hned otočil
![]()
![]()
![]()
![]()
Unás taky zatím snažení neprobíhá ale nebráním se ho.
.
Když budu tak budu osud je prostě osud co se stane tak bude jak tomu dopřeje.
Vím že chlapy chcou vždy kluky ale jak je holka jsou zní paf a mají k sobě blíže jak ke klukovi.
Mě se začalo bíbit jména na kluka tadeaš nebo Vladan docela zajímavé jméno.
A holku bych chtěla jednozunačně dvě jména a to je Karolína Ella.
tak u nás máme jména vybrané
akorát ani jedno není české, to zas bude remcaní až to vytasíme.. spíš bude přednáška od nevl. tchýně
![]()
Staninka30 píše:
Mě se začalo bíbit jména na kluka tadeaš nebo Vladan docela zajímavé jméno.
A holku bych chtěla jednozunačně dvě jména a to je Karolína Ella.
My jména zatím ani neprobíráme. Pokud to bduebkluk, tak jsme totálně ztracení, protože jsme se u rpvního dítka shodli jen na Jakubovi
A holka je katastrofa sama. Sice byla psaná Karolína, ale jen pro porodnici, kdyby se najednou objevila na sále holčička ![]()
Nihaska-A jaké jména to jsou. ![]()
zda není to nějaké tajemství.
taky bych viděla že tchyně je to uplně jedno co dám za jména ale chlap ten vždy remcá.
Moje máti taky trochu remcala nad Jiříkem ale už si zvykla že je.
Zoubky-Já taky chtěla Jakuba ale nevyšlo to bohužel.
Ve jménech je to maličko obtíž vybrat.
Staninko četla jsem diskuzi jak udelat holcicku
ja bych taky rada holcicku, ale jak se znam tak to bude kluk.. prvne jsem chtela Matyska a byla to Anetka.. ale ted je mi to fuk.. hlavne at je malicke zdravé