Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nihaska píše:
ahojky holky,tak hlasim dalsi zkouska udelana..![]()
![]()
![]()
Ahoj, tak to gratuluji! Já psala test, takže výsledek za týden ![]()
u nas to chvili trvá… ale dneska to opravili rychle, takže mi Ačko krasně svítí ve stagu
![]()
Nihaska píše:
u nas to chvili trvá… ale dneska to opravili rychle, takže mi Ačko krasně svítí ve stagu![]()
![]()
![]()
Taky jedete na Stagu ![]()
Holky, mizím na večeři s kámoškou. Oslavíme moje narozky ![]()
Tak jsem konečně doma zítra nikam nepujdu budu doma ani ven se my nebude chtít.
Holky Gratuluji ke zkouškám
![]()
zoubky píše:Tak si to užij vNihaska píše:Taky jedete na Stagu
u nas to chvili trvá… ale dneska to opravili rychle, takže mi Ačko krasně svítí ve stagu![]()
![]()
![]()
Holky, mizím na večeři s kámoškou. Oslavíme moje narozky
zoubky píše:Nihaska píše:Taky jedete na Stagu
![]()
![]()
Holky, mizím na večeři s kámoškou. Oslavíme moje narozky
Užij si narozeniny a večeři z kamarádkou je to potřeba si vždy vyčistit hlavu ![]()
Ahojky děvčata ![]()
Já si taky výkend užila včera se byla podívat na malé miminečko týden staré byl tak maličký že si ani nepamatuji že tak byl i ten muj klučina malí to není možné.Měl 2420.g 47.cm ale tak byl hodný já ho normálně i přebalovala bála jsem se ho že my spadne ale zvládla umít i obléci
musím se pochválit.
Nihaska píše:
teeedato muselo byt supr..
![]()
![]()
To víš že to bylo parádní uplně jsem se vcítila že bych i do toho čtvrtého šla ale fakt se bojím z penězma jak to zvládnem.a taky.
Staninka30 píše:Nihaska píše:To víš že to bylo parádní uplně jsem se vcítila že bych i do toho čtvrtého šla ale fakt se bojím z penězma jak to zvládnem.a taky.
teeedato muselo byt supr..
![]()
![]()
Vše se dá zvládnout..
ono vse se muze behem 9ti mesicu a xlet zmenit..
Nihaska-Ono se to muže změnit ale máme hodně dluhu a vše tu sponzoruje chlap a veškeré oeníze platí taky jen on a já mám jen 3800 a víc nedostávám to je ten problém.
Vím že i někde mají i více dětí a zvládají tio snad i my ale nevím jak to vezme moje máti ta už nechce ani o dětech slyšet a tak dále.
taky mame veliky dluh
jinak bychom bydleli stále u rodičů.. tak samozřejmě že je to jen a jen na vás
…
Nihaska-To je jasné že je to vše na nás.
Ale chlap už bohužel dítko další nechce ![]()
Kde dluhy nejsou že.
Budou stále ![]()