Snažilky od listopadu 2012

7726
6.10.12 11:54

Snažilky od Listopadu 2012

Tak co děvčata :D kdo začne po Zt od Listopadu další pokus???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
955
10.10.12 12:08

@Liskynka já taky, já taky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
10.10.12 13:04

Já taky, ať už je listopad :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
10.10.12 18:10

:potlesk: tak na to jsme zatím 3 :mavam: to je slušný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
11.10.12 14:07

Ahoj:)
Přidávám se k Vám:) ted jsem 14 dní po revizi :,( a hned po první menstruaci se chcem začít snažit znova:) takže snad to jistí listopad… už ted se ale nemůžu dočkat… zítra mě čeká první kontrola po revizi, uplně se děsím té čekárny plné bříšek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.10.12 16:33

@wena8621 ahoj a děkuji, že si se přidala k nám :) já přesně týden už ani nešpiním a už jen čekám na příval MS jsme jako Mušketýři :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.10.12 16:34
@wena8621 píše:
Ahoj:)
Přidávám se k Vám:) ted jsem 14 dní po revizi :,( a hned po první menstruaci se chcem začít snažit znova:) takže snad to jistí listopad… už ted se ale nemůžu dočkat… zítra mě čeká první kontrola po revizi, uplně se děsím té čekárny plné bříšek…

Já jdu na ko až 17.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.10.12 17:11

Včera v nějaké diskuzi řešily jestli je lepší pro oplodnění čípek na hoře nebo je spadlí dolů. Jedna psala, že musí být měkký a dole kvůli nasátí spermií a druhá zase, že ne přesně naopak! Tak tohle jsme vyhledala. I když já si čípek nehledám ani nekontroluju jeho tvrdost ani to jestli je otevřený 8o Vy něco podobného děláte??? :think: V první fázi cyklu, která je zvaná folikulární, rostou folikuly a pomalu opět narůstá děložní sliznice. Pod vlivem hormonu stimulujícího folikul (FSH) začne ve vaječníku růst několik folikulů (míšků), obsahujících vajíčka, jejichž obaly následně produkují estrogeny, primárně estradiol. Hladina estrogenu stále stoupá, nejvyšší hodnoty dosahuje zhruba dva dny před ovulací. Děložní sliznice stále roste, aby se dobře připravila na uhnízdění oplodněného vajíčka. V této době můžete začít pozorovat plodný hlen děložního čípku – od počátečního lepkavého je stále vlhčí a tažnější, ten nejplodnější, ve kterém spermie přežijí nejdéle, je podobný vaječnému bílku – čirý a tažný. Dále se začíná otevírat a zkracovat děložní hrdlo – tělo se celkově připravuje na to, aby potenciálním spermiím co nejvíce usnadnilo vstup do dělohy a následně vaječníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.10.12 18:13

Http://www. zbynekmlcoch. cz/…jich-kvalita zde je hezky napsaná hladina HCG v těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.10.12 19:53

@Liskynka Hmmm, to je zajímavý, ale nic takovýho nedělám, ani nevím, jestli bych si čípek uměla nahmatat :think:

A ještě mám dotaz, někde jsem slyšela, že když chce žena otěhotnět, tak by s partnerem neměli mít styk každý den, prý spermie nestačí dozrát nebo co :nevim: Já teda i přesto otěhotněla napoprvé, ale říkám si, co kdyby… jenže ten můj by to asi stejně nevydržel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
12.10.12 07:20
@Maleda píše:
@Liskynka Hmmm, to je zajímavý, ale nic takovýho nedělám, ani nevím, jestli bych si čípek uměla nahmatat :think:A ještě mám dotaz, někde jsem slyšela, že když chce žena otěhotnět, tak by s partnerem neměli mít styk každý den, prý spermie nestačí dozrát nebo co :nevim: Já teda i přesto otěhotněla napoprvé, ale říkám si, co kdyby… jenže ten můj by to asi stejně nevydržel :mrgreen:

myslím si, že když je chut :oops: tak si to má každý užit kolikrát chce a ne si říct"počkej dnes ne až zítra, až budou spermijky zase živé" :oops: určitě je tam nějaký borec ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.10.12 09:10
@Liskynka píše:
myslím si, že když je chut :oops: tak si to má každý užit kolikrát chce a ne si říct"počkej dnes ne až zítra, až budou spermijky zase živé" :oops: určitě je tam nějaký borec ne? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: jsem se pobavila, ale asi jooo, máš pravdu :dance:
Jinak co se týče ještě toho děložního hlenu, jak jsi o něm psala, tak jsem se na jiné diskusi dočetla, že na podporu plodného hlenu je dobrý pít čaj z maliníku, tak s tím asi začnu po ms až do ovulace. Piju teď zatím 1× denně kontryhel a pak přidám i ten maliník.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vrr
487
12.10.12 10:11

Ahoj já mám ted týden po zákroku takže začínáme taky od listopadu… :dance: :dance: doufám že nebudeme muset dlouho čekat :roll: snad nám to děvčata vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
12.10.12 10:36
@Maleda píše: :lol: :lol: :lol: jsem se pobavila, ale asi jooo, máš pravdu :dance:
Jinak co se týče ještě toho děložního hlenu, jak jsi o něm psala, tak jsem se na jiné diskusi dočetla, že na podporu plodného hlenu je dobrý pít čaj z maliníku, tak s tím asi začnu po ms až do ovulace. Piju teď zatím 1× denně kontryhel a pak přidám i ten maliník.

koupila jsme si včera tu listovku. Vím, že je obsažená i v Babypalnu od Calibra(tak nevím abych nebyla přesicená, ale malinák také zkusím. Někdo zase psal, že je fajn i grepová štáva(čerstvá). Mám sice dceru, ale s Petrem ještě nic a chci udělat co nej aby to tentokrát vyšlo i když příroda je mocnější než mi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
12.10.12 10:38
@vrr píše:
Ahoj já mám ted týden po zákroku takže začínáme taky od listopadu… :dance: :dance: doufám že nebudeme muset dlouho čekat :roll: snad nám to děvčata vyjde :dance:

uvidíme jak dlouho to bude trvat :) pak založímě „termín porodu Srpen, Září“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí