Snažilky od listopadu 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7726
31.10.12 18:57

Tak vám přeji příjemný středeční večer. :kytka: Jak se vám všem daří?? Uf-ounek má v plánu testování, že??? :palec: C :palec: Co Evíkkk?? U mne je docela klid až na to, že po 4týdnech jsme začala špinit a docela bych se modlila aby to byl začátek MS :pankac: do nové práce nástup v pondělí, tak aspon myšlenky půjdou trošku jinam než jen na mimi :mrgreen: Posílám pozdrav a hezky se snažte :mrgreen: je přece středáááááááááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.10.12 19:22

@Liskynka No super, takže ta práce ti vyšla? To moc gratuluji :kytka:
Já jsem včera dostala MS, takže paráda, přišla skoro přesně, po 29. dnech :pankac: Přítel už se nemůže dočkat na další snažení, ono je to takový víc vzrušující, když člověk ví, že z toho může být mimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
31.10.12 19:34

Ahoj, to jsek tada, ze ti prace vysla. Myslela jsem na tebe. Ja jsem nejspis po ovu. Priznaky by tomu nasvedcovaly (bolest v podbrisku, citliva prsa, mekky cipek, jen hlenu malo) Ted budu dva tydny cekat co z toho bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
31.10.12 20:06

@uf-ounek jojo vím :mrgreen: četla jsem tě v jiné diskusi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
31.10.12 20:11

@Liskynka koukam, ze mas prehled. Chtela bych testovat co nejdriv, ale vlastne nevim jestli uz jsem po ovu. Nechci nic riskovat, mam dost narocnou praci. Kolokaty dc muzu testovat? Vim, ze je to nejlepsi az v den ms, ale to nevydrzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
31.10.12 20:23

Ahoj holčičky :hug: u mě vše v pořádku :) já teda čekám že se ms nedostaví!!! :zed: :lol: já jsem po ovulaci, snažení dopřáno :oops: tak uvidíme.

Jsem ráda, že se máte všichni dobře!!!

Já se nemůžu dočkat vánoc!§Všude vidím výzdobu a nějak to na mě působí :lol: tak jsem se včera ptala..zlatí, kdy budeme mít stromeček? zlatíčko mi odpovědělo až v prosince tak po 12, a já néééé, hned první advent, razantně né 8) říkám a když budu těhotná?? :) tak zlato mi odpovědělo-už třeba v listopadu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
31.10.12 20:24

@uf-ounek Ufi nevím kdy bys měla testovat. Nikdy jsem ovu netestovala a jinak těhu test udělám až budu mít opožděnou MS. Nechci se nervovat a utrácet penízky za testy. Momentálně na tom finančně nejsme nejlíp :( jooojooo přehled mám když sledujeme stejné debaty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
31.10.12 20:27

@evíkkkk No tak ten je úžasnej!!! :pankac: taky si říkáme zlatí :mrgreen: to by bylo fajn nadělit na mikuláše // :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
31.10.12 20:39

@uf-ounek Někde jsem četla, že testovat má smysl až desátý den po oplodnění, někomu se objeví // už třeba osmý den, ale dřív asi ne, takže to bys musela vědět, kdy byla ovu…
@evíkkkk Tak že by první úspěšná snažilka? :lol: Přeju ti, aby to vyšlo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
1.11.12 09:10

Ahojík holky:) tak jakpak se všichni máte? Já byla na poslední kontrole u doktora, udělal mi všechny možné stěry a kultivace, aby jsme byli klidný a jinak už se můžem začít snažit:) Sice už jsme to párkrát porušili :) ale ted jsem nějak klidnější :) V pondělí nastupuju po dvou měsících do práce, tak z toho mám docela hrůzu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
1.11.12 11:17

@wena8621 Já teké po dvou měsících nastupuji do práce, ale těším se! Čekání rychleji uteče :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
1.11.12 20:48

Holčičky-za jak dlouho jste dostaly ms po zákroku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
2.11.12 07:39

@evíkkkk jááááá přesně po 28 dnech :dance:!!! Mám jí děsně sílnou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
2.11.12 09:25

@evíkkkk Já začala nejdříve špinit po 24 dnech a přešlo to do týdenní menstruace. obvykle jsem ji měla tak 4 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
2.11.12 09:31

@Liskynka tak to je super, že MS přišla na čas, a hurá na snažení. My jsem se posnažili a teď budu čekat co z toho vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí