Snažilky od listopadu 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7726
18.10.12 14:45
@amy.try píše:
Zdravím všechny snažilky, tak nějak jsme s partnerem došli k rozhodnutí že začneme se snaženíčkem :) mám na vás dotaz, je nutné dobrat poslední platíčko HA? Zbývá mi 7 tablet a nějak se mi už vnitřně příčí to dál brát :) Děkuji za odpověď

Ahojky prosím tě co já vím tak nemusíš dobrat HA. Prostě jí přestaneš brát a dostaví se ti menzes. Můžete se začít snažit :potlesk: některá prý otěhotní hned a jiné to trvá, každá to má růžně já na mimi čekala 6měsíců bohužel neůspěšně :,( ZATÍM :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
18.10.12 18:40

@Liskynka
Děkuju za odpověď. Já si pročítala letáček příbalovej, ale nikde žádná zmínka o záměrnén vysazení před vybráním :) a lítat k doktorovi se mi kvůli tomu nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.12 20:08
@amy.try píše:
@Liskynka
Děkuju za odpověď. Já si pročítala letáček příbalovej, ale nikde žádná zmínka o záměrnén vysazení před vybráním :) a lítat k doktorovi se mi kvůli tomu nechce

já bych se na to taky vykašlala, podle mě čím dřív se s HA skončí tím lip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
21.10.12 13:15

Příjemnou neděli vám všem :kytka: tak jak se dnes máte??? Venku je sychravo a mlha prostě hnus. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.10.12 14:25

Taky přeji příjemnou neděli :) Tady u nás už svítí sluníčko, ale celý dopoledne bylo taky hnusně a mlha. Já jsem od rána vařila a pekla a teď odpočívám, přítel odjel s jeho klukama na výlet, tak si užívám ten božský klid :mrgreen: Jinak jsme to nevydrželi a hned v pátek, co mi doktor dovolil vše, jsme na to vlítli a já jsem pak na fertilityfriend zjistila, že by to mělo být dva dny po ovulaci :roll: No ještě že jsem nebyla na kontrole o dva dny dřív, to by byla docela velká šance, že otěhotním ještě v šestinedělí, já si raději počkám na ten příští měsíc :)
A ty Liskynko jak? Začínáte v listopadu nebo až v prosinci? Je to parádní pocit se zase snažit, nějak si to teď víc užívám a už se těším na listopad :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
21.10.12 14:52

Ahoj holky :kytka:,tak jako ostatní, uvařeno, uklizeno :) zítra jdu na kontrolu na gyndu tak jsem zvědavá co mi dr řekne, jsem 3.týdny po vyčištění…no my už to zkusili také v šestinedělí :oops: tak jsem na to zvědavá…

jinak Vám taky přeji hezkou odpočinkovou neděli :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
21.10.12 20:32

Ahoj holky a peknou nedeli. Chtela bych se zeptat, jak jste na tom s menstruaci? Ja byla 27.9. Na revizi. V patek jsem odjela do lazni na vylet a hned v sobotu jsem to dostala. Nejak jsem to takhle brzy necekala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
22.10.12 10:20

@Maleda Jáááá chci v Listopadu, ale Petr se bojí. aby to nedopadlo zase špatně!!! :roll: :roll: @wena8621 já budu ted ve středu 3týdny po revizi a ty jsi 4týden tak to už by MS mohla být. Mě také Dr. řekla, že za 4 týdny se MS dostaví. @evíkkkk a vy už jste zkusili snažení o nové mimi nebo jen tulituli :oops:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.10.12 10:47

Ahoj :mavam: my to taky zkoušeli už v šestinedělí :oops: no co kdyby ;) Ale nic z toho nebylo. Já už zítra doberu clostik a teď už mi nezbývá než čekat jestli tam bude nějaký dominantní folik, který se těm našim spermijkam nabídne k oplodnění. Já měla taky a ještě sem tam mám strach, že to může zase špatně dopadnout ale snažím se raději na to nemyslet a dát se po psych. stránce dokupy aby to miminko přišlo co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
22.10.12 10:54

@Liskynka Oboje Liskynko :D dnes jdu na kontrolu a hned večer jdu na to opět :oops: bud a nebo…nemám na co čekat, už mi není 20let, ani 30let, takže nač čekat, každý měsíc ztráta času… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.10.12 11:03
@evíkkkk píše:
@Liskynka Oboje Liskynko :D dnes jdu na kontrolu a hned večer jdu na to opět :oops: bud a nebo…nemám na co čekat, už mi není 20let, ani 30let, takže nač čekat, každý měsíc ztráta času… :lol:

Tak s tím úplně souhlasím :palec: Strach asi budeme mít všechny, co jsme si tím prošly, ale věřím doktorovi, který mě ujistil o tom, že to rozhodně nebude mít vliv na další vývoj, jestli otěhotním hned další měsíc nebo až za půl roku. A znám i dost případů, co čekali několik měsíců a pak se to stejně nezadařilo, takže mě to taky přijde jako ztráta času :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
22.10.12 11:09

Já jsem i četla že lepší je hned a třeba i v šestinedělí, nečekat, jestli je tělo připraveno, v pořádku tak hned na to vlítnout. Psali to američtí vědci :lol: tak se toho řídím .Kdo čeká půl roku, jde to potom hůře, tělo ted máme plné hormonu a ještě i těhotenské, takže suprrrr :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
22.10.12 11:40

Krásně jste to napsaly!!! No fajn, takže počkám týden a v listopadu juchůůůůů :mrgreen: co se má stát to se stane :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.10.12 11:47
@Liskynka píše:
Krásně jste to napsaly!!! No fajn, takže počkám týden a v listopadu juchůůůůů :mrgreen: co se má stát to se stane :potlesk:
:pankac: :pankac: To se mi líbí :potlesk: Jednou jsme ve skupině snažilky od listopadu, tak se musíme snažit od listopadu, no neee? :mrgreen:
@evíkkkk Ať ti dopadne dobře kontrola, pak dej vědět ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
22.10.12 11:50

@Maleda děkujíí :* přesně tak holky, pěkně do toho :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie