Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@amy.try píše:
Zdravím všechny snažilky, tak nějak jsme s partnerem došli k rozhodnutí že začneme se snaženíčkemmám na vás dotaz, je nutné dobrat poslední platíčko HA? Zbývá mi 7 tablet a nějak se mi už vnitřně příčí to dál brát
Děkuji za odpověď
Ahojky prosím tě co já vím tak nemusíš dobrat HA. Prostě jí přestaneš brát a dostaví se ti menzes. Můžete se začít snažit
některá prý otěhotní hned a jiné to trvá, každá to má růžně já na mimi čekala 6měsíců bohužel neůspěšně
ZATÍM ![]()
@Liskynka
Děkuju za odpověď. Já si pročítala letáček příbalovej, ale nikde žádná zmínka o záměrnén vysazení před vybráním
a lítat k doktorovi se mi kvůli tomu nechce
@amy.try píše:
@Liskynka
Děkuju za odpověď. Já si pročítala letáček příbalovej, ale nikde žádná zmínka o záměrnén vysazení před vybráníma lítat k doktorovi se mi kvůli tomu nechce
já bych se na to taky vykašlala, podle mě čím dřív se s HA skončí tím lip ![]()
Příjemnou neděli vám všem
tak jak se dnes máte??? Venku je sychravo a mlha prostě hnus. ![]()
Taky přeji příjemnou neděli
Tady u nás už svítí sluníčko, ale celý dopoledne bylo taky hnusně a mlha. Já jsem od rána vařila a pekla a teď odpočívám, přítel odjel s jeho klukama na výlet, tak si užívám ten božský klid
Jinak jsme to nevydrželi a hned v pátek, co mi doktor dovolil vše, jsme na to vlítli a já jsem pak na fertilityfriend zjistila, že by to mělo být dva dny po ovulaci
No ještě že jsem nebyla na kontrole o dva dny dřív, to by byla docela velká šance, že otěhotním ještě v šestinedělí, já si raději počkám na ten příští měsíc ![]()
A ty Liskynko jak? Začínáte v listopadu nebo až v prosinci? Je to parádní pocit se zase snažit, nějak si to teď víc užívám a už se těším na listopad ![]()
Ahoj holky
,tak jako ostatní, uvařeno, uklizeno
zítra jdu na kontrolu na gyndu tak jsem zvědavá co mi dr řekne, jsem 3.týdny po vyčištění…no my už to zkusili také v šestinedělí
tak jsem na to zvědavá…
jinak Vám taky přeji hezkou odpočinkovou neděli ![]()
Ahoj holky a peknou nedeli. Chtela bych se zeptat, jak jste na tom s menstruaci? Ja byla 27.9. Na revizi. V patek jsem odjela do lazni na vylet a hned v sobotu jsem to dostala. Nejak jsem to takhle brzy necekala..
@Maleda Jáááá chci v Listopadu, ale Petr se bojí. aby to nedopadlo zase špatně!!!
@wena8621 já budu ted ve středu 3týdny po revizi a ty jsi 4týden tak to už by MS mohla být. Mě také Dr. řekla, že za 4 týdny se MS dostaví. @evíkkkk a vy už jste zkusili snažení o nové mimi nebo jen tulituli
??
Ahoj
my to taky zkoušeli už v šestinedělí
no co kdyby
Ale nic z toho nebylo. Já už zítra doberu clostik a teď už mi nezbývá než čekat jestli tam bude nějaký dominantní folik, který se těm našim spermijkam nabídne k oplodnění. Já měla taky a ještě sem tam mám strach, že to může zase špatně dopadnout ale snažím se raději na to nemyslet a dát se po psych. stránce dokupy aby to miminko přišlo co nejdřív.
@Liskynka Oboje Liskynko
dnes jdu na kontrolu a hned večer jdu na to opět
bud a nebo…nemám na co čekat, už mi není 20let, ani 30let, takže nač čekat, každý měsíc ztráta času… ![]()
@evíkkkk píše:
@Liskynka Oboje Liskynkodnes jdu na kontrolu a hned večer jdu na to opět
bud a nebo…nemám na co čekat, už mi není 20let, ani 30let, takže nač čekat, každý měsíc ztráta času…
Tak s tím úplně souhlasím
Strach asi budeme mít všechny, co jsme si tím prošly, ale věřím doktorovi, který mě ujistil o tom, že to rozhodně nebude mít vliv na další vývoj, jestli otěhotním hned další měsíc nebo až za půl roku. A znám i dost případů, co čekali několik měsíců a pak se to stejně nezadařilo, takže mě to taky přijde jako ztráta času ![]()
Já jsem i četla že lepší je hned a třeba i v šestinedělí, nečekat, jestli je tělo připraveno, v pořádku tak hned na to vlítnout. Psali to američtí vědci
tak se toho řídím .Kdo čeká půl roku, jde to potom hůře, tělo ted máme plné hormonu a ještě i těhotenské, takže suprrrr ![]()
Krásně jste to napsaly!!! No fajn, takže počkám týden a v listopadu juchůůůůů
co se má stát to se stane ![]()
@Liskynka píše:
Krásně jste to napsaly!!! No fajn, takže počkám týden a v listopadu juchůůůůůco se má stát to se stane