Snědla jsem vejce, co dělat? Obava z nákazy..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12156
5.12.14 19:53

Nechapu zakl. anonym, ale hlavně nechápu zdejší reakce? Posmívat se asi moc nepomůže, nevim proč to má někdo zapotřebí. :nevim: v syrových vajickach muze byt i listerie a bakterie pro dospělého neškodné nicmene pro plod fatální. Pravděpodobnost nákazy je však nastesti velmi mala. Ted uz nic neudelas, takze hlavne klid, urcite to bude v pohode!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.14 19:54

@Burj Chalifa

teď už to také píšu: moc čte, raději spi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@jahuhudka píše: :mrgreen: To jsi ty, zakladatelko? :mrgreen: A proč by si chtěla zvracet?

Jojo to píši já. K. Jak jsem psala, mám za sebou 3 potraty a už se fakt hodně bojím čehokoli…

• Citovat
  • Upravit
7974

Zakladatelko, vážně Ti reálně hrozí jen průjem. Riziko je fakt minimální. Samozřejmě to neznamená, že by se člověk měl cpát v těhotenství syrovými vejci, ale to riziko je malé. Já třeba normálně jedla plesnivé sýry, ty jsou taky „zakázané“ a mám zdravou holčičku. Tak se nestresuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
5.12.14 19:55
@Anonymní píše:
vázne,,jen" to? 8o @jahuhudka Myslím to opravdu vázne, mám za sebou 3 potraty a toto je první těhotenství, kde jsem už, alespoň v tomto tt.

Hele vyšilováním ničemu nepomůžeš. Užívej těhotenství a děj se vůle Boží. POkud netaháš těžké věci, nepiješ alkohol, nekouříš…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@kouřící králík píše:
@Burj Chalifato už má

Co bych měla mít už? K.

• Citovat
  • Upravit
575

Být na tvém místě, vyhledám spíš psychologa. Nesměji se dotazu, ale doporučuji si ho přečíst ještě jednou a zamyslet se nad tím. Diagnóza hysterie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.14 19:57
@jahuhudka píše:
Hele vyšilováním ničemu nepomůžeš. Užívej těhotenství a děj se vůle Boží. POkud netaháš těžké věci, nepiješ alkohol, nekouříš…

Nepiji, cele dny jen lezim, nic nedělám, pijí vodu a džusy, nekourim, sexuálně neziji od otěhotnění

• Citovat
  • Upravit
Makca87
5.12.14 19:57

@saadet a co čeká zakladatelka, že my ji pomůžeme? Pokud má za sebou potraty a strášně se bojí, ať si zavolá doktorce, či se za ní osobně staví a ta ji vyšetří!… :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
5.12.14 19:59
@Anonymní píše:
@saadet a co čeká zakladatelka, že my ji pomůžeme? Pokud má za sebou potraty a strášně se bojí, ať si zavolá doktorce, či se za ní osobně staví a ta ji vyšetří!… :think: :roll:

no ano, to je názor, co my tady :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
5.12.14 20:04
@Anonymní píše:
Nepiji, cele dny jen lezim, nic nedělám, pijí vodu a džusy, nekourim, sexuálně neziji od otěhotnění

Nestresuj se, to miminku škodí více.

Teď už to nech být. Kdyby se ti udělalo špatně, měla bys průjem, zajeď si na pohotovost.

Držím palce, aby se miminko narodilo zdravé a byli/y jste oba/obě v pořádku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
5.12.14 20:05
@Anonymní píše:

A proč ležíš a sexuálně nežiješ? Máš to zakázané od lékaře? :think: Nebo sis to naordinovala sama?

• Citovat
  • Upravit
31672
5.12.14 20:05

Teď už s tím nic neuděláš, ale pravděpodobnost nákazy je fakt minimální, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
5.12.14 20:06

Těhotenství nejvící prospěje psychické pohoda a ne stresem zničená ženská co se bojí cokoliv sníst, milovat se, chodit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.14 20:07

@jahuhudka Sexuální neziji, protože manžel se k tomu od zacatku tehu nemá a nechce :zed: a lezim protože mi to taky říká muž :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky