Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechapu zakl. anonym, ale hlavně nechápu zdejší reakce? Posmívat se asi moc nepomůže, nevim proč to má někdo zapotřebí.
v syrových vajickach muze byt i listerie a bakterie pro dospělého neškodné nicmene pro plod fatální. Pravděpodobnost nákazy je však nastesti velmi mala. Ted uz nic neudelas, takze hlavne klid, urcite to bude v pohode!
@jahuhudka píše:To jsi ty, zakladatelko?
A proč by si chtěla zvracet?
Jojo to píši já. K. Jak jsem psala, mám za sebou 3 potraty a už se fakt hodně bojím čehokoli…
Zakladatelko, vážně Ti reálně hrozí jen průjem. Riziko je fakt minimální. Samozřejmě to neznamená, že by se člověk měl cpát v těhotenství syrovými vejci, ale to riziko je malé. Já třeba normálně jedla plesnivé sýry, ty jsou taky „zakázané“ a mám zdravou holčičku. Tak se nestresuj.
@Anonymní píše:
vázne,,jen" to?@jahuhudka Myslím to opravdu vázne, mám za sebou 3 potraty a toto je první těhotenství, kde jsem už, alespoň v tomto tt.
Hele vyšilováním ničemu nepomůžeš. Užívej těhotenství a děj se vůle Boží. POkud netaháš těžké věci, nepiješ alkohol, nekouříš…
Být na tvém místě, vyhledám spíš psychologa. Nesměji se dotazu, ale doporučuji si ho přečíst ještě jednou a zamyslet se nad tím. Diagnóza hysterie…
@jahuhudka píše:
Hele vyšilováním ničemu nepomůžeš. Užívej těhotenství a děj se vůle Boží. POkud netaháš těžké věci, nepiješ alkohol, nekouříš…
Nepiji, cele dny jen lezim, nic nedělám, pijí vodu a džusy, nekourim, sexuálně neziji od otěhotnění
@saadet a co čeká zakladatelka, že my ji pomůžeme? Pokud má za sebou potraty a strášně se bojí, ať si zavolá doktorce, či se za ní osobně staví a ta ji vyšetří!…
![]()
@Anonymní píše:
@saadet a co čeká zakladatelka, že my ji pomůžeme? Pokud má za sebou potraty a strášně se bojí, ať si zavolá doktorce, či se za ní osobně staví a ta ji vyšetří!…![]()
no ano, to je názor, co my tady
![]()
@Anonymní píše:
Nepiji, cele dny jen lezim, nic nedělám, pijí vodu a džusy, nekourim, sexuálně neziji od otěhotnění
Nestresuj se, to miminku škodí více.
Teď už to nech být. Kdyby se ti udělalo špatně, měla bys průjem, zajeď si na pohotovost.
Držím palce, aby se miminko narodilo zdravé a byli/y jste oba/obě v pořádku ![]()
@Anonymní píše:
A proč ležíš a sexuálně nežiješ? Máš to zakázané od lékaře?
Nebo sis to naordinovala sama?
Teď už s tím nic neuděláš, ale pravděpodobnost nákazy je fakt minimální, neboj
Těhotenství nejvící prospěje psychické pohoda a ne stresem zničená ženská co se bojí cokoliv sníst, milovat se, chodit…
@jahuhudka Sexuální neziji, protože manžel se k tomu od zacatku tehu nemá a nechce
a lezim protože mi to taky říká muž ![]()