Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@jahuhudka Sexuální neziji, protože manžel se k tomu od zacatku tehu nemá a nechcea lezim protože mi to taky říká muž
Nech se opečovávat a mysli na něco hezkého. Nemaluj čerty na zeď, když tam žádní nejsou.
@Anonymní píše:
@jahuhudka Sexuální neziji, protože manžel se k tomu od zacatku tehu nemá a nechcea lezim protože mi to taky říká muž
Být tebou jdu se projít, udělám si nějaké dobré hříšně nezdravé jídlo a svedu manžela
Myslím, že by vám to oběma prospělo. Hele pokud jsou kontroly v pořádku, tak se chovej jako zdravé ženská a nijak moc se omezovat nemusíš. ![]()
@Anonymní píše:
Jojo to píši já. K. Jak jsem psala, mám za sebou 3 potraty a už se fakt hodně bojím čehokoli…
no po vejci by s enemělo stát, a pokud to byl kupovaný, tak tě uklidním, obsahuje to spíše onež žloutky chemické sračky, ale rozhodně nepotratíš, ted jsi daleko v těhu, jinak toto nemá vliv, fakt nestresuj se, to jej nejhorší, že se stresuješ, pak hrozí potrat
@SarkaLo píše:
Holky, mám PMS a snědla jsem vařené maso - co se stane???![]()
![]()
ale no tak
Hod nohy na stůl, a uklidni se snez něco dobrého, na co mfáš chut, a nestresuj se. Manželovi by to pomohlo taky a zároven ho sved,, a vám oběma bude hej ![]()
Prestan číst články na internetu na emiminu a taky ti bude hej. Nechápu, proč se ženy stresují, takovými nesmysly. Fajn uplný nesmysl to není, ale že by to bylo jo nějkaý problém to ne
Zakladatelko, klid, nejvíc rizikový je bílek. A i jiank si myslím, že se nestane nic, ale chápu, že máš strach, když jsi těhotná
Já jedla vařené vajce v těhotenství běžně. A sakra…
Ale to se může normálně ne??? ![]()
@Anonymní píše:
Nepiji, cele dny jen lezim, nic nedělám, pijí vodu a džusy, nekourim, sexuálně neziji od otěhotnění
proč to tak přeháníš?
jako chápu, potraty jsou potraty, ale tohle fakt nemusíš.. když se budeš takhle bát, tak se spíš něco stane..
@Anonymní píše:
Nepiji, cele dny jen lezim, nic nedělám, pijí vodu a džusy, nekourim, sexuálně neziji od otěhotnění
A evidentně ti to leze na mozek… ![]()
Jsi těhotná, ne nemocná… ![]()
@Anonymní píše:
@tumpach Tak díkyuž to řešit nebudu a ano byla kupovana ta zalivka.
A co to je za zalivku? Pochybuju, ze v kupovane bude cerstvy zloutek.