Snědla jsem vejce, co dělat? Obava z nákazy..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
5.12.14 20:08
@Anonymní píše:
@jahuhudka Sexuální neziji, protože manžel se k tomu od zacatku tehu nemá a nechce :zed: a lezim protože mi to taky říká muž :think:

Nech se opečovávat a mysli na něco hezkého. Nemaluj čerty na zeď, když tam žádní nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.12.14 20:09

A muž je gynekolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336

Dej si 2 dc pivka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
@Anonymní píše:
@jahuhudka Sexuální neziji, protože manžel se k tomu od zacatku tehu nemá a nechce :zed: a lezim protože mi to taky říká muž :think:

Být tebou jdu se projít, udělám si nějaké dobré hříšně nezdravé jídlo a svedu manžela :mrgreen: Myslím, že by vám to oběma prospělo. Hele pokud jsou kontroly v pořádku, tak se chovej jako zdravé ženská a nijak moc se omezovat nemusíš. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6594
5.12.14 20:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.12.14 20:10
@Anonymní píše:
Jojo to píši já. K. Jak jsem psala, mám za sebou 3 potraty a už se fakt hodně bojím čehokoli…

no po vejci by s enemělo stát, a pokud to byl kupovaný, tak tě uklidním, obsahuje to spíše onež žloutky chemické sračky, ale rozhodně nepotratíš, ted jsi daleko v těhu, jinak toto nemá vliv, fakt nestresuj se, to jej nejhorší, že se stresuješ, pak hrozí potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
5.12.14 20:12

Rocky a Kája Got jich vypili…a zijou do dnes:)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
5.12.14 20:12
@SarkaLo píše:
Holky, mám PMS a snědla jsem vařené maso - co se stane??? :lol: :lol: :lol:

ale no tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.12.14 20:13

Hod nohy na stůl, a uklidni se snez něco dobrého, na co mfáš chut, a nestresuj se. Manželovi by to pomohlo taky a zároven ho sved,, a vám oběma bude hej :mrgreen:
Prestan číst články na internetu na emiminu a taky ti bude hej. Nechápu, proč se ženy stresují, takovými nesmysly. Fajn uplný nesmysl to není, ale že by to bylo jo nějkaý problém to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
5.12.14 20:13

Zakladatelko, klid, nejvíc rizikový je bílek. A i jiank si myslím, že se nestane nic, ale chápu, že máš strach, když jsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.14 20:15

@tumpach Tak díky :mavam: už to řešit nebudu a ano byla kupovana ta zalivka.

• Citovat
  • Upravit
1265
5.12.14 20:15

Já jedla vařené vajce v těhotenství běžně. A sakra… :cert: :lol: Ale to se může normálně ne??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.12.14 20:19
@Anonymní píše:
Nepiji, cele dny jen lezim, nic nedělám, pijí vodu a džusy, nekourim, sexuálně neziji od otěhotnění

proč to tak přeháníš? :think: jako chápu, potraty jsou potraty, ale tohle fakt nemusíš.. když se budeš takhle bát, tak se spíš něco stane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.12.14 20:23
@Anonymní píše:
Nepiji, cele dny jen lezim, nic nedělám, pijí vodu a džusy, nekourim, sexuálně neziji od otěhotnění

A evidentně ti to leze na mozek… :zed:
Jsi těhotná, ne nemocná… :roll:

• Citovat
  • Upravit
35911
5.12.14 20:23
@Anonymní píše:
@tumpach Tak díky :mavam: už to řešit nebudu a ano byla kupovana ta zalivka.

A co to je za zalivku? Pochybuju, ze v kupovane bude cerstvy zloutek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí