Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky malej 13 měsíců mi dnes okousal takovej ten klasickej jelení lůj, nevím kolik přesně, ale maximálně čtvrtku z něj. Stalo se to někomu také a vše v poho? Doufám, že se mu tím nějak nemůžou ucpat střeva. Ale bříško ho nebolí, řádil a i normálně jedl. Díky
@evcaB píše:
Holky malej 13 měsíců mi dnes okousal takovej ten klasickej jelení lůj, nevím kolik přesně, ale maximálně čtvrtku z něj. Stalo se to někomu také a vše v poho? Doufám, že se mu tím nějak nemůžou ucpat střeva. Ale bříško ho nebolí, řádil a i normálně jedl. Díky
m, izná se z toho posere
, když tak zavolej na Toxikologická linka 224 915 402
Co je kosmetické není jedovaté
to mi řekli na toxi lince, když mi syn snědl kuličkový pudr.
@evcaB já bych logicky řekla, že něco co se smí mazat na rty, nebude jedovaté.. Dej mu něco ať zají tu pachuť.. Střeva mu to neucpe, nejspíš se to rozpustí..
Malá nedávno vycucla docela dost červený Indulony a nijak jí to neublížilo..
Příspěvek upraven 25.03.13 v 20:03
Mojí neteři nevydržel lůj po zakoupení déle než 10 minut. Nestalo se to jednou, ale vícekrát. Měla okolo 1-2 roku a nikdy ji nic nebylo.
@Mava píše:
Co je kosmetické není jedovatéto mi řekli na toxi lince, když mi syn snědl kuličkový pudr.
no gakže to má v pohodě a muze ukusovat dál
![]()
Ps: to byl jenom vtip
No on sní taky všechno co najde, už dáváme vše vysoko, ale lůj našel v tašce. Tak snad to teda bude v poho ![]()
Nic se mu nestane. Brácha mi snědl 4 labela s příchutí a ani se neposr…
Na toxikologii bych asi nevolala. Už se mi stala horší věc, když byly synovi 3 týdny, šáhla jsem místo po kapičkách s jódem po 60%lihu a celé se mu to vlilo do očíček. Okamžitě vypláchnout a volala jsem na toxikologii. Měla jsem strašný strach, že oslepne, ale prej to nevadí, max mu budou chvilinku pálit oči. Bylo to strašný, jak chudinka plakal. Brouček malinkej
Malá jí jelení loje pořád, klidně i na návštěvě, jak nějaký najde, šup, a je v břichu. Nikdy z toho žádné problémy neměla.
Jednou snědla i růžovou rtěnku ![]()
@laducha tak jestli se nekdy nekde sejdeme tak ho Vikce dovezu misto nejake naminky